Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ustanovama i školama nedostajat će civilni ročnici

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
machor
Ukupno postova: 315
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.01.2008. 14:58 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ja sam za vrijeme svoje civilne radio za xy školu te za šefa pa potrebi za svu njegovu rodbinu pa svugdje smo mi radili sve i svašta bili smo ko pokretna jedinica nikad se nije znalo šta te čeka danas! Odlična stvar je ukidanje civilne jer to je bio neopisivo jebanje u mozak. Bilo nas je 6 da je mogo skupit 15 skupio bi ih 15, a dvoje ljudi je to moglo radit u stalnom radnom odnosu jer smo bili i čistačice i knjigovođe i raznosači letaka pa čak smo malo i predavali po potrebi, samo što nismo kuhali.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zbonj

Ukupno postova: 67
Post Postano: 10.01.2008. 15:03 
Naslov:  

Svaka čast za CIRCU!! Potpuno se slažem sa svim što je napisao! Kod nas su svi đabalebaroši i drkadžije. Svi seru kak ih netko krade, vara, ne da poso bez veze, ovo ono... To su gluposti treba zasukat rukave i šljakat po 10h dnevno, bilo šta, pa makar i čistit ulicu, pa ćemo vidjet gdje će ko bit za 5 godina!
Na birou sigurno ne...

cane

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 10.01.2008. 15:22 
Naslov:  

Eto i ja bijah u toj civilnoj. I drago mi je što su i to ukinili. Zašto bi morali uopće ići u vojsku da te neki diklić tamo jebe 24 sata dnevno samo zato što je idiot u mozak i nema boljeg posla. Najjači su mi ljudi koji su bili u JNA pa onda seru kao trebali bi i mi tako. Je moš mislit, to što su oni bili poslani u neku pripizdinu donju, recimo Makedonsko-Bugarska granica, pa su ih tamo jebali neki oficiri i šta ja znam sve, sad bi i mi morali prolazit isto?!

Ukupno postova: 3149
Upozorenja : 1
Post Postano: 10.01.2008. 16:11 
Naslov:  

kopile je napisao/la:
Znači nečasno je biti liječnik ili direktor(za odvjetnike se slažem).Stvarno šta reći na takve nebuloze.

Necasno je srat nekome po glavi pa makar i radio kao cistac ulice ili skladistar...

Ukupno postova: 920
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.01.2008. 23:02 
Naslov:  

ništa momchine sad možete slobodno na qwartzanje prije skijanja, nema obaveznog vojnog roka pa ni civilnog.

bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.01.2008. 7:39 
Naslov:  

Heh, neki dan pričali u firmi uz kavicu što bi radili kada bi se zaposlili u IT-u državne uprave. Kaže jedan - automatizirao bih stvar i otpustio nekih 10000 ljudi Smile
Eto, mogu se isti preraspodijeliti na ovakve poslove...

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan

Skoči u forum: