Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ekskluzivno: Osječki SDP sinoć podržao tehničku gradsku vladu s HDSSB-om

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
mvarga

Ukupno postova: 731
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.12.2007. 11:05 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

cane je napisao/la :
Ovo je najveća ljigavost u politici ikad!¨Ekstremna ljevica i ekstremna desnica zajedno koaliraju! Pa jebote to je ko da su Hitler i Staljin zajedno vladali......

Pa prema potpisanom paktu to je skoro i bilo tako. Samo desničar je prvi zahebo i to ga je došlo glave, a ljevičar nije mogao vjerovati svojim glasnicima i koknio ih je misleći da ga ruše s vlasti.

NEk opet bude tako ž. Tko ne uči iz povjesti osuđen je na ponavljanje istih grešaka.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mvarga

Post Postano: 20.12.2007. 11:11 
Naslov:  

žak je napisao/la :
Ja samo znam da sam pojeo govno glasujući za Borzanicu i SDP. Od sada pa na dalje su za mene i ona i SDP prekriženi zauvijek. Niakad više. Mene su kao njihovog birača , razočarali.
ali dobro...život ide dalje ...

Ma daj, a zašto? Gledaj to vedrije. U gladu u kojem je 18/25 viječnika desno ili ultradesno nema vlasti bez ljevice.

Pa ti sad razmisli tko tu treba biti razočaran. A tvoj glas je tome pridonio.

Nisam za tu koaliciju i odbio sam ponudu za suradnju s tom ekpom. Ali kad razmislim pa ko' ga hebe. Izuzevši nove izbore, ova gradska vlast je najmanje loša od svih mogućih opcija.

toni

Ukupno postova: 2180
Post Postano: 20.12.2007. 11:42 
Naslov:  

lufus
Ukupno postova: 2044
Post Postano: 20.12.2007. 13:26 
Naslov:  

Jeff Murdock je napisao/la :
cane je napisao/la :
Ovo je najveća ljigavost u politici ikad!¨Ekstremna ljevica i ekstremna desnica zajedno koaliraju! Pa jebote to je ko da su Hitler i Staljin zajedno vladali! Užas ništa drugo ne mogu reći. Ovo je još samo jedan dokaz ljigavosti i ogavnosti svih političara. Čisto sumnjam da će itko htjeti izaći na slijedeće izbore.

Samo da napomenem da su Hitler i Staljin imali potpisan sporazum, samo što ga je ovaj prvi kasnije malo zaj...
I još bih samo dodao da ekstremne desnice i ekstremne ljevice u Hrvatskoj nema. Ustvari ima, ali to su potpuno marginalne stranke koje zajedno dobiju parsto glasova na izborima.

svaka čast osijek031.com smile

mariox

Ukupno postova: 685
Post Postano: 20.12.2007. 14:43 
Naslov:  

Besmislica. Kako će zadržati vlast netko tko nije ni bio na vlasti?

Baciti ljude u očaj? Mene su bacili u očaj rezultati lokalnih izbora, i broj ljudi koji na njih nije ni izašao. U nadi da će se nešto promijeniti za godinu i pol...[/quote] možda se nisam dobro izrazio ali moraš priznati da je na djelu potpuno neprirodna koalicija čiji se programi razlikuju u potpunsti i pitanje je vremena kada ćemo na nove izbore. što se tiče broja izlaska ljudi na izbore, on je rezultat nezadovoljstva ljudi, osobno sam izašao na svake izbore i izaću i dalje jer je to građanska dužnost

pernabukano

Ukupno postova: 706
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.12.2007. 16:26 
Naslov:  

Kakve veze ima ideologija sa popravkom cesta, nogostupa, postavljanjem rasvjete, ulaganjem u gospodarstvo i sl. Na lokalnoj razini se ne odlučuje o pitanjima koja su kamen spoticanja lijevih i desnih. Ali već je netko ovdje naveo niti je SDP ljevica niti je pogotovo HDSSB desnica. Po čemu je HDSSB stranka desnice.?
Po meni je ova koalicija najbolja od mogućih kombinacija. Bolja nego SDP-HSP.

Ukupno postova: 2180
Post Postano: 20.12.2007. 17:31 
Naslov:  

pernabukano je napisao/la:
Kakve veze ima ideologija sa popravkom cesta, nogostupa, postavljanjem rasvjete, ulaganjem u gospodarstvo i sl.

Pa svima im je ista ideologija.. a to je uzimanje provizije na poslovima koje si naveo.

Wink

cane

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 20.12.2007. 22:49 
Naslov:  

mvarga je napisao/la:
...Izuzevši nove izbore, ova gradska vlast je najmanje loša od svih mogućih opcija.

Misliš?! Nisam baš siguran! Al ajd dobro, vidit ćemo i to čudo. Samo me zanima šta će Bilja kad rodi za mjesec, dva...

Post Postano: 21.12.2007. 8:30 
Naslov:  

cane je napisao/la :
mvarga je napisao/la: ...Izuzevši nove izbore, ova gradska vlast je najmanje loša od svih mogućih opcija.
Misliš?! Nisam baš siguran! Al ajd dobro, vidit ćemo i to čudo. Samo me zanima šta će Bilja kad rodi za mjesec, dva...
Ma novi izvanredni izbori sada ne bi rješili stvar. Hoćemo li onda poslije izvanrednih opet izvaredne izbore? Naime rezultati bi sada mogli biti malo jači za HDZ, malo slabiji za HSP, podjednako SDP i HDSSB. I gdje bi bili onda?

Zato mislim da je bilo koja koalicija bolja od novih izbora. E sad, kad smo kod koalicija, osobno mislim da je najmanje blesava SDP-HDSSB. Formalno se radi o koaliciji lijeve i regionalne stranke. Desni nisu složni ili se svađaju. A i drago mi je da HDZ nije u vlasti.

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.12.2007. 10:01 
Naslov:  

Cirkus!

Mjerimo li samo kolicinu prefrigane sive tvari, HDSSB daleko nadjebava sve svoje takmace.

Prvo su kao dio HDZ-a zadnjih 15 godina palili i zarili ovim podrucjem. Bog, batina, fotelje. Prekid suradnje, ciji se pravi uzroci vjerojatno mjere u milijardama kuna, od njih je napravio "regionaliste", iste one regionaliste za koje su prije 15 godina govorili da su "jugonostalgicari". vidi clanak.

Onda su se malo druzili s HSP-om, pa i njih otkacili k'o rdjavo sidro s kojim se nakon tog ljubovanja vise nitko ne zeli druziti.

Onda su par dana lezali u krevetu s HSLSom, sto je bilo sasvim dovoljno da im uvale jezicinu otrova za politicko uspavljivanje. Poslali ih na "vecna lovista", bar do sljedecih lokalnih izbora.

SDP bi ovom koalicijom dobio klimavo vodjenje grada godinu i pol dana. Izgubio bio znacajan dio biracke baze, koja je za njih ionako glasala po inerciji, jer u Osijeku nemaju snazne ljude, ideje i programe.

HDSSB ne bi izgubio ni jednog biraca, ali bi dobio jos jednog uspavan takmaca.

Osjecani bi ovom koalicijom, pod uvjetom da Sanader postane premijer, dobili mjesto u crnoj knjizi drazvne "kese".

IMHO, za gradjane i stranke (osim HDSSB-a) bi najbolje bilo osnivanje tehnickog poglavarstva, s trenutnom v.d. gradonacelnicom na celu (ili nekom drugom vanstranackom osobom). Godinu i pol se moze nekako izdrzati bez foteljasenja, a u tom slucaju bi i drzavna kesa bila naklonija, bez obzira tko postao premijer.

Eh, puste sanje...

Post Postano: 21.12.2007. 11:15 
Naslov:  

Imaš pravo i bilo bi tako da Milanoviću ne trebaju tri HDSSB-ova sabornika.

Uz to birače nitko nikada nije ni pitao. Jer da je tako ne bi moj zastupnik trebao 17.000 glasova, a romski 300.

1. Na vlasti je opet HDZ
2. Na portalu se vrti OSTV
3. Sve je poskupilo ali nitko iz vlasti to ne priznaje
4. Zemlja je okrugla, al' na svakom ćošku neka glupost
Blofeld

Ukupno postova: 636
Post Postano: 21.12.2007. 14:24 
Naslov:  

Bez novih izbora, molim.

A ne bi bilo loše da imamo regionalnu stranku, što nemamo (a nećemo ni imati, bude li se program takvih bazirao na puštanju nekoga iz zatvora).

Besmisleno je pljuvati po nezavidnoj političkoj situaciji Osijeka, odjednom moralizirati o nekim prirodnim i neprirodnim koalicijama. Rezultati su takvi kakvi jesu, a slijedeći put glasujte drugačije (ili samo glasujte).

Postoje dvije mogućnosti - ova koalicija, ili nekakva tehnička vlada Hsp-a, Hdz-a i Sdp-a. Procijenite sami koja od tih opcija ima više šansi preživjeti godinu i pol (makar je zanimljivo to što Hsp inzistira da baš njegov bude gradonačelnik u takvoj tehničkoj vladi - ja bih rekao, čupajte se negdje drugdje, a počnite smjenjivanjem predsjednika stranke).

Loona

Ukupno postova: 3713
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.12.2007. 15:30 
Naslov:  

Meni se čini da vrh SDP-a ne razumije situaciju u Osijeku i ovo što rade sa HDSSB-om je katastrofa. To su politički dvije totalno različite stranke koje nemaju istih ciljeva niti programa. Dovoljna je samo činjenica da Borzanica želi odsutpiti sa svog mjesta u SDP-u zbog te famozne koalicije, a i roditi će za nekih mjesec dana i što onda? Osim toga, u našem će Gradu vladati dvije najomraženije stranke stranci na vlasti, tj. HDZ-u tako da ćemo fino pušiti po pitanju državne kese kako je to rekao i Mungos.
Iako sam i sama glasala za SDP mislim da će im ova koalicija sa Glavašem koji leži u zatvoru pod sumnjom za ratne zločine, donijeti samo štetu na državnoj razini.. A i po pitanju Milanovića nakon izbora, smatram da su njegovo držanje, stavovi i izjave svako malo kontradiktorni onomu što je rekao par dana prije.. Ostvario je odličan rezultat na izborima ali sve nakon toga su greške.. Od toga da nije ni čestitao Sanaderu kao mandataru, preko izbacivanja Jurčića do koalicije s Glavašem..
Ne znam tko bi uopće trebao biti na vlasti u gradu i strašno sam se razočarala kada sam vidjela da je HDSSB opet dobio toliko glasova.. Kada će ljudi više zaboraviti taj rat i shvatiti da je Glavaš samo jedan veliki manipulator i da s njim na vlasti nikada nećemo profitirati niti se regionalno razviti kako bi mogli.. S takvim stavovima birača u Slavoniji jedino ćemo potonuti još dublje u govna..

Skoči u forum: