Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Istraživanja su pokazala da svaki peti Nijemac misli da su njoki spolna bolest, pet posto ih vjeruje da AIDS uopće ne postoji, a 10 posto da se virusa HIV-a mogu riješiti tuširanjem.
Svaki peti Nijemac uvjeren je da su njoki spolna bolest i da je potreban prezervativ kako bi se zaštitili od nje, pokazalo je istraživanje časopisa Men's Health.
Istraživanje je također pokazalo da mnogi misle kako se HIV može prenijeti poljupcem, dok 12 posto ispitanika smatra da je AIDS izmišljotina farmaceutske industrije.
Istraživanjem je bilo obuhvaćeno 1720 osoba, od kojih svaka 10 vjeruje da se HIV može ukloniti tuširanjem. Dvanaest posto njih misli da se zaraza može spriječiti korištenjem gela.
Pet posto Nijemaca smatra da AIDS uopće ne postoji. |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
Istraživanja su pokazala da svaki peti Nijemac misli da su njoki spolna bolest, pet posto ih vjeruje da AIDS uopće ne postoji, a 10 posto da se virusa HIV-a mogu riješiti tuširanjem.
Svaki peti Nijemac uvjeren je da su njoki spolna bolest i da je potreban prezervativ kako bi se zaštitili od nje, pokazalo je istraživanje časopisa Men's Health.
Istraživanje je također pokazalo da mnogi misle kako se HIV može prenijeti poljupcem, dok 12 posto ispitanika smatra da je AIDS izmišljotina farmaceutske industrije.
Istraživanjem je bilo obuhvaćeno 1720 osoba, od kojih svaka 10 vjeruje da se HIV može ukloniti tuširanjem. Dvanaest posto njih misli da se zaraza može spriječiti korištenjem gela.
Pet posto Nijemaca smatra da AIDS uopće ne postoji.
|
žalosno |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Takva istraživanja nikada ne pokazuju pravo stanje, a i uzorak je premal. Uostalom, neka u Hrvatskoj obave slično istraživanje u ruralnim područjima (što su vjerojatno tamo radili), pa će rezultati biti još gori. |
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
što je neka država više razvijena to je njezin narod sve gluplji ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
bože baci peglu i ubi budalu |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Mene zanima koliki je postotak u Americi? garant još niži..
A kod nas isto ima bisera... evo ..baš sam prije nekih 10ak minuta naletjela na t-portalu na ovaj...
Klamidija je glista, živi u crijevima !! by BB Vita (medicinska sestra)
što reći...
|
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
i ju
Pet posto Nijemaca smatra da AIDS uopće ne postoji.
|
Iju, prekasno sam vidjela ove nove "znanstvene" podatke - upravo sam pojela po kile nove spolne bolesti!!??? U umaku od pršuta s gorgonzolom!!! |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
besmrtno... Lastane, čini mi se da imam njoke, a iz guzice mi rastu karfiolčići, ako se otuširam, da li će to otpasti, ili procvjetati? |
|
|
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ma daaaaj, ne mogu vjerovati ..... |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|