Autor |
Poruka |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
Hvala na informacijama. Malo sam gledala po netu, tražim malu pticu jer imam krletku za pticu veličine tigrice, ne bih sada mijenjala krletku.
|
Ma najlakše je promijeniti krletku.. treba dati za žakoa 1000 €.. ali ptica je super.. dvije sam upoznala.. prva mi je s vrata doviknula: Gdje si momak?! a ja ostala zbunjena... ova druga još nije naučila pričati nego samo imitira zvukove iz okoline, a pogotovo zvonjavu mobitela.. nevjerojatni su.. ne pamte samo riječi, nego i cijele rečenice, znaju ih i povezivati, a pamte i boju glasa pa i to imitiraju.. fenomenalni su.. a visoke su otprilike 20-25 cm.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Loona
|
osim ako ne polude.. kao jedan od ove dvojice.. taj si je na kraju počupao perje sa prsa i isčoho se do smrti maltene... imao je nekih psihičkih problema ili je bio usamljen.. nisu uspjeli skužiti što mu se točno dogodilo, ali ga uglavnom više nema.. i ove sekunde sam se sjetila da je toj ptici bilo ime Tesla.. |
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
Loona
|
Hm, ima i tu nešto.. veći od tigrice, manji od pileta.. da, mogao bi u rernu.. |
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
insomnia je napisao/la: ›
ja sam se sad sjetila na još jednu životinju.. tj. bivšeg kućnog ljubimca.. radilo se o maloj puri, koju sam bila spasila od sigurne smrti i pripitomila.. zvala se Buki (1step, se sjećaš Bukija? ) ... kad je malo porasla, starci su ju pustili među ostale purice.. više ju nisam mogla prepoznati.. otad ne jedem puretinu..
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ovo je prejebeno!!!!! ja sam kao klinac zajebavao purice na selu... jebiga kada su glupe... dođeš do njih i onda ono famozno gioghaoghahg (tu ide onaj njihov zvuk) i onda se i one glasaju i to je bilo tako jebeno...
i onda se ljudi čude što radim offtopice... Pa kakvom ste me to roditelji odgojili!!!!
ja volim jest purice. s mlincima. |
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Sjećam se nježnih srednjoškolskih dana kad smo poslije škole išli kod tebe Insomnia, pili čaj i kartali se s onim smiješnim kartama i zavirivali u kutiju kod Bukija koji bi samo pogledao crnim okom prema nama presladak u svojem performansu.
Btw, bijah danas u pet shopu pa su mi zebe zapele za oči. Preslatke su, ali kažu da ih je najbolje uzeti u paru. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
MissTake
|
joj kakvu sam ja danas macuuu vidjela... kod zrinjevca.... ajmeeeee. preslatko preslatko... tako mazna... trebala sam ju fotkatiiii...
joj ako ikad budem živjela u kući, a nadam se da neću, uzet ću si mačku |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
1step2far
|
Imam ogromnu kuću, ali nažalost ne smijem držati mačku zbog tatine bolesti, a ulica mi je prometna pa poginu onda kad su najljepši, najdeblji i najmazniji. I ja to ne želim opet prolaziti. Radije tičicu kupiti i svađati se s njom. |
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
1step2far
|
Trebala bih kupiti nekog bimboya koji će igrati Playstation dok radim, a onda kad dođem kući odložiti gore navedeni izvor zabave i posvetiti se meni ol najt long.
Ajoj, ovo je tema o kućnim ljubimcima.
Trebam se skoncentrirati, ha ha.
Volim mačke, ptice, žabe...
... volim mačke, ptice i ribiceeeeeeeee |
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jab hrčka. |
|
|
MissTake
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ja sam imala jednog malog crnog hrčka...i bio je star 5 godina.... bio je mali sijedi djeda sa bradicom kad je uginuo..to me jako pogodilo.... kme kme....
trenutno ne bi htjela nikakvu životinju ...nema vremena... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
|
|