Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
Stručnjače za srpske poslovice, vidim da si počeo ispravljati svoje postove.
Sad si napravio totalni zez. Rajnusa uopće ne poznam, čak smo se zakačili oko nekih ekonomskih tema na portalu, tako da.... priča ne drži vodu.
Fatcat jeste moj prijatelj, ali nisi ti baš glavna tema razgovora.
Inače, admin me nedavno zamolio da ti i ja svoje navodne konflikte riješimo offline (ne znam na koje je mislio), što mi ne pada na pamet, pa ću se ja sada prestati dopisivati s tobom.
Savjetovali mi neki pametni ljudi.
Inače, admin je također rekao da će obje osobe iz navodnog konflikta udaljiti s foruma, a ja baš ne namjeravam otići.
Sad se dopisuj sam sa sobom i svojim drugim nickovima. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
8
Ukupno postova: 1860 Spol:  Muško
|
1. Nisi napisala koga poznajes.
2. S poslovicama si pocela ti, a ja samo plesem tvoj ples.
3. Jel ja tebi stvarno trebam traziti post u kojem se Sale Car "zahvaljuje jednoj dami koja ga je uputila..." da sam ja svojevremeno...
Danice, ne znas ti mokre kifle. I ne znam koji ce ti kurac admin stalno.
Ovo je offtopic, mi smo u barutani, igramo po pravilima koje ti je tvoj prijatelj fatcat uveo. Ono, s imenom i prezimenom, ili ti moram traziti?
Ja tebe i njega drzim u karanteni jer manje kuglam. A niste jedini, ali ste najbolji.
Velim ti, tebi s tvojom manijom proganjanja i "progona Srba" u Hrvatskoj nema pogodne terapije. Najzdravije ti je da odjbes sve i preselih u Australiju i tamo pocnes ispocetka.
Brzo ces naci nove prijatelje, bas kao sto su ti svi ovdje. Ono, sve zanima da cuju od tebe koliko sam ja stavio na cega. Ili tko koga poznaje. Kuzis, dosao sam prije 3 tjedna, a sutio sam od portala 3 mjeseca. Ali sam jako dobro znao gdje si sve ceprkala i sad ti je netko treci kriv...
Kuzis, pazi malo, ne moras bas sa svakim o svemu... Ima svakakvih ljudi, prodaju se za hulahopke... |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
svi?!! ko su to svi?!! govori u svoje ime. |
|
|
|
|
 |
Stamba
Ukupno postova: 69 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Jebate a ja se po newsima svadjam, a vidje ovdje ljepote ... samo jos koji dan da pohvatam malo konce i odabrem stranu i eto i mene unutra
Pozdrav,
Stamba |
|
|
|
|
 |
sexyback Ukupno postova: 475 Spol:  Žensko
|
Jebate a ja se po newsima svadjam, a vidje ovdje ljepote ... samo jos koji dan da pohvatam malo konce i odabrem stranu i eto i mene unutra
Pozdrav,
Stamba
|
Ija!! I ja!!
Netko je spomenuo kokice - što kokice - ja pizzu naručila!!
Kako bih imala dovoljno energije za svađanje.
A sad ´vako: Ja mrzim srbe(i sukladno tomu, pišem ih malim slovom)!
Smatram da je depresivcima Xanax prikladniji od foruma-u svrhu liječenja,ofkors.
8-ine postove čitam "u dahu", budući je čovjek izraziti erudita( a i pravi Hrvat,vidi mu glagoljicu,uglatu, u avataru)!
Ajmo se sad malo svađat´.....  |
|
|
|
|
 |
8
|
A sad ´vako: Ja mrzim srbe(i sukladno tomu, pišem ih malim slovom)
|
Zasto? Mislim, kako je to kad mrzis? Jel ti onda bude dobro?
Kuzis, meni je bilo glavno, kad sam mali bio, da se mogu vratiti svojoj kuci - osim toga- i onoga sto je u Danicinoj tikvi posadjeno... Ma mislim, gluposti. Tko me zna, znat ce i tko su mi prijatelji i stavovi.
Ne vjerujte ljudi svemu sto se pise.
Mrzi Luksemburzane, njih nitko ne mrzi. Obalobjelokoscani su isto gadni. |
|
|
|
|
 |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol:  Nebitno
|
Ovo je offtopic, mi smo u barutani, igramo po pravilima koje ti je tvoj prijatelj fatcat uveo. Ono, s imenom i prezimenom, ili ti moram traziti?
Ja tebe i njega drzim u karanteni jer manje kuglam. A niste jedini, ali ste najbolji.
|
Ajd' pokazi gdje je to sa imenom? Ne citaj dalje dok ne nadjes...
Nestalo je toga dosta... naravno nas admin (sa svih 4-5 nickova) brani svog glavnog prijatelja (sa svih 4-5 nickova) i jos uz to salje obrane u PM. Mislio sam da je to slucajno i napisao tako nesto u forumu ali sve vise i vise izgleda da to nije slucajno. Kad god se forum usmrdi eto narucenog verbalnog proljeva ili neke admino-politicke magle. Ima dosta tih sajtova na kojima se to mjeri, pa da ne crtam sliku...
Sto se tice karantine mentalnog bolesnika... od danas si na istom mjestu, samo kod mene ignore znaci ignore.
Jedna osoba na ignore listi...
P.S. Zasto za admina nema ignore opcija? |
Zadnja promjena: fatcat; 15.12.2007. 6:47; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Kako sam ja ovo tek sada otkrila?? Moram češće čitati oftopike, zanimljiviji su od mnogih novogodišnjoljubavnoproblemnotkojeonajtip topika!
Jel' paljba gotova? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
s kojom svrhom? tko tu kome što dokazuje i zašto?
ako ne možete zajedno...hojte svaki svojim putem... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ali, to onda uopće ne bi bilo zanimljivo nama kibicerima! |
|
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
[/quote]
ali, to onda uopće ne bi bilo zanimljivo nama kibicerima!
[/quote]
ma, istina...al oduzima vremena čitati a pogotovo očekivati sljedeći njihov post... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ne bih htio paliti vatru, ali neizostavna činjenica je ta da je mlada dama DanicaV jednom prilikom napisala kako bih na gradonačelničkom mjestu najradije gledala osobu 8!
nisam pod time mislio ništa zlonamjerno, ali samo želim da dragim gostima ne propadnu pare uložene u kokice!  |
|
|
|
|
 |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol:  Muško
|
Ne bih htio paliti vatru, ali neizostavna činjenica je ta da je mlada dama DanicaV jednom prilikom napisala kako bih na gradonačelničkom mjestu najradije gledala osobu 8!
nisam pod time mislio ništa zlonamjerno, ali samo želim da dragim gostima ne propadnu pare uložene u kokice!
|
To je bilo prije nego je potpuno pobenavio, dok su neki njegovi postovi još i imali smisla. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
 |
8
|
To je bilo prije nego je potpuno pobenavio, dok su neki njegovi postovi još i imali smisla.
|
Lude gradjanke, ograniceni gradjani - pa zasto bi gradonacelnik trebao biti normalan? |
|
|
|
|
 |
 |
|