Autor |
Poruka |
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
husky
Ukupno postova: 26 Lokacija: Zg-Os Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Ma ak hoces s nama reci. ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) Al ono grupno, vis da je i pisalo za u Bizovackim, kupanje s djecom, pa swing. Prije bi i ja djecu neg sto bi mozda pokupili neke bolestine. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Ma ak hoces s nama reci. ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) Al ono grupno, vis da je i pisalo za u Bizovackim, kupanje s djecom, pa swing. Prije bi i ja djecu neg sto bi mozda pokupili neke bolestine.
|
ja sam uvijek za ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vila
Ukupno postova: 95 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
za vase dobro - iskreno se nadam da ju ne shvacate ozbiljno!!!!
ni malo! |
|
_________________ Lako je kad te netko ni ne zavoli,tad samo tamna strana srca zaboli. Tesko je kad za nekog jedinog i svog postanes zrnce soli,tesko je kad tvoj netko prestane da te voli... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
za vase dobro - iskreno se nadam da ju ne shvacate ozbiljno!!!!
ni malo!
|
sta se ti petljas?
os i ti s nama
ili nas samo mozes slusat ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_rlol.gif) |
|
i brdo olajavanja
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vila
Ukupno postova: 95 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
fala lipa al ne bi nista od navedenog!
al kad bi ikad doslo do toga, rado bih vidjela snimljeni dokaz jer u protivnom ne bi vjerovala! ![Evo ti ga...](images/smiles/os031_up_yours_2.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Malamaca
|
fala lipa al ne bi nista od navedenog!
al kad bi ikad doslo do toga, rado bih vidjela snimljeni dokaz jer u protivnom ne bi vjerovala!
|
perverznjakuso jedna ti bi mene gledala, nije dosta sto me cujes ![Exclamation](images/smiles/icon_exclaim.gif) |
|
i brdo olajavanja
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vila
|
ja perverzna a ti bi grupnjak s trojicom! haha |
|
_________________ Lako je kad te netko ni ne zavoli,tad samo tamna strana srca zaboli. Tesko je kad za nekog jedinog i svog postanes zrnce soli,tesko je kad tvoj netko prestane da te voli... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Jugovac
Ukupno postova: 84 Lokacija: Penthouse Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Trojicom?
Malamaco...ja sam iznenađen ovakvom pohotošću i proždrljivošću...ali nije loša ideja....uhhhh...bila bi stvarno napunjena... ![Twisted Evil](images/smiles/icon_twisted.gif) ...daj nam koju pojedinost.... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Malamaca
|
Trojicom?
Malamaco...ja sam iznenađen ovakvom pohotošću i proždrljivošću...ali nije loša ideja....uhhhh...bila bi stvarno napunjena... ![Twisted Evil](images/smiles/icon_twisted.gif) ...daj nam koju pojedinost....
|
detalji na pm ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
i brdo olajavanja
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
![](images/spacer.gif) |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
za to stvarno ne treba nešto posebno puno mašte... svaki teenager zna nabrojiti 3 ženska otvora u koji se može stati ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
pupak, uho, i nos? |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_firefox.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
a jesam se nasmijo... ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) ))))))))))
mene je napadala legica (djevojka od prijatelja) da ju ..jelte, kako mi to nije padalo napamet, ona predlozi da ju poshevimo on i ja zajedno... opalio se smijat i reko (iz zajebancije) AJD ! (napominjem da me napadala ... mjesecima, cak godinama) sta ona napravi nakon toga !? drito ode do decka (koji je bio par metara dalje) i kaze mu to ! dolazi on do mene i kaze "cujem da oce sex u troje!??" isto je umro od smjeha. meni je bilo poprilicno neugodno, ali sam se isto fino nasmijao.
naravno da smo bili svi pijani.
sex u troje se nikada nije dogodio, a ona je dobila nogu ubrzo nakon toga.
sex u dvoje (ona&ja) se takodjer nije dogodio, niti ce (iako me je nagovarala posle toga), nekako mi je bed se bivshima od prijatelja.. ima toliko drugih djevojaka ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vila
|
zanimljivo je to sto decki nece posevit curu koja ih napada! |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Malamaca
|
|
|
i brdo olajavanja
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
![](images/spacer.gif) |