Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
joj... šta raditi kada vas dobar prijatelj odbaci zbog neke cure?
i kada ne želi pojasniti zašto se duri...i kada ignorira dojučerašnje najbolje lege s kojima je redovito pio i koji su ga vozili pijanog kući i slično?
e da...ovo je ozbiljna tema... |
|
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
ja sam danas bio sa jednim prijateljem na kavi...naišao je jedan naš stari drugar s kojim smo donedavno rakijali u tri sata noci na OMV-u...potpuno nas je ignorirao...kao da ne postojimo....srce mi se slomilo...pitali smo ga zašto nas ignorira? a dobili smo kao odgovor samo blijedi pogled.... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Ne zajebavam se ovo 3 je bilo ozbiljno, trebaš malo više o tom reć ja ja baš i nisam najbolje skužio, lik je našao žemsku, i sad je malo zapostavio prijatelje jel tako? |
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
lik je našao žemsku, i sad je malo zapostavio prijatelje jel tako?
|
nije zapostavio...nego je odbacio prijatelje... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
aethur
|
ja sam bio na istoj kavi...i zaista...ali jebemu...ponaša se djetinjasto...i kao uzrok bih odmah okrivio jednu curu...ali možda nije tako...no to ne mijenja činjenicu da se ponaša kao zadnja pizda |
|
 |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Jab na to rekla: peder. Šta drugo reć, prijatelji su oduvijek i zauvijek, a cura možda sad i više nikad. Gle, rimuje se. Ako on u svojih 24 sata vremena ne može naći vremena za drugove stare i rakijicu dvije, onda baš i nije neki prijatelj. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
Kamenko
Ukupno postova: 53 Lokacija: u parku kod sove Spol:  Muško
|
ima jedan narodni naziv za takove likove: PAPUČAR |
|
_________________ Guide me, I walk slow, stay right beside me, the devil's trying to find me
Hide me,hold up, I take that back, protect me and then give me the strength to fight back |
|
|
 |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol:  Muško
|
S druge strane, možda je čovjek s vama toliko pio, da godinama nije ništ' umočiJo.... Gledano s te strane, pustite čovjeka da se malo namoči i nadoknadi propušteno... Vratil bu se on ekipi i lokanju čim mala počme prigovarat  |
|
|
 |
Kamenko
Ukupno postova: 53 Lokacija: u parku kod sove Spol:  Muško
|
S druge strane, možda je čovjek s vama toliko pio, da godinama nije ništ' umočiJo.... Gledano s te strane, pustite čovjeka da se malo namoči i nadoknadi propušteno... Vratil bu se on ekipi i lokanju čim mala počme prigovarat
|
riječi mudrosti....kad se šumica omili zaborave se i prijatelji.
al svemu lijepom dođe kraj...tako da će i ta djevojka/potencijalna žena(samo iz razloga što toliko daje) dobiti sdk.(tko razumije, shvatit će)  |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
vidi aethur otvorio ozbiljnu temu, šta li će to bit, a što se tiče problema da niste vas dvoje malo pretjerali s nekim stvarima pa vas je zato lega odbacio ili je baš naveo kao razlog ignoriranja činjenicu da ima curu?
imam i ja jednog legu koji je odbacio prijatelje zbog mufa, ali samo iz razloga što mu je dopizdilo sve, nije mu se više dalo nalokavat i bančit, pijančit svaki vikend pa si je našo curu i sad s njom gleda filmove na dvdu izađe tu i tamo i tak, i uopće mu nije loše, možd je lega shvatio da mu se neda više divljat po vanka svaki vikend da je vrijeme, da se primiri |
|
|
|
|
 |
aethur
|
je kurac ovaj nešto shvatio
zajebavali smo ga mi lijepo, ali sve u granicama normale. uostalom ako mu pohvalimo košulju da je veoma lijepa i naočita ili frizuru, ili ga podsjetimo kako je bario jednu curu pa sada ima novu pa je na brzinu odustao od one, pa malo kažemo finjak zajebancije... nikada ga nismo uvrijedili, uostalom normalno je nekome reći da je stoka, cigan ili peder... pa zašto bi se netko naljutio na to?
mislim da se to sve manifestira u tome što je postao papučar iliti kako sam vidjo u nekom filmu, stavlja pičku na tron. ne, jebote, pa lege su, kao što kaže korak jedan dalje, bitnije od pičke...
uglavnom, dečko nas je jako razočarao a bio nam je drag...
vrati se ****... |
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
sličan slučaj i u našem društvu. čovjek našo curu i doživio potpunu transformaciju. svako druženje tipa proslava nečijeg rođendana ili diplome on mora s curom u kino!!
a mi ga uredno pozivamo, i njega i curu, pa eto ako ona već ne želi doć, ne mora, al on bi mogao bar jednom u pol godine...
meni je to potpuno nejasno; kako možeš sve svoje prijatelje, navike, interese odbacit radi druge osobe?! meni to baš i ne bi bilo privlačno, blago rečeno. |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
ovaj moj lega dolazi na sve manifestacije i slavlja gdje se nalokavamo do kasno u noć i jedemo leševe s roštilja al vani ga nema, nema one spike e nađemo se u 8 tu i tu pa ćemo lagano na turneju, jok, toga više nema, al ne krivim ga nimalo sve dok poštiva nalaženja na rođendanima, prvim majevima i te spike, btw i cura dolazi uvijek s njim na manifestacije a cura je stvarno super tako da mi uopće ne smeta to što ga nema vani |
|
|
|
|
 |
Kiki_08
Ukupno postova: 102 Lokacija: i tu i tamo Spol:  Žensko
|
Umjesto da dečka razvlačite po forumu,pustite ga malo na miru,sigurno mu sad treba malo vremena da uskladi sve obaveze,curu,prijatelje.Po meni nije oznaka prijateljstva učestalost viđanja,pijančevanj,tračanja to su oznake poznanstva.
Pravo prijateljstvo se može održati i ako se viđate rijeđe samo treba postati manje posesivan i dopustiti da kvantitetu zamjeni kvaliteta.Barem je tako bilo u mom slučaju. |
|
|
|
|
 |
 |
|