Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Đapić ostaje prvi čovjek Osijeka?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
maxxp
Ukupno postova: 57
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.01.2008. 12:45 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

spin je napisao/la:
Allende je napisao/la:
lukko je napisao/la:
Glavaš, osoba koja je optužena da je ubijala Osječane.

Konacno valjana definicija. Moj naklon.

Glupost, a ne definicija. Da vam nije Glavaša, danas se ne bi ni zvali tako kako se zovete, obzirom da ste 91. većinom petama dali vjetra, a grad prepustili na milost i nemilost srbima (da srbima) četnicima (tako je četnicima), a ne nikakvim građanima koje je ovaj ubijao. Da se zna, Glavaša ne volim, ali ne volim ga iz drugih razloga i da se mene pitalo taj bi već odavno bio utamničen, ali ne iz razloga zbog kojega ga se sada razapinje. Koliko je ono Osječana poginulo tijekom rata? možda ima neki od vas koji nije dao petama vjetra pa se sjeća tih dana (ili je negdje pročitao, onak' usput)?
U svakom ratu se protiv sumnjivaca i potencijalnih petokolonaša vode prijeki sudovi i ovo što se desilo (ako se desilo) ovima koji ga sada optužuju to je sasvim jasno. No oni to rade iz osvete jer njihova opcija nije prošla. Dokazani četnici kao npr. Rade Leskovac slobodno šetaju gradom i bave se politikom i to nikoga ne smeta. Dobro je netko rekao da kad vas netko zasere vi to obrišete i kao da se ništa nije desilo.
Da prostite, jebala vas liberalna opcija kad vam neprijatelj radi o glavi. Moraš biti totalni debil i ne prepoznati situaciju u kojoj ti on želi smrt. nekima od vas vifdim niti granate, a niti preko tisuću vaših ubijenig sugrađana nije otvorilo oči.

smiješno.

ili oni koji tu uglavnom pišu pripadaju onima kojima je krivo što Osijek nije postao Ocek.

sorry.

Ajmeee, koja je propaganda tebe pojela.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zbonj

Ukupno postova: 67
Spol: Muško Muško
Post Postano: 05.01.2008. 12:51 
Naslov:  

Pohvale za spina!!! Svaka čast majstore!! Za tebe 3 kikirikija!!
Prijatelju, tu ne da većina žali što Osijek nije Ocek, nego je i apsolutna većina!

Blofeld

Ukupno postova: 636
Post Postano: 05.01.2008. 14:16 
Naslov:  

lukko je napisao/la:
Blofeld je napisao/la:
lukko je napisao/la:

Ja sam govorio o doktorima. Nađi mi doktora.

Doktor Ante Pavelić.

Nažalost moram reći da je on doktor prava, te kao takav sramota za našu povijest.

A ne, ti si mislio na poglavnika. Ja sam mislio na Antu Pavelića zubara (1869-1938).

Kad već dijelimo besplatne lekcije, radi se o pripadniku Čiste stranke prava iz koje je izašao zajedno sa nećakom Ante Starčevića (onog debelog s trga) - Mile Starčevićem i osnovao Starčevićevu stranku prava (ha, i tada je, kao i danas, postojalo milijun pravaških stranaka - i onda su, kao i danas, bili marginalci bez šire potpore hrvatskog naroda - 10-ak % maksimum).

Zanimljivo je to da se Starčevićeva stranka prava zalagala za stvaranje zajednice Hrvata, Srba i Slovenaca, te je blisko surađivala sa Samostalnom srpskom strankom. Pavelić je čak bio i dio delegacije koja je dogovarala Državu SHS (vidiš ti pravaša), te je tamo malo klečao pred Pribičevićem. Itd., itd.

Blofeld

Ukupno postova: 636
Post Postano: 05.01.2008. 14:28 
Naslov:  

lukko je napisao/la:

Kao što sam napisao u svom prvom postu, i ja bih volio da gradonačelnik ne bude Đapić, a Glavaš da ne spominjem.
A što se SAD-a i Obame tiče to je bio odgovor na baptističkog svečenika, s obzirom da je Obama prema anketama daleko ispred njega.
Nadalje, Kramer je intelektualac s odličnim političkim temeljem no lošim idejama i radnim navikama. A ovo što si nabrojao smatram smješnim, pa čak i ako uzmeš u obzir ..evo 2 mandata, a ne 15 godina. Svakako ne argumentom (pogotovo ne trg, iako mi je lijep).
Preporučujem ti da pročitaš Zakon o lokalnoj upravi i samoupravi, pa češ vidjeti tko kaže da Grad ima upravne odjele. Mislim da bi ipak trebao nešto znati o ustroju lokalne uprave i samouprave prije nego li se upustiš u dublje komentiranje politike Grada. Ozbiljno, pročitaj si Zakon.
J.p.p. nije nitko potpisao. A i ako bi, tada bi jedna od stranaka bio Grad, ne Šišljagić kao član poglavarstva. Da si pažljivije čitao što sam napisao o ustroju poglavarstva možda bi nešto i naučio. Mislim stvarno... mućni glavom.

Ti kao da si izletio direktno iz Laucovog poslijediplomskog o Lokalnoj samoupravi, ha, ha. Očekujem više od citiranja zakona, jer to mogu svi koji imaju pristup internetu, www.nn.hr.

Kažeš Grad ima Upravne odjele? Pa, ima i Hrvatska Sabor, pa i malo dijete zna da se tamo o ničemu ne odlučuje. A kamoli u Upravnom odjelu Grada. Što misliš, tko odlučuje, primjerice, u Zagrebu? Milan Bandić, ili možda Ivo Čović, Davor Jelavić, Zvonimir Šostar, Slavko Kojić, i ostali članovi poglavarstva?
Zakon o lokalnoj i područnoj samoupravi je sranje, i nemoj ga više čitati, steći ćeš krivi dojam (da to sve zapravo vrijedi, a ne vrijedi). Sranje je čitava lokalna i regionalna samouprava, hoću reći gradovi, općine i županije, jer su ga pisali glupani opterećeni "slavnom" hrvatskom prošlošću. Pa eto, imamo 21 regiju, a ljudi iz Europe nam lijepo govore da nam je i 3 previše.

lukko
Ukupno postova: 127
Post Postano: 05.01.2008. 14:47 
Naslov:  

Blofeld je napisao/la:
lukko je napisao/la:
Blofeld je napisao/la:
lukko je napisao/la:

Ja sam govorio o doktorima. Nađi mi doktora.

Doktor Ante Pavelić.

Nažalost moram reći da je on doktor prava, te kao takav sramota za našu povijest.

A ne, ti si mislio na poglavnika. Ja sam mislio na Antu Pavelića zubara (1869-1938).

Kad već dijelimo besplatne lekcije, radi se o pripadniku Čiste stranke prava iz koje je izašao zajedno sa nećakom Ante Starčevića (onog debelog s trga) - Mile Starčevićem i osnovao Starčevićevu stranku prava (ha, i tada je, kao i danas, postojalo milijun pravaških stranaka - i onda su, kao i danas, bili marginalci bez šire potpore hrvatskog naroda - 10-ak % maksimum).

Zanimljivo je to da se Starčevićeva stranka prava zalagala za stvaranje zajednice Hrvata, Srba i Slovenaca, te je blisko surađivala sa Samostalnom srpskom strankom. Pavelić je čak bio i dio delegacije koja je dogovarala Državu SHS (vidiš ti pravaša), te je tamo malo klečao pred Pribičevićem. Itd., itd.

Nasmijao si me. Svaka čast. Podsjetio si me na Sršana, no sumnjam da i on toliko zna o pravašima.

lukko
Ukupno postova: 127
Post Postano: 05.01.2008. 15:09 
Naslov:  

Blofeld je napisao/la:
lukko je napisao/la:

Kao što sam napisao u svom prvom postu, i ja bih volio da gradonačelnik ne bude Đapić, a Glavaš da ne spominjem.
A što se SAD-a i Obame tiče to je bio odgovor na baptističkog svečenika, s obzirom da je Obama prema anketama daleko ispred njega.
Nadalje, Kramer je intelektualac s odličnim političkim temeljem no lošim idejama i radnim navikama. A ovo što si nabrojao smatram smješnim, pa čak i ako uzmeš u obzir ..evo 2 mandata, a ne 15 godina. Svakako ne argumentom (pogotovo ne trg, iako mi je lijep).
Preporučujem ti da pročitaš Zakon o lokalnoj upravi i samoupravi, pa češ vidjeti tko kaže da Grad ima upravne odjele. Mislim da bi ipak trebao nešto znati o ustroju lokalne uprave i samouprave prije nego li se upustiš u dublje komentiranje politike Grada. Ozbiljno, pročitaj si Zakon.
J.p.p. nije nitko potpisao. A i ako bi, tada bi jedna od stranaka bio Grad, ne Šišljagić kao član poglavarstva. Da si pažljivije čitao što sam napisao o ustroju poglavarstva možda bi nešto i naučio. Mislim stvarno... mućni glavom.

Ti kao da si izletio direktno iz Laucovog poslijediplomskog o Lokalnoj samoupravi, ha, ha. Očekujem više od citiranja zakona, jer to mogu svi koji imaju pristup internetu, www.nn.hr.

Kažeš Grad ima Upravne odjele? Pa, ima i Hrvatska Sabor, pa i malo dijete zna da se tamo o ničemu ne odlučuje. A kamoli u Upravnom odjelu Grada. Što misliš, tko odlučuje, primjerice, u Zagrebu? Milan Bandić, ili možda Ivo Čović, Davor Jelavić, Zvonimir Šostar, Slavko Kojić, i ostali članovi poglavarstva?
Zakon o lokalnoj i područnoj samoupravi je sranje, i nemoj ga više čitati, steći ćeš krivi dojam (da to sve zapravo vrijedi, a ne vrijedi). Sranje je čitava lokalna i regionalna samouprava, hoću reći gradovi, općine i županije, jer su ga pisali glupani opterećeni "slavnom" hrvatskom prošlošću. Pa eto, imamo 21 regiju, a ljudi iz Europe nam lijepo govore da nam je i 3 previše.

Nisam rekao niti da je dobar niti da je loš, već da ga jednostavno moraš pročitati kako bi mogao malo dublje raspravljati. To što je on loš ne znači da ga ne smiješ pročitati. U znanju je spas.
U ostalom novi će se Zakon početi primjenjivati od '09, pa bumo vidli. Rekli bi slepci.
Naravno da ti upravni odjel ne vrijedi ako nemaš vertikalu, jer onda ne možes sprovodit odluke. Tko god da ih donosio. Milanović, Šišljagić...

baranjac22

Ukupno postova: 64
Upozorenja : 1
Post Postano: 06.01.2008. 21:19 
Naslov:  

NEKI11 je napisao/la: Pa ja ovo stvarno ne kuzim, svi pljujemo po HSP,HDSSB a te dvije stranke su dobile isti broj glasova, pa tko je onda glasao za njih uopće?
Ili su možda glasovi opet naštimavani?
Ili se na ovom portalu nalazi manjina ljudi koji glasaju za sve osim za ove dvije stranke?
Ili sam ja plavuša u duši, hehehhe?

Dobro zadnje pitanje sigurno ima potvrdan odgovor ali ja stvarno ne kužim, ajd pročitat ću što kaše prof.Pecnik.
zar je bitno tko je na vlasti..neke budu oni izabrani..neka dadu program..neka ih se smijeni kada ne ostvare obećano..to bi bilo kao demokracija..u svakom slučaju treba poštovati većinu glasačkog tijela..neka HSP i HDSSB slože vlast i neka pokažu što znaju ..oni su ipak najbliži činjenici da bi trebali znati što se događa u slavonsko-baranjskom dvorištu

hihmih
Ukupno postova: 225
Upozorenja : 1
Post Postano: 07.01.2008. 16:50 
Naslov:  

baranjac22 je napisao/la:
NEKI11 je napisao/la: Pa ja ovo stvarno ne kuzim, svi pljujemo po HSP,HDSSB a te dvije stranke su dobile isti broj glasova, pa tko je onda glasao za njih uopće?
Ili su možda glasovi opet naštimavani?
Ili se na ovom portalu nalazi manjina ljudi koji glasaju za sve osim za ove dvije stranke?
Ili sam ja plavuša u duši, hehehhe?

Dobro zadnje pitanje sigurno ima potvrdan odgovor ali ja stvarno ne kužim, ajd pročitat ću što kaše prof.Pecnik.
zar je bitno tko je na vlasti..neke budu oni izabrani..neka dadu program..neka ih se smijeni kada ne ostvare obećano..to bi bilo kao demokracija..u svakom slučaju treba poštovati većinu glasačkog tijela..neka HSP i HDSSB slože vlast i neka pokažu što znaju ..oni su ipak najbliži činjenici da bi trebali znati što se događa u slavonsko-baranjskom dvorištu
jebote ti bi opet da te jebu u šupak al nije bitno ,bitan je plan i program ništavnih stranaka hdssb i hsp sa gadovima na čelu

damir7979
Ukupno postova: 2
Post Postano: 07.01.2008. 22:07 
Naslov:  

glasam za njega a on uz hdz sramota

damir7979
Ukupno postova: 2