Autor |
Poruka |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
evo jedno malo pitanje, kako se osjecate na bozic, ja sam upravo sama i bolesna i bas se osjecam usamljeno, |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ajuj.... ja sam hmmm još uvijek daaaleko udaljena od onog fancy božićnog filinga.... nadam se da će em sutra lupit u glavu....mmmmm kolači!!!!! |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...nikad gore....tisucama kilometara daleko od kuce, usred hebene pustinje, u bazi velicine nogometnog igralista....bez obitelji...kolaca, bozicne trpeze i izlezavanja....
...sjedim u uredu i odradjujem svoju 12satnu dnevnu sihtu, kao i svaki drugi dan....
...i razmisljam: hebo pare, da sam bar kod kuce...
...sretan Bozic, dragi forumashi.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Meni lijepo. Mir, tišina, svi još spavaju. Ja moj ritual uz kavicu, pregledam mailove i onda malo skočim na forum. Kad krene čestitanje, ode tišina, SMS ovi su vidim već krenuli. Ali sve u svemu, iznenađujuće ugodno jutro. |
|
|
|
|
|
pumpkin
|
ruana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
evo jedno malo pitanje, kako se osjecate na bozic, ja sam upravo sama i bolesna i bas se osjecam usamljeno,
|
Srce malo, nemoj biti tužna, ozdravit ćeš, a ni usamljenost neće trajati dugo. Razmišljaj da je ovo dan kao i svaki drugi, samo neradni, pa se odmaraj. |
|
|
|
|
|
pumpkin
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...nikad gore....tisucama kilometara daleko od kuce, usred hebene pustinje, u bazi velicine nogometnog igralista....bez obitelji...kolaca, bozicne trpeze i izlezavanja....
...sjedim u uredu i odradjujem svoju 12satnu dnevnu sihtu, kao i svaki drugi dan....
...i razmisljam: hebo pare, da sam bar kod kuce...
...sretan Bozic, dragi forumashi....
|
Sretan Božić i tebi, i znaš onu... "Always look on a bright side of life... pfuć pfuć.. .hebi ga, i to će proći. Koliko dugo još moraš ostati tamo? |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ruana je napisao/la: ›
evo jedno malo pitanje, kako se osjecate na bozic, ja sam upravo sama i bolesna i bas se osjecam usamljeno,
|
pa evo ja sam u osijeku i imam slobodno vremena pa se možemo družiti ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Mene još ne dira tolko božićni ugođaj. Oduševio me doduše jučer snijeg, baš sam ga s guštom čistio sa staze do mog stana...Ne znam kakav je to općenito 'božićni' ugođaj, al kod mene nikad to nije televizijski, onaj koji se vidi u USA xmas movies. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
ove godine je zakon,lijepo napadao snijeg,napokon bijeli Božić.
oooo pa gle ovo opet pada,zakon!
jos kad vidim onu lijepo peceno kobasicu u kuhinji,mmmmmmm |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
dođi ruanice da te bubim,
kako se osjećam, eo pijan sam ko pička
i super mi |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Obzirom da mi je BOžić započeo u slow motion trčanju prema Mladji kako bi si čestitali Božić... jea... bila je to zanimljiva scena jea...
Ovo je jeben dan...
Potpis dovoljno govori... |
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
ja se osjecam kao i svaki drugi dan....ne gledam previše americke filmove...pa mi nije nabijen kompleks kako bi se trebao osjecati na današnji dan.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
|
|