Autor |
Poruka |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
pa iskreno da... onak cijelo vrijeme mislim ma imam još vremena...hmmm neam iduću subotu je... trš |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Za Top sigurno znam da subotom može isključivo ako se ne radi o maloljetnoj ekipi ili onima tek nešto malo starijim jer se redovito događalo da se oduzmu od alkohola i gnjave goste u gornjem dijelu kafa. Za cijenu ću pitat gazdu. |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Koliko znam u Josipovcu u Texasu se iznajmljuje prostor za fešte. I to za nekih 200-ak kuna. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
cane je napisao/la: ›
Koliko znam u Josipovcu u Texasu se iznajmljuje prostor za fešte. I to za nekih 200-ak kuna.
|
Prilično jeftino, ako znamo da se boravkom tamo riskira glava. Ha, ha. |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
hmmm..da ja našla prostor hmmm za 1000 kuna...onak .....mal mi puno... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Blofeld je napisao/la: ›
cane je napisao/la: ›
Koliko znam u Josipovcu u Texasu se iznajmljuje prostor za fešte. I to za nekih 200-ak kuna.
|
Prilično jeftino, ako znamo da se boravkom tamo riskira glava. Ha, ha.
|
Ma to je iza, a ne u prednjem dijelu gdje su ovi najebali. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol: Nebitno
|
u 22-ojci kod katerdrale je super, moraš se dogovoriti sa gazdom koji dan hoćeš, iznajmljivanje je od 800-1000 kn, a cugu svoju doneseš, konobari njihovi |
|
_________________ Samo jednom se živi!
|
|
|
|
ivana_amaro Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
kafic party kod snoopija nista ne placas iznajmljivanje ali njihova cuga. i u baliju(bivsi mis man) tamo odes i dogovoris se s vlasnikom on ti ima jednu manju kafeteriju Palaco isto besplatno i 4 vrste cuge su ti 8kn i imas konobara besplatno (pivo,bambus,juice votka i stok kola 8kn) eto pa ak ti tak odgovara mozes i to. makar ne moras prostor platiti! |
|
|
|
|
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
mozes i u oxygenu |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas! |
|
|
|
BURO Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
jel zna neko neki prostor za iznajmiti di stane nekih 30ak-40ak ljudi,,al da nije oksidjen to je preveliko za tak malo i ljudi a dosta je i skup najam |
|
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
ivana_amaro je napisao/la: ›
kafic party kod snoopija nista ne placas iznajmljivanje ali njihova cuga. i u baliju(bivsi mis man) tamo odes i dogovoris se s vlasnikom on ti ima jednu manju kafeteriju Palaco isto besplatno i 4 vrste cuge su ti 8kn i imas konobara besplatno (pivo,bambus,juice votka i stok kola 8kn) eto pa ak ti tak odgovara mozes i to. makar ne moras prostor platiti!
|
di je kafeterija Palaco?!?! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ja mislim da je to kod HG SPOTA ilitiga kod trgovačkog doma, škole. |
|
|
|
kikica1987
Ukupno postova: 86 Lokacija: U krevetu! Spol: Žensko
|
pitaj u zanzibaru u gundulićevoj..piše na vratima da se iznajmljuje za partije.. |
|
_________________ Ako neMaš Ništa Lijepo reĆi o dRugima, sjeDni kRaj Mene! |
|
|
|
BlackB
Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Imaš onu ROĐENDAONICU..... JAVI SE NJIMA |
|
_________________ ROCK AND DIE |
|
|
|
hihmih Ukupno postova: 225 Spol: Nebitno
|
cadillak ,petkom,za sve informacije kao i u svakom kafiču ,preko konobara do šefa a ne ovako iz 5 ruke na netu |
|
|
|
|
|
|
|