Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Dio pasa i ne završi u azilu jer je pretrpan, onda ih veliki ljubitelji životinja samo izbace iz auta u bilizini azila pa oni koji idu tim putem mogu vidjeti napuštene, njegovane i totalno preplašene životinje. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
..budale! treba njih u ćevape ! iako čujem da bolje idu kao janjetina.. ovi veći primjerci tipa seldžukXL i XXL ! |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Evo bila ja u našem azilu prije nekih sat vremena odnijeti hrpu deka da imaju na čemu spavati pa usput i uslikala koju sliku.. istina, kroz ogradu, ali nisam mogla ući unutra u bež kaputu obzirom sam ošla direktno s posla.. |
Opis: |
|
Veličina: |
485.41 KB |
Pogledano: |
124 put(a) |
|
|
325.26 KB |
107 put(a) |
|
|
400.41 KB |
119 put(a) |
|
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
jab onog dalmosa na 1 slici...aaa...jab jab... |
|
|
|
DanicaV
|
Evo Janke!
Ona nije u azilu, ali se švrćka po Tranzitu, Slobodnoj zoni... jedno malo je udomljeno, znači još pet.
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
ček malo a zašto bi grad financirao novcima koji se slijevaju u proračun i od moje plaće?
@vezano za stranjske azile, još smo mi daleko od obvezne sterilizacije, plaćanja poreza, kažnjavanja zbog napuštanja životinje (micro chip ima sve podatke o vlasniku i životinji), a strani azili se uglavnom financiraju iz firmi koje su spremne pomoći (stvar kome ćeš uplatiti pozez državi ili nekoj humanoj organizaciji).
I osim toga svako ima pravo staviti komentar pa bio on prihvatljiv ili ne.
@catcloe, podsjetio si me na riječi jedne pjesme:"...sačuvaj me Bože, Tvoje ljubavi".
Jer nema bolje stvari u životu nego ovisiti o volji vlasnika da te izvede da se popišaš i isereš u dječji pješčanik, ako uspiješ to ponoviti 3 x dnevno onda si stvarno car. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
debeli je napisao/la: ›
@catcloe, podsjetio si me na riječi jedne pjesme:"...sačuvaj me Bože, Tvoje ljubavi".
Jer nema bolje stvari u životu nego ovisiti o volji vlasnika da te izvede da se popišaš i isereš u dječji pješčanik, ako uspiješ to ponoviti 3 x dnevno onda si stvarno car.
|
i mala djeca ovise o tome koliko ćeš ih često nahraniti i promijeniti im pelene... stvarno odvratan život.... možda da i njih pobijemo? |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Mogli bi izvoziti pse u Taiwan, čujem da je specijalitet. |
|
_________________ |
|
|
|
DanicaV
|
davorccc je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mogli bi izvoziti pse u Taiwan, čujem da je specijalitet.
|
A kanibalima su ljudi specijalitet.
Nije da ih nema. |
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
A toliko gladnih u svijetu, mislim da bismo se proslavili jednom donacijom. |
|
_________________ |
|
|
|
Pollux
Ukupno postova: 145 Lokacija: Sin city - Old town Spol: Muško
|
ok...vidimo sada slike Azila u Zagrebu i Osijeku.
Uspoređujem ih i....
Osijek ima svinjac u kojem spavaju psi...ne ispravljam se svinje imaju betonske svinjce. ovi psi spavaju u blatu ili u mokroj drvenoj kućici (ako imaju sreće...).
Zvao sam, raspitivao se...ma nikoga od građevinskih firmi niti ne zanima Azil. Grad? smješno, ne treba ni pokušati, još ću i nahebati ako nešto i pitam...
Katastrofa! |
|
_________________ no fear! |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jer nema bolje stvari u životu nego ovisiti o volji vlasnika da te izvede da se popišaš i isereš u dječji pješčanik, ako uspiješ to ponoviti 3 x dnevno onda si stvarno car.
|
i mala djeca ovise o tome koliko ćeš ih često nahraniti i promijeniti im pelene... stvarno odvratan život.... možda da i njih pobijemo?
|
Pa nisam baš mislio da se ljudski rod može uspoređivati sa zvijerima, no kad si već povlačio paralelu, da li to podrazumijeva da se treba polizati dupe nakon sranja ?
Ali nije mi jasna tvoja poruka, što misliš da i djecu treba primoravati da seru kad se nama da mjenjati pelena ili da ih nahraniš kad ti popišaju papuču ? |
|
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Osnovni problem osječkog Azila je što ga vodi apsolutno neodgovarajuća osoba,koja bdw. živi OD Azila, a ne Za Azil!!!
Osobno,kunu jednu neću dati sve dok ne saznam KOMU?
Pitanje prvo: Što je Azil??
-profitna udruga građana?
-neprofitna udruga građana?
-d.o.?
Komu podnose izvješća?
Da li su objavili bilancu?
Izdaju li račun (npr.50 kn za uzimanje psa)?
Bdw, ne mogu dozvoliti da neka "tetka" plaća j****če u Zg novcima koje sam ja namijenila u svrhu pomoći bespomoćnim psićima!!! |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
mislim da to nije baš tako. dečkima koji se brinu o psima je stalo, bar je to moj dojam. donirajte hranu, ak nemate povjerenja.
ali da, vrijeme je da se sve to sredi i uredi pošteni azil. da ne ostane sve na riječima, u tom dijelu sam spremna uvelike pomoć kroz svoju struku.
treba organizirat veliku akciju da se skupi love i sponzora. mobilizirat ljude. nisu svi senzibilizirani po tom pitanju, ali mnogi jesu i sigurna sam da bi pomogli. |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
i mala djeca ovise o tome koliko ćeš ih često nahraniti i promijeniti im pelene... stvarno odvratan život.... možda da i njih pobijemo?
|
Pa nisam baš mislio da se ljudski rod može uspoređivati sa zvijerima, no kad si već povlačio paralelu, da li to podrazumijeva da se treba polizati dupe nakon sranja ?
Ali nije mi jasna tvoja poruka, što misliš da i djecu treba primoravati da seru kad se nama da mjenjati pelena ili da ih nahraniš kad ti popišaju papuču ?
|
čekaj, ti si ono veterinar?!! |
|
|
|
|
|
|
|