Autor |
Poruka |
minika12
Ukupno postova: 4 Lokacija: <<<<<<<<<tamo gdje sam ja >>>> Spol: Žensko
|
cao svima.. ja i decko smo se prvi put odlucili na onaj korak pa me zanima kako je to vama bilo jer ja sam jos mlada i ne znam nista kako ciniit
on ima 23 godine i vec je iskusan, i pomalo se bojim, ali on inzistira, pa sam pristala.
sta da sada radim?
<<<<tnx>>> |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
15 godina ti je tek, a ti već razmišljaš o takvim bludnim stvarima! Ma sram te bilo! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
minika12
Ukupno postova: 4 Lokacija: <<<<<<<<<tamo gdje sam ja >>>> Spol: Žensko
|
cane je napisao/la: ›
15 godina ti je tek, a ti već razmišljaš o takvim bludnim stvarima! Ma sram te bilo!
|
neke moje prijateljice su vec s 13 godna se prvi put. mislim da sada nije rano, vec malo i kasno.
a da mi netko lijepo napise, a ne me zeza? |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
pa ja sam se sa 13 igrala s barbikama, sad sa 22 sam se prvi put poljubila... alo što je tebi. jesi normalna???
zbog tebe osječani više neće ići u Dravasabolc(ne znam kak' se piše)
ako želiš biti in samo klikni |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
minika12 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
neke moje prijateljice su vec s 13 godna se prvi put. mislim da sada nije rano, vec malo i kasno.
a da mi netko lijepo napise, a ne me zeza?
|
O Boze...
Ti roditelji su baš sretni..
A i dečko od 23 je isto zanimljiv..ili jako očajan..ili hoće ispasti frajer kad već ne može s nekim starijim .. kad ide nagovarati curu od 15god na sex..
Čekaj bar 16. Da ljepše zvuči |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
teen generacija je "okupirala" forum:)
Bit ću malo gruba sad,bez ljutnje: kad se već znaš služiti internetom zar nije pametnje,brže i jednostavnije potražiti i pročitati na netu o sexualnoj edukaciji?! bolje se pobrini o zaštiti i to "on inzistira" nije razlog da prakticiraš sex ako još nisi raščistila sama sa sobom da li si spremna ili ne. |
|
|
|
|
|
sisibla
Ukupno postova: 245 Spol: Žensko
|
minika12 je napisao/la: ›
|
kako je ovo tužno .. |
|
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
samarcinu preko uva a ne savjet za sex! kakva je to glupa tema? posalji pitanje u teen!!! |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
15 godina ti je tek, a ti već razmišljaš o takvim bludnim stvarima! Ma sram te bilo!
|
|
jao ćerce, nisi ti još za to. moj savjet ti je da kad budeš osjetila da si fizički i psihički potpino spremna, i da to želiš napravit radi sebe, a ne radi partnera... e onda još čekaj godinu dana. tek tad ćeš zaista bit spremna. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
dete samo se ti trgaj, one su ljubomorne! A cinit nemoj ništa opusti se i pusti gospodina "iskusnog" da odradi posao! |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
|
de se bolje ti mala uhvati knjige i završi neke škole. dobro će ti doć. s ovakvim razmišljanjem možeš u životu najdalje do prvog odmorišta u mađi dogurat. |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sta da sada radim?
|
Cekaj da ti sisice izrastu, bit ce vam zanimljivije...
Frajer te zeli kresnit i hvalit se prijateljima.
Znam, rekao ti je da te voli i da je to samo jos jedan nacin da ti pokaze koliko si mu draga, ali samo te zeli izjebat...
Odi na misu, pokaj se i pokunji i sacekaj jos koju godinu... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sta da sada radim?
|
Cekaj da ti sisice izrastu, bit ce vam zanimljivije...
Frajer te zeli kresnit i hvalit se prijateljima.
Znam, rekao ti je da te voli i da je to samo jos jedan nacin da ti pokaze koliko si mu draga, ali samo te zeli izjebat...
Odi na misu, pokaj se i pokunji i sacekaj jos koju godinu...
|
Potpisujem!!
Evo ti iskreno mišljenje muškarca,razmisli dobro o ovomu što je Circa napisao.
Bdw, ne radi se to zato što on to želi, strpi se, sačekaj da ti to poželiš. |
|
|
|
|
|
ljubi
Ukupno postova: 76 Spol: Žensko
|
|
|
kasno!?! za šta pobogu!?! kasno ti je jedino ak si planirala rodit sa 15,5 god! ja u tvojim godinama skupljala salvete i spomenare pisala... a frendice su ti super..e sad ti je gotovo ak nisi sa 13 koje vidio sa 15 se seksat...stara cura... |
|
|
|
|
|
|
|