Autor |
Poruka |
lega93
Ukupno postova: 18 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
u tufni 200kn zene,250 kn muski,otvoren sank,tople i hladne plate,fruit bar,house u podrumu,prizemlje hitovi,karata 300-injak.
u q-clubu 250 kn,narodnjaci,spominju nekih 35 jela i otvoren sank,karte ogranicene. |
|
_________________ malo nas je al nas ima , vrti se kao čigra |
|
|
|
bujin
Ukupno postova: 34 Spol: Muško
|
I meni tip konstantno šalje PP.
WTF, koji ti je moj!!! |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
m082 Ukupno postova: 12 Spol: Žensko
|
e a jel netko zna nesto više o dočeku u Pepeljuzi? To je kao neka sala za svatove u Radićevoj 15 |
|
|
|
|
|
ALUMEN Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
DOČEK 2008.-GALERIA CLASSIC, cijena 285 kn,piće neograničeno,dvije večere(nije švedski stol) kuhari i konobari koji služe goste,najveća torta u gradu,Picaso band. |
|
|
|
|
|
ALUMEN Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
ALUMEN je napisao/la: ›
DOČEK 2008.-GALERIA CLASSIC, cijena 285 kn,piće neograničeno,dvije večere(nije švedski stol) kuhari i konobari koji služe goste,najveća torta u gradu,Picaso band.
|
|
|
|
|
|
|
vincimus
Ukupno postova: 3 Lokacija: Pregrada Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
vincimus je napisao/la: ›
U biti, nitko radi koga se isplati dolaziti u OS!
Evil Poodingh, nemam pojma na kakvu "trepeljku od cinculatora" misliš niti gdje smo se dogovorili? Vidiš da mi je ovo tek drugi post, možda si pogriješio osobu...
|
Mislim da Evil nije pogriješio - pogledaj ovu temu:
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=2517&start=0
|
ovo se sada evo netko javio u topicu, ali ja obicno primam po 2-3 privatne poruke tjedna tipa : "koji je tebi, kakva trepeljka, jesi ti normalan "
|
Čini mi se da sam se ni kriv ni dužan našao u seks skandalu. Tko je vincimus????? (osim mene naravno...) I molim te Evil, reci nam svima što je ustvari trepeljka i cinculator??? |
|
_________________ Tko se mača laća, od mača i pogiba... |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Čini mi se da sam se ni kriv ni dužan našao u seks skandalu. Tko je vincimus????? (osim mene naravno...) I molim te Evil, reci nam svima što je ustvari trepeljka i cinculator???
|
buahahahahahaha.....svaka cast majstore....nasmijao si me do suza...... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Čini mi se da sam se ni kriv ni dužan našao u seks skandalu. Tko je vincimus????? (osim mene naravno...) I molim te Evil, reci nam svima što je ustvari trepeljka i cinculator???
|
evo zadnji su dani, za šta ste se na kraju odlučili, ja idem na privatni party na d.g.o. |
|
|
|
Razor Ukupno postova: 23 Spol: Muško
|
idem na privatni party.... |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
evo zadnji su dani, za šta ste se na kraju odlučili, ja idem na privatni party na d.g.o.
|
isto tamo |
|
|
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
tux je napisao/la: ›
evo zadnji su dani, za šta ste se na kraju odlučili, ja idem na privatni party na d.g.o.
|
isto tamo
|
Ma sereš! Pa ajde možda se vidimo. Ja cu bit onaj oko kojeg su sve cure,pa me dodi pozdravi |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tux je napisao/la: ›
|
isto tamo
|
Ma sereš! Pa ajde možda se vidimo. Ja cu bit onaj oko kojeg su sve cure,pa me dodi pozdravi
|
clap fucking clap.
Idemo sada, još postavite na forum vaše amaterske snimke općenja, podijelite pokoju tajnu, možda otvorite koju temu tipa "ja sam gay i moj brat također", ne bi bilo na odmet niti da stavite nam i adresu tog vašeg privatnog partya na kojem ćete biti, jer eto, kada ste već svima rekli da idete obojica ondje, zašto ne bi i nas pozvali... |
|
|
|
|
|
|
|