Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

SDP ne ide s Glavašem

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Loona

Ukupno postova: 3713
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 27.12.2007. 14:45 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pa da se ponovim, obzirom je otvorena hrpa topica s ovom temom:
Meni se čini da vrh SDP-a ne razumije situaciju u Osijeku i ovo što rade sa HDSSB-om je katastrofa. To su politički dvije totalno različite stranke koje nemaju istih ciljeva niti programa. Dovoljna je samo činjenica da Borzanica želi odsutpiti sa svog mjesta u SDP-u zbog te famozne koalicije, a i roditi će za nekih mjesec dana i što onda? Osim toga, u našem će Gradu vladati dvije najomraženije stranke stranci na vlasti, tj. HDZ-u tako da ćemo fino pušiti po pitanju državne kese kako je to rekao i Mungos.
Iako sam i sama glasala za SDP mislim da će im ova koalicija sa Glavašem koji leži u zatvoru pod sumnjom za ratne zločine, donijeti samo štetu na državnoj razini.. A i po pitanju Milanovića nakon izbora, smatram da su njegovo držanje, stavovi i izjave svako malo kontradiktorni onomu što je rekao par dana prije.. Ostvario je odličan rezultat na izborima ali sve nakon toga su greške.. Od toga da nije ni čestitao Sanaderu kao mandataru, preko izbacivanja Jurčića do koalicije s Glavašem..
Ne znam tko bi uopće trebao biti na vlasti u gradu i strašno sam se razočarala kada sam vidjela da je HDSSB opet dobio toliko glasova.. Kada će ljudi više zaboraviti taj rat i shvatiti da je Glavaš samo jedan veliki manipulator i da s njim na vlasti nikada nećemo profitirati niti se regionalno razviti kako bi mogli.. S takvim stavovima birača u Slavoniji jedino ćemo potonuti još dublje u govna..

Ukupno postova: 22
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.12.2007. 14:48 
Naslov:  

L@n@ je napisao/la :
HDSSB nije stranka ni desnice, ni centra.
HDSSB uopće nije stranka, već pokret, pokret ogorčenih koji su se okupili oko Glavaševa lika i djela.
Regionalizam je samo krinka pod kojom se prikazuju. Kakav regionalizam? Pa zar je samo Osijek Slavonija i Baranja? Čim iskoračiš odatle HDSSB ne vrijedi ni pišljivo zrno.

Molim te uputi me tko je to onda u PETOJ IZBORNOJ jedinici osvojio saborski mandat za HDSSB ako izvan Osijeka ne vrijede ni pišljivo zrno??Objasni mi gdje je "nestao" još još jedan mamdat iz ČETVRTE IZBORNE jedinice u izbornoj noći između pola noći i četiri ujutro sa Virovitičkog područja??
HDSSB je pod TOTALNOJ informativnoj blokadi gotovo svih relevantnih medija i ne samo to već se natječu tko će ih više popljuvati i omalovažiti da tome nije tako vjerujem kako bi osvojili 2-3 saborska mandata više.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Burence

Ukupno postova: 143
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 27.12.2007. 16:52 
Naslov:  

Loona je napisao/la :
Pa da se ponovim, obzirom je otvorena hrpa topica s ovom temom:
...i strašno sam se razočarala kada sam vidjela da je HDSSB opet dobio toliko glasova.. Kada će ljudi više zaboraviti taj rat i shvatiti da je Glavaš samo jedan veliki manipulator i da s njim na vlasti nikada nećemo profitirati niti se regionalno razviti kako bi mogli.. S takvim stavovima birača u Slavoniji jedino ćemo potonuti još dublje u govna..

potonuti cemo dublje samo ako damo glas strankama koje nemaju svoje "ja" i koje mijenjaju misljenja onako kako vjetar piri! a parolu "ljudi ispred politike" vjetar je promijenio u "politika ispred ljudi"! kakvo god opravdanje imali, treba biti dosljedan onome u što vjerujes, a oni to sigurno nisu!

Ukupno postova: 67
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.12.2007. 17:00 
Naslov:  

Ne znam tko bi uopće trebao biti na vlasti u gradu i strašno sam se razočarala kada sam vidjela da je HDSSB opet dobio toliko glasova.. Kada će ljudi više zaboraviti taj rat i shvatiti da je Glavaš samo jedan veliki manipulator i da s njim na vlasti nikada nećemo profitirati niti se regionalno razviti kako bi mogli.. S takvim stavovima birača u Slavoniji jedino ćemo potonuti još dublje u govna..
[/quote]

Tako je!! Glavaš je bio dobar dok je trebalo organizirat obranu i raditi što je trabalo da se Hrvatska osamostali. A sada kad je rat gotovo odi ti fino Glavaš u zatvor a nek vladaju pametnjakovići!

Isto je sa dijasporom; dok je trebalo slat lovu za oružje bila je super a sad kada nam više ne treba oružje ne trebaju nam ni vaš glasovi! Mrš!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Loona

Ukupno postova: 3713
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 28.12.2007. 10:07 
Naslov:  

zbonj je napisao/la:
Tako je!! Glavaš je bio dobar dok je trebalo organizirat obranu i raditi što je trabalo da se Hrvatska osamostali. A sada kad je rat gotovo odi ti fino Glavaš u zatvor a nek vladaju pametnjakovići!

Glavaš JE BIO dobar i bitno je naglasiti da je to prošlo svršeno vrijeme. Mislim da ćeš se složiti da je zadnjih par godina Glavaš generalno zastranio i počeo se ponašati kao vođa neke sekte ili kulta.. A to što je on u zatvoru, čista je politička namještaljka jer se za te stvari znalo davno prije pa ako su ga već htjeli suditi onda su to trebali napraviti prije 8, 9 godina a ne sada..
btw, pametnjakovići su uvijek na vlasti... Wink
zbonj je napisao/la:
Isto je sa dijasporom; dok je trebalo slat lovu za oružje bila je super a sad kada nam više ne treba oružje ne trebaju nam ni vaš glasovi! Mrš!

Lijepo od dijaspore što nam je pomagala za vrijeme rata ali realno gledajući ti ljudi ne žive u RH, žive u nekim drugim državama gdje imaju političare pod čijom vlasti žive i za koje glasaju tamo gdje žive stoga ne bi trebali imati pravo birati vlast pod kojom ne žive..
I Hrvatska je pomagala žrtvama tsunamija pa znači li to da i mi automatski imamo pravo glasati na njihovim izborima??

Skoči u forum: