Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
 Predsjednica osječkog SDP-a Biljana Borzan jučer je podnijela ostavku na vijećničku funkciju u Gradskom vijeću Osijeka.
S obzirom da je Borzan u osmom mjesecu trudnoće logično je da tvrdi kako je ostavku podnijela zbog odlaska na porodiljni dopust, no pravi se razlozi njezina odlaska na porodiljni mjesec dana prije porođaja traže u SDP-ovoj odluci da oformi koaliciju s Glavaševim HDSSB-om, čemu se Borzan žestoko protivi.
Borzan tako neće u četvrtak biti prisutna na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća na kojoj će koalicija HDSSB-a, SDP-a i HNS-a preuzeti vlast u Osijeku.
Iako je vrh SDP-a (odnosno Zoran Milanović) odlučio " sklopiti savez s vragom" i ući u koaliciju s Glavaševim HDSSB-om koja će im donijeti vlast u Osijeku, ali i dodatna tri mandata u Saboru ukoliko se SDP nekim čudom ipak nađe u poziciji za sastavljanje vlade, velik se dio članova stranke ne slaže s ovom odlukom.
Među nezadovoljnicima najglasniji je Mato Arlović, koji je poručio kako ne postoje apsolutno nikakvi razlozi da se oformi takva koalicija i dodaje kako će SDP njome izgubiti vjerodostojnost i dostojanstvo.
Autor: R.I./ Index.hr
Foto: SDP Osijek |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
8
Ukupno postova: 1860 Spol:  Muško
|
Arlovic je emajlirao Borzanici... Bez sale, meni Mato Arlovic izgleda i radi pouzdano. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
 |
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol:  Muško
|
Arlovic je emajlirao Borzanici... Bez sale, meni Mato Arlovic izgleda i radi pouzdano.
|
ma je, ali Koza je imala sedam kozlića. Jednog dana ona negdje ode i reče djeci da nikome ne otvaraju vrata dok se ne vrati. Kozlići su joj obećali da ne će.
Kasnije vuk dođe i stane na njihov prozor. Kozlići upitaju tko je na prozoru. Vuk slaže da je njihova majka. No, kozlići odbiše tvrdnju jer njihova majka ima bijele, a ne crne noge.
Vuk u cilju blagovanja kozlića, stavi svoje noge u brašno. Onda dođe pred vrata. No, kozlići otkriju vuka, i zaplaču sami u kući.
Kozlići se počnu skrivati. Jedan se sakrije u ormarić, jedan u veliko skladište, jedan pokraj fotelje, jedan u kadu, dva ispod kreveta i jedan u visoki sat.
Vuk pojede šest kozlića, a ne nađe onoga u satu. Sjedne ispod stabla i zaspi.
Majka koza bila je stara i mudra. Pronađe vuka i sačuva kozliće.
pa o čem mi pričamo???
ruka ruku mije...da |
|
|
 |
VESP Ukupno postova: 285 Spol:  Nebitno

|
Eeeee,taj Arlovic bolje neka popije Red Bull!!! |
|
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
Ova trudnoća k'o naručena. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
napokon su se riješili ( da ne uvrijedim nekoga ) toga i sada će moć koalirat s HDSSB-om -- ajd bar nešto pametno od milanovića ruke u saboru ( jer ipak je manje zlo od sanadera ) svaka čast milanoviću |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol:  Muško
|
Jebeš politku, Biljka izgleda bolje sada nego kad je imala 18 godina. |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
 |
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol:  Muško
|
Ovo možda prolazi u zemlji Nedođiji, ali na planeti Zemlji ne postoje problematične koalicije, nego samo problematični političari. Kad bi samo prošli kroz bližu povijest slavnih zapadnih demokracija, našlo bi se svega. Najvažnije, podjela političkih stranaka na lijevo, desno i centar već je pomalo smiješna, gledajući poteze istih, a u Hrvatskoj ionako ne postoji. Niti mi imamo liberale, niti socijaliste, niti prave konzervativce. Imamo samo radikale i ogromnu amorfnu masu političara bez dugotrajnijeg stava.
Uostalom, treba pitati stanovnike Reisnerove, zaposlenike Unikoma i drugih gradskih poduzeća, a i sve druge stanovnike grada Osijeka koji na bilo koji način surađuju s Gradom, kako bi im se svidjelo još 6 mjeseci bez vlasti - i to u najboljem scenariju.
Inače, ne shvaćam tumačenje ove koalicije kao borbu za fotelje. Čovjek bi morao biti prilično glupav da se blamira zbog fotelje u kojoj će sjediti maksimalno 18 mjeseci, ako stvar ne pukne ranije. Ja se čak eto zahvaljujem Milanoviću i Šišljagiću što nam neće priuštiti nove izbore, pa ću čak to i honorirati na slijedećim izborima (a čelnike ostalih iz gradskog Vijeća mogao bih gađati jajima - da im je imalo stalo do Osijeka začepili bi gubice na godinu i pol, pa onda nek slobodno laju). |
|
|
|
|
 |
8
Ukupno postova: 1860 Spol:  Muško
|
Jebeš politku, Biljka izgleda bolje sada nego kad je imala 18 godina.
|
Ma to su samo kilometri... |
|
|
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Kako netko provlači tezu o HDSSB-u kao ekstremnoj desnici. Da čujemo koji su to argumenti... To je reginalna stranka razočaranih birača HDZ-a, SDP-a, HSS-a, HSLS-a...Kakve te stranke imaju veze s desnicom. U biti netko je dobro spomenuo da desnice i ljevice u Hrvatskoj takorekoć niti nema... |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
 |
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol:  Muško
|
Eh, sranje.
Ništa od koalicije. Novi izbori? Odaziv 30-35%, najviše glasova Hdssb-u i Hdz-u, koalicija Hdz-Hsp, gradonačelnik Đapić. Bumo vidli. |
|
|
|
|
 |
Burence
Ukupno postova: 143 Spol:  Muško
|
brinu se da ne izgube obraz kod svojih birača, a živo im se jebe što će nam izbiti još love iz džepa! lako tuđim k... mlatit koprive! ma super ste mi..  |
|
_________________ www.pivopije.com
 |
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
još 3 milijuna kuna ode u vjetar... |
|
|
|