Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Jugovac
Ukupno postova: 84 Lokacija: Penthouse Spol: Muško
|
Catcloe....ccccc....pa zar s nekrofiliom početi stranicu?...ja ti baš i nisam za tu temu...daj nešto gdje su svi živi i zadovoljni
|
|
|
|
|
|
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
o tom maštam u zadnje vrijeme i nadam se da ću to doživit!!!naravno htjela bi s 2 dečka!!cure me baš ne uzbuđuju,ne kao dečki!ali mogla bi sa prijateljicom i nekim tipom koji nam se objema sviđa!a šta sad...malo eksperimentiranja.. |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
sister je napisao/la: ›
o tom maštam u zadnje vrijeme i nadam se da ću to doživit!!!naravno htjela bi s 2 dečka!!cure me baš ne uzbuđuju,ne kao dečki!ali mogla bi sa prijateljicom i nekim tipom koji nam se objema sviđa!a šta sad...malo eksperimentiranja..
|
....kako je to jednostavno samo napisati ovdje na netu....
al kad bi o tome pricali uživo....mislim da bi bilo.....zemljo otvori se...... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
o tom maštam u zadnje vrijeme i nadam se da ću to doživit!!!naravno htjela bi s 2 dečka!!cure me baš ne uzbuđuju,ne kao dečki!ali mogla bi sa prijateljicom i nekim tipom koji nam se objema sviđa!a šta sad...malo eksperimentiranja..
|
uf ja mislim kad bih, ako bih, a voljela bih.. jel, probati.. predložila takvo nešto svojoj frendici, da bih krepala od sramote.. onak, mi na kavici, ona mi priča kak je kupila sandale, a ja-si za treesome? a opet, kako to napraviti s nekim kog ne poznaješ? ne kontam one ljude koji si preko personal adds-a nalaze ''trećeg'' ili ''četvrtog''... ne znam ne znam.. a opet, valjalo bi probati, to svakako! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
možda je nekim ljudima lakše to napraviti sa nepoznatima,nego voljenu osobu podjeliti sa trećom...ja osobno ne bih mogla nekoga, do kog mi je stalo gledati kako guzi frendicu/poznanicu ...jok |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Nah...
Nisam voljan partnericu djelit nit s curom nit s dečkom... |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Isis je napisao/la: ›
Nah...
Nisam voljan partnericu djelit nit s curom nit s dečkom...
|
aha zelis ih svo troje posebno u svoje vrijeme |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
|
voljenu osobu nikom ne dam!!!!ali sa nekim prijateljima,koji su mi dobri...ili stvarno,najbolje sa nekim nepoznatim..ali morali bi mi se svidit!
ja bi to rekla!moje prijateljice to znaju,i da me netko pita neš o tome,rekla bi...isuse,odmah!!!!!
a ovo sa prijateljicom,to bi zapravo jedino sa najboljom!naravno za to bi morala bit pijana,al bi svejedno mogla to napravit!!! |
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
a ovo sa prijateljicom,to bi zapravo jedino sa najboljom!naravno za to bi morala bit pijana,al bi svejedno mogla to napravit!!!
|
...cemu onda to napraviti ako si pijana.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
|
ma,sam malo da popijem ,ne da se ubijem,u granici normale......zar ne moraš bit malo pijan da ližeš pi.ku praktički svojoj sestri,jer ko da mi je sestra!! |
|
|
|
|
|
Ivan
|
mislim da moras biti jos ponesto osim pijanstva |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
|
Ivan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mislim da moras biti jos ponesto osim pijanstva
|
šta?ovo je prezločesto! |
|
|
|
|
|
Ivan
|
Ivan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mislim da moras biti jos ponesto osim pijanstva
|
šta?ovo je prezločesto!
|
|
|
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
tamna strana je napisao/la: ›
....kako je to jednostavno samo napisati ovdje na netu....
al kad bi o tome pricali uživo....mislim da bi bilo.....zemljo otvori se......
|
govori u svoje ime
...ah, menaža... jedna od nikada ostvarenih fantazija... uvijek sam bila preveliki emotivac za to za to treba biti sam, tj. ne-u-vezi, barem tako ja mislim.. |
|
|
|
|
|
|
|