Autor |
Poruka |
Kyoto Ukupno postova: 80 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Inače u anketi bi umjesto Đapića trebalo navesti Gordana Matkovića...on je kandidat HSP-a za mjesto gradonačelnika a ne Đapić. |
|
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
betty je napisao/la ( Pogledaj post): ›
de neka mi netko napise, da li ja to krivo vidim ili benasic ima 25 % ????????????????????????????????????????
|
SAd je na 21%, a po mom mišljenju i to je previše |
|
|
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
šišljagić je drzak, umišljen, taj nije na zemlji... jedan od najlošijih političara koje poznajem. no, dobro!
nadam se da će se simpatični gospon đapić ipak predomisliti i vratiti nam se tu u osijek, gdje se i preselio i da neće ostaviti mjesto u saboru, ionako je svaki njegov odlazak u sabor i u zg protekle 2 godine bio vezan za naš grad. sve što je napravljeno u gradu je zahvaljujući njemu i njegovom moljakanju u zg-u. da nije bio u saboru nebi osijek ovako izgledao.
a dvorana? zašto smeta ta cijena? to je ok. i nije ju đapić odredio, to je javno privatno partnerstvo i zbog kredita od 25 godina cijena je takva, održavanje i dr. troškovi su bili uključeni. nije bilo dr. opcije. drago mi je da veliki broj građana, tj . večina, ipak nije nasjeo na šiškovu metodu. |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Osim pravopisa i matematika je izgleda problem, 14792 je možda "večina" u Čaprazlijama, u Osijeku sigurno nije. |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mladi stranački čelnici ujedinite se! Pomozite svojoj stranci da osvoji što više glasova u anketi portala 031!!! Možda baš vaš glas odluči tko će biti gradonačelnik ili gradonačelnica...
Jebote... jučer ona hvali svoj kafić s cajkama, tu likovi prenose svoju ideologiju i pričaju kako je koji političar pošten i dobar i bla bla... Odvratno...
Pa samo je jedan poštenjačina u Osijeku!!! |
|
|
|
Bilo bi dobro kad bi u gradu ostala povjerenica, grad funkcionira, nema prepucavanja, bahati političari ne razbacuju se našim novcem... |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
zast nema tamne strane u anketi ???? |
|
|
|
aethur
|
lufus je napisao/la: ›
Bilo bi dobro kad bi u gradu ostala povjerenica, grad funkcionira, nema prepucavanja, bahati političari ne razbacuju se našim novcem...
|
Funkcionira? Jel mi živimo u istom gradu? |
|
|
|
|
|
|
aethur
|
lufus je napisao/la: ›
Što ne funkcionira?
|
Plaće gradskim tvrtkama, radovi na prometnicama (Reisnerova, Opatijska..), oba Trga, blato na svakom koraku...
Meni to izgleda kao ne funkcioniranje grada.
A Lovokovićka niti ne može učiniti nešto konkretno za grad, budući da joj je omiljena izjava "ja sam ovdje samo privremeno"... |
|
|
|
Rođak mi radi u GPP-u i kaže da plaća normalno ide, a što se tiče radova ona tu ne može puno jer su joj ovlasti ograničene, da ima veće ovlasti vjerujem da bi se i to pokrenulo, i nisu svi radovi stopirani, ako se ne varam, uskoro će krenut izgradnja biciklističke u Gundulićevoj. |
|
|
|
|
|
aethur
|
Nisu svi radovi stopirani. Ali ih je previše. Ma, katastrofa uglavnom, barem s moga gledišta. Neka više srede vlast, pa tko god da bude, samo da se nešto konkretno pokrene. |
|
|
cibor Ukupno postova: 5 Lokacija: os Spol: Muško
|
Bar da se srede započeti projekti, od dvorane vjerojatno ni d |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Cini mi se da oni samo zapocinju a nista ne dovrsavaju |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
NITKO OD NAVEDENIH!!!
Osijeku treba manager, tipa Zorana Jankovića.
Kakav je, fucking, Kramarić bio gradonačelnik- pa on nije uspijevao koordinirati privatni život na razini žena-ljubavnica!! Kako tek može voditi grad??
Mišljenja sam da nam treba jedan Škojo-tip sve čega se dotakne - pozlati!!
Upravljanje gradom je skup managerskih vještina iskazanih u odabiru ljudi koji su zaduženi za određene segmente, znači:
ti si generalni direktor:
- razdijeliš segmentarno firmu(grad), ljudima koji su stručni (NE podobni)
-oni odabiru suradnike,realiziraju zadane projekte
- brifiraju ti postignuća,pomogneš im kad "zapnu"
...i "firma"(aka grad) - funkcionira k´o urica!! |
|
|
|
|
|
|
|