Autor |
Poruka |
Smokvica Ukupno postova: 77 Lokacija: Kenjac Spol:  Muško
|
vjerovao ti ili ne ljudi oce i pse u hitnu!!! |
|
|
|
|
 |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
Na našoj Hitnoj sve sami manekeni  nekad i ja poželim da me zaboli glava...  |
|
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
idi kod svog lekara(prosudio po imenu) i neka ti on pomogne.
|
Nisam Daca (svakako me zvaše, ali Daca evo sad prvi puta), već Danica i ako netko tko je radio na hitnoj dijeli pacijente prema imenima  , onda im vjerojatno i pomaže skladu s navodnim krvnim zrncima.
Danica je staroslavensko ime, pa kao tako sveprisutno na područjima ex-Yu, ako možebitno nisi čuo za Ljudevita Gaja i ilirski pokret, te književni prilog "Danica horvatska, slavonska i dalmatinska", onda otvori bilo koje narodne novine u kojima se isto tako objavljuju i propisi iz područja zdravstva i zdravstvenog osiguranja (npr. i Zakon o zaštiti prava pacijenata), a uredno bude i određenih broj odlikovanih gdje se u nazivima uredno spominje moje ime (uzmi za primjer NN 127/07. u kojem je izvjesna Waltraud Klasnic odlikovana
REDOM DANICE HRVATSKE S LIKOM KATARINE ZRINSKE
za promicanje moralnih društvenih vrijednosti kroz organizaciju i dopremanje humanitarne pomoći u Republiku Hrvatsku).
Moj doktor opće prakse npr. ne radi noću, a budući sam zdravstveno osigurana, imam jednako pravo da mi se pomogne, kao i svi ostali ljudi, uključivo pijance koje razvozite po kućama. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
Smokvica Ukupno postova: 77 Lokacija: Kenjac Spol:  Muško
|
e DAco DAco sta te ljude treba ostavio da se smrznu ili .... mislis a su oni manje vrijedni od tebe?? |
|
|
|
|
 |
DanicaV
|
e DAco DAco sta te ljude treba ostavio da se smrznu ili .... mislis a su oni manje vrijedni od tebe??
|
Ne, mislim da imam pravo na pomoć bar koliko i oni. Oni su se svjesno oblokali, a ja napad migrene nisam izazvala.
Budi ljubazan pa mi se obraćaj u skladu s nickom. |
|
|
|
 |
hihmih Ukupno postova: 225 Spol:  Nebitno
|
danice pamet u glavu,jel ti tako negoduješ o svemu pa i onda kada ti masno naplačuju račun u konzumu nakon 15 min. čekanja u redu ili...,nevjerujem šutiš kao bubica i još primaš malog todorića u guzu,he,he dosta laprdanja o hitnoj i zdrastvu ,sigurno pripadaš grupi nadahnute mladeži koja na izbore ne izlazi jer nema šta kazati ili ti još bolje ovoj opciji ratnog generala i vojnog :lekara:,njima nemaš muda išta kazati nego sereš po ljudima koji pošteno odrađuju svoj posao u hitnoj |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Srećom nisam još imao potrebu zvati hitnu pa nisam ni htio komentirati njihov rad, ali ekipa "koja" predstavlja hitnu si je sama natovarila negativni predznak, prozivate ljude po nacionalnosti, političkoj orijentiranosti i jesu li glasali li ne  Još kad se sjetim da ste se proslavili na jubitou, živo me zanima jel bilo sankcija. |
|
|
|
|
 |
Guzni bris Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
Nevjerojatno!
Daco, nemoj da se duriš!
Koliko si samo napisala o imenu Danica, bit će da te sram krvi i porijekla. Porijeklo nije razlog za sram, ali nešto drugo jest. Ti to najbolje znaš, a vjerojatno te zato i jest sram.
Nema te čega biti sram, dok god ne prosipaš ugroženičke teze o tome kako hitna izlazi ovisno o krvnim zrncima, a upravo si to insinuirala. Bit će da je tebi koješta injektirano u tu glavicu oko '91, ne samo lijekovi protiv bolova. Pijance ne razvozi Hitna, nego Crveni križ, informiraj se i prestani prditi kako si ti porezni obveznik. I ja sam porezna obveznica, pa ne mislim da bi mi itko iz Hitne trebao doći titrati po jajnicima kad god me uhvate nesnosni grčevi. Uostalom, valjda imaš muža koji bi te mogao odvesti do dežurnih liječnika, kad već imaš toliko dramatične kronične migrene za koje do sada nisi bila u stanju pribaviti terapiju kod liječnika opće prakse ili neurologa. |
Zadnja promjena: Guzni bris; 24.12.2007. 19:44; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
...a i dugo je ova tema izdržala da se nije spomenula nacionalnost...još samo sad kad krene....a gdje si ti bio 91. |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
DanicaV
|
Jest ova zdravstvena struka neka ratoborna i osjetljiva kad se nešto na njihov račun kaže.
Zamisli, izlazim na sve izbore, nikome ništa ne prešutim, pa ne znam zašto bi vi bili iznimka.
U svakoj struci postoje ljudi koji pošteno odrađuju svoj posao i oni koji otaljavaju. Npr. svoje doktore opće prakse, kako su se mijenjali u ambulanti, izuzetno cijenim, na čelu sa sestrom Sekom. Žena je legenda i baš mi je žao što sada odlazi u mirovinu. |
|
|
|
 |
|
Danica je ta koja je se pozvala na svoja "navodna krvna zrnca" i insinuirala da djelatnici Hitne pomažu u skladu s njima. Tipične "ugroženjačke" spike. |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
...nego kad smo kod toga tko ima muda....zanimljivo je kako odjednom iskacu neki nickovi....koji se nikad nisu pojavljivali....al kad treba po nekome pljuvati....eto odjednom njih....koji su upuceni u sve probleme oko osobe pod nickom DanicaV |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
DanicaV
|
Nevjerojatno!
Daco, nemoj da se duriš!
Koliko si samo napisala o imenu Danica, bit će da te sram krvi i porijekla. Porijeklo nije razlog za sram, ali nešto drugo jest. Ti to najbolje znaš, a vjerojatno te zato i jest sram.
|
Dakle, post ti je u skladu s nickom.
Svog porijekla se nemam zašto sramiti, dapače. A osjetljiva sam da mi netko dira ima jer sam ga dobila po baki, očevoj mami.
To što kolege neurolozi i sl. ne znaju pravu terapiju... ili što farmaceutskoj industriji odgovara da se kljukamo tabletama protiv bolova, umjesto da se dođe do lijeka... posebna priča. |
|
|
|
 |
|
Na kojem drvetu podvala i laži ti obitavaš?! Popljuvala si kompletnu Hitnu jer ne izlaze na tvoje dojave o migreni. Ne izvlači se. Kasnije ti ni to nije bilo dovoljno, nego si počela trabunjati o krvnim zrncima. Da nisam već jednom gledala ovaj film, prešutjela bih. Ovako samo čekam kad ćeš u dvorištu iskopati lubanju malog Ilije kojem nisu dali injekciju za glavobolju. |
|
|
|
|
 |
DanicaV
|
Danica je ta koja je se pozvala na svoja "navodna krvna zrnca" i insinuirala da djelatnici Hitne pomažu u skladu s njima. Tipične "ugroženjačke" spike.
|
Pročitaj početak, vaš cijenjeni kolega Smokvica me svrstao. |
|
|
|
 |
 |
|