Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
HSP, HDZ i HNS danas su dogovorili zajednički nastup u Gradskom vijeću Osijeka, pri čemu bi ove tri stranke činile novo Gradsko poglavarstvo, a SDP-u nude funkciju predsjednika Gradskog vijeća i svojevrsnu ulogu korektiva gradske vlasti.
HSP bi u tom slučaju dao gradonačelnika Antu Đapića, dogradonačelnici bi bili Josip Škorić (HDZ) i Ivan Vrdoljak (HNS), a HDSSB-u su namijenili ulogu oporbene stranke. Đapić smatra da je riječ o “ jedinom realnom rješenju krize ako želimo izbjeći nove izbore, jer mi ne možemo pristati na SDP-ov prijedlog da u Poglavarstvu sjede sve stranke”.
U SDP-u ovaj prijedlog vjerojatno neće prihvatiti.
- Mislim da ćemo ostati pri stavu o Poglavarstvu svih pet stranaka i ne smatram da ćemo na bilo koji način mi biti odgovorni ako dođe do novih izbora, jer je naš prijedlog više nego korektan - rekao je Alen Prnjat iz SDP-a.
Autor: Nikola Patković/ Jutarnji.hr |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Sviđa mi se ilustracija uz tekst. |
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
Sviđa mi se ilustracija uz tekst.
|
Pourquoui?  |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Pa fina fotelja. Velika je. Ima mjesta. |
|
 |
grissom Ukupno postova: 266 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol:  Muško
|
Ljubav moja jedina. Nije pametan, al je zato zgodan.
Samo me zanima koji će biti slijedeći gradski "projekt" za koji građani neće ni znati koliko bez njega ne mogu živjeti dok im Đapa to ne objasni, magijom svoje inteligencije, elokventnosti i superiornog obrazovanja (tj. shodno svojoj akademskoj tituli):
1. Replika Kupreških vrata na Trgu Ante Starčevića?
2. Univerzitet brojanja do deset?
Barem će Tadić na miru moći završiti onu kućerinu u Kolodvorskoj, kad je toliko navalio da je džaba sagradi (pardon, nije džaba, već kao investiciju u napredak Slavonije i Baranje)
Ovaj je najbolji dokaz da evolucija može teći i u suprotnom smijeru |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
Barem će Tadić na miru moći završiti onu kućerinu u Kolodvorskoj, kad je toliko navalio da je džaba sagradi (pardon, nije džaba, već kao investiciju u napredak Slavonije i Baranje)
|
Za kućerinu u Kolodvosrkoj ne znam, ali "kućicu" u Varaždinskoj je izgradio i to temeljito, vjerojatno s obzirom koliko su duboki temelji bili, ima više pod zemljom nego iznad. Može početi treći svjetski rat. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol:  Muško
|
Takvi kao Đapić su kao termiti. Kad jednom uđu, teško ih se možeš riješiti. Treba se kuća srušiti.
Nikako da nam kažu što fali prijedlogu po kojem bi sve stranke bile na vlasti. Da li je to zato što debeli Ćaprzalac tada ne bi bio gradonačelnik? Kažu, Sdp-u su namijenili predsjednika Vijeća, dok su Hdssb-u namijenili oporbu.
Čestitam ljudima koji su glasali za Hsp. Ako ste htjeli poslati poruku onim rijetkim obrazovanim građanim Osijeka koji su još ovdje da i oni napuste grad, uspjeli ste. |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
mene ipak sokira HNS u svemu ovome |
|
|
|
|
 |
cuckovic
Ukupno postova: 65 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Borili smo se za demokraciju a dobili smo idiokraciju.  |
|
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
mene ipak sokira HNS u svemu ovome
|
Zašto? Šta nam trebaju, još jedni izbori? Nije ti dosta ovih???  |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
mene ipak sokira HNS u svemu ovome
|
Zašto? Šta nam trebaju, još jedni izbori? Nije ti dosta ovih???
|
OSIJEK JE ŽRTVA POLITIČKIH BESTIDNIKA
evo, procitaj ovo, pa zakljuci sam dali nam trebaju novi izbori ili ovo. |
Zadnja promjena: Ingo; 04.01.2008. 15:17; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
lukko Ukupno postova: 127 Spol:  Nebitno
|
Možda bi mogli otvoriti nekakvu kladionicu za gradonačelnika Osijeka. Ovim putem pozivam sve kladionice da stave u ponudu "tko će biti novi gradonačelnik Osijeka?" Pa možda ostvarimo nekakvu korist od njih:)) |
|
|
|
|
 |
lukko Ukupno postova: 127 Spol:  Nebitno
|
Evo upravo gledam Dnevnik i vidim da je HNS istupio iz pregovora o SDP-ovom prijedlogu. Dakle taj prijedlog je definitivno pao u vodu. |
|
|
|
|
 |
NEKI11
Ukupno postova: 48 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Pa ja ovo stvarno ne kuzim, svi pljujemo po HSP,HDSSB a te dvije stranke su dobile isti broj glasova, pa tko je onda glasao za njih uopće?
Ili su možda glasovi opet naštimavani?
Ili se na ovom portalu nalazi manjina ljudi koji glasaju za sve osim za ove dvije stranke?
Ili sam ja plavuša u duši, hehehhe?
Dobro zadnje pitanje sigurno ima potvrdan odgovor ali ja stvarno ne kužim, ajd pročitat ću što kaše prof.Pecnik. |
|
_________________ Sve najbolje,
Neki. |
|
|
 |
 |
|