Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic #165

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
MissTake

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.01.2008. 15:16 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Monstrum je napisao/la :
i jesu se poprcali više, niko ništ ne javlja

šta da unajmimo sportskog komentatora

....... odabrao Đelo Hađiselimović................

SVI SMO MI VUCO
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Zodijak
Ukupno postova: 543
Post Postano: 05.01.2008. 18:02 
Naslov:  

a ko zna, mala se 100% pukla i ranije, samo što se tu malo hvali. da...

zeros

Ukupno postova: 2887
Spol: Muško Muško
Post Postano: 05.01.2008. 21:16 
Naslov:  

aethur je napisao/la :
zeros je napisao/la:
aethur je napisao/la :
zeros je napisao/la:
aethur je napisao/la :

jab na klizanje jab jab

ne možeš, samo ja i sale car smo klizači, pravi svjestski... kada se za ručice uvatimo ko dva pederčića... peder bal jebote...

ja cu od ponedjeljka biti peder, jel cu moci s vama?....jab klizo jab jab...znam labuđe jezero napamet....pliiiiiiz

peder moraš biti od pamtivjeka oput mene, starosjedioca i saleta. douše saleta sam ja navukao, kada je imao petnaest godina, kao minika, onda sam mu pokazao sve čari pederstva... ma nema veze što ti znaš labuđe jezero, kada nisi pravi peder... ti si kvazi peder... ma nisi ni to.. ti si jedan pravi hetero... ostavi se ti klizanja, to je za velike, kažem VELIKE pedere poput mene i saleta...

ali ja hocu biti VELIKI peder...ajd i mene navuci na pedere...ocu biti peder...nekad piškim sjedecki...i smijem se ko peder heheheheh...a tek kako izgledam...izgledam ko prava pedercina...hocu se i ja klizat...kmeeeeee

ma znam ja da si ti peder...hm...ajd možeš...slijedeci put ideš s nama na klizanje...samo zato što si prizno da si pedercina...kontam da ti nije bilo lako...

U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV
aethur

Ukupno postova: 2861
Spol: Muško Muško
Post Postano: 05.01.2008. 21:26 
Naslov:  

zeros je napisao/la:
aethur je napisao/la :
zeros je napisao/la:
aethur je napisao/la :
zeros je napisao/la:
aethur je napisao/la :

jab na klizanje jab jab

ne možeš, samo ja i sale car smo klizači, pravi svjestski... kada se za ručice uvatimo ko dva pederčića... peder bal jebote...

ja cu od ponedjeljka biti peder, jel cu moci s vama?....jab klizo jab jab...znam labuđe jezero napamet....pliiiiiiz

peder moraš biti od pamtivjeka oput mene, starosjedioca i saleta. douše saleta sam ja navukao, kada je imao petnaest godina, kao minika, onda sam mu pokazao sve čari pederstva... ma nema veze što ti znaš labuđe jezero, kada nisi pravi peder... ti si kvazi peder... ma nisi ni to.. ti si jedan pravi hetero... ostavi se ti klizanja, to je za velike, kažem VELIKE pedere poput mene i saleta...

ali ja hocu biti VELIKI peder...ajd i mene navuci na pedere...ocu biti peder...nekad piškim sjedecki...i smijem se ko peder heheheheh...a tek kako izgledam...izgledam ko prava pedercina...hocu se i ja klizat...kmeeeeee

Ne!!!! Ja sam najveći PEDERČINA ovdje!!!! Ja Zeros!!!

Znao sam...

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 05.01.2008. 21:47 
Naslov:  

aethur je napisao/la :
zeros je napisao/la:
aethur je napisao/la :
zeros je napisao/la:
aethur je napisao/la :
zeros je napisao/la:
aethur je napisao/la :

jab na klizanje jab jab

Ne!!!! Ja sam najveći PEDERČINA ovdje!!!! Ja Zeros!!!

Znao sam...

ne samo da si peder nego si i cigan

SVI SMO MI VUCO

Skoči u forum: