Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Već sam u barem deset navrata rekao kako na ovom forumu stvari ne funkcioniraju kako treba i svaki put sam bio ignoriran ili kažnjen.
Počelo je s topicom "meni je dosadno, jebo bi se", foumaša mariorh, inače osobe koja otvara topice o Soundu.
Nakon nekoliko minuta, potonji forumaš je izvrijeđao svakoga tko se javio u njegovoj temi. Nemoram niti spomenuti da je cijeli topic obrisan, bez ikakvih sankcija za forumaša.
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=139123#139123
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=139070#139070
Ovo su samo dvije, od nekoliko tema u kojima sam danas prijavio postove koji ne prliče forumu i koji ne poštuju pravilo "Don't be evil".
Ja sam dobio drugi žuti jer sam nekome rekao "fuck off". Također, jer sam u topicu "mrzim" napisao da mrzim pedere. Tko je ovdje lud?
Možda nisam najbolja osoba koja bi se žalila na nešto, budući na moje incidentno ponašanje u posljednje vrijeme, ali, gospodo moderatori, ako imate obraza davati crvene kartone forumašima koji su na forumu od početka, izbacivati neke jer su im mišljenja drugačija nego vaša i dijeliti kartone na osnovi "procjene redakcije" (navedena procjena za moj drugi žuti karton je uistinu nebulozna), onda očekujem da se prema svima, SVIMA, ponašate isto. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
za ovo svoje o klimi se slažem i vec sam rekao u istom tim postu da će bit nešto od toga
al za ovo što sam stavijo se ne slažem, ako je neka najava niije ontopic samo ako se nekom sviđa nego neko može i reć da neće ići i da mu se ne sviđa i ja sam stavio tako da, al od toga je sve ostalo krenilo čini mi se.
aethur je napisao/la: ›
Ja sam dobio drugi žuti jer sam nekome rekao "fuck off". Također, jer sam u topicu "mrzim" napisao da mrzim pedere. Tko je ovdje lud?
|
ovo mi je glupo |
|
|
|
nake_rado
|
e da skoro sam zaboravio
Počelo je s topicom "meni je dosadno, jebo bi se", foumaša mariorh, inače osobe koja otvara topice o Soundu.
Nakon nekoliko minuta, potonji forumaš je izvrijeđao svakoga tko se javio u njegovoj temi. Nemoram niti spomenuti da je cijeli topic obrisan, bez ikakvih sankcija za forumaša.
|
Nije čini mi se ni opomenu dobio, a kamoli žuti karton.
Puno problema ima u zadnje vrijeme a nikako da se sve riješi |
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
Problem bi bio riješen kada bi ti mene poslao par puta u p.m., pa dobio crveni i svi sretni i zadovoljni. |
|
|
|
|
|
nake_rado
|
Marshall-T je napisao/la: ›
Problem bi bio riješen kada bi ti mene poslao par puta u p.m., pa dobio crveni i svi sretni i zadovoljni.
|
Nemam ja tebe zašto poslat u P.M. |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Marshall-T je napisao/la: ›
Problem bi bio riješen kada bi ti mene poslao par puta u p.m., pa dobio crveni i svi sretni i zadovoljni.
|
evo rješenje svih problema... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
nake_rado
|
ajde evo kad već svi žele samo da odem sa foruma jel se čini da bi tako bilo najbolje i da bi vam svi problemi nestali
sad ću ja otvorit jedan topic pa nek me izbace s razlogom |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
nake_rado je napisao/la: ›
ajde evo kad već svi žele samo da odem sa foruma jel se čini da bi tako bilo najbolje i da bi vam svi problemi nestali
sad ću ja otvorit jedan topic pa nek me izbace s razlogom
|
ma o čem ti pričaš?! de ne drami! |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
De, vražićak, polako... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Niste shvatili poantu. Nije bitno tko je koga jebao, nego da moderatori ne obavljaju svoj posao dobro.
Ali, kao i inače, jedini ja to pišem po forumu i kupim kartone. Ova tema je otvorena u 23 sata. Od tada nitko nije sredio offtopice i vrijeđanja (bilo ih je nekoliko). |
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ova tema je otvorena u 23 sata. Od tada nitko nije sredio offtopice i vrijeđanja (bilo ih je nekoliko).
|
Mislim da malo preozbiljno shvaćaš ovaj forum... |
|
|
|
|
|
mariorhr
Ukupno postova: 82 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evo me,tu sam,ajd kazi sta imas |
|