Autor |
Poruka |
--- Ukupno postova: 2910 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Točno.. jedino ako susretnes nekoga s kime osjecas toliku povezanost da ti se cini da ste skupa vec proveli 100 zivota prije ovoga...
|
to je razlog zašto ja govorim da sam besmrtan... ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
masterzz
Ukupno postova: 83 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
nabrijam auto je broj 0 haa za malo primitivnije ribe a ovu drugu vrstu nisam nikad vidio al kazu da vrijedi onaj top5 za njig |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
kako je netko frustriran!!! pa što zlato? |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_dntknw.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
...koliko god se cinilo da ženske u prvi tren gledaju materijalni status decka....to se jako brzo pokaže da i nije prvi i osnovni kriterij...odnosno.....ako decko ne pokaže i neke druge svoje kvalitete......ta veza ne opstaje dugo..... ![Cool](images/smiles/icon_cool.gif) |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
ma koji materijalni status
zaboli me zato...
što da budem s nekim i da mi nabija na nos de kupio sam ti ovo platio sam ti ono.....
de fuuuj
treba gledati budućnost tj. perspektivu...
sad da ja geldam nekoga tko vozi bmw5 i tatica mu sve kupio zato jer ima para. pa kad bude sa trebao kasnije nešto zaraditi u životu neće znati....
onda bi radije nekog tko radi preko stuca, zna cijeniti zarađene pare. a ima perspektive u životu za napredovanje, a ne za zabijanje na 1 radnom mejstu |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
meni je najbitnije da zna kuhati jer ljubav ipak ide kroz želudac ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_chef.gif) |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_dntknw.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
da me pazi, mazi, štiti, da je vrijedan, snalažljiv, dobar, da se voli smijati i nasmijavati me, mora biti jak, zgodan, ne mora biti ljepotan, ali mora imati "nešto". |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
naravno da znam JA što je "nešto" i to mi je dovoljno. to ti je kad netko zrači, kad ne možeš reči da je prelijep, a daleko je od toga da je ružan, ali tebi je on naj, naj... zbog "nečega"
zašto ne valja ako je moraš štititi, onako malo u prenesenom značenju? |
|
i njuše nam trag
tamo si sigurna... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
naravno da znam JA što je "nešto" i to mi je dovoljno.[b ] to ti je kad netko zrači,[/b] kad ne možeš reči da je prelijep, a daleko je od toga da je ružan, ali tebi je on naj, naj... zbog "nečega"
zašto ne valja ako je moraš štititi, onako malo u prenesenom značenju?
|
Šarmantan ili radioaktivan - odluči se plizzzz!!! ![Evil or Very Mad](images/smiles/icon_evil.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
allegra
|
paaa.... mislim da je ovo prvo ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
i njuše nam trag
tamo si sigurna... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Sve je to divno krasno...pričat o ljubavi,simpatiji,fizičkom izgledu možemo pričati dok smo mladi i zabavljamo se.
kad krenemo u život,neke druge stvari postaju prioritetne kod odabira partnera koliko god mi pokušavali to demantirati... i to nema veze sa spolom,tu smo isti. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
![](images/spacer.gif) |
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
ja sam dama u godinama odnosno sa svojevrsnim iskustvom, stoga imam svoju listu top-osobina u muškića...
bez ikakvog rangiranja, jer su sve podjednako važne: intelekt, duhovitost, mora bit višlji od mene, imati zdrave zube i jelte - poštenu opremu ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Sve je to divno krasno...pričat o ljubavi,simpatiji,fizičkom izgledu možemo pričati dok smo mladi i zabavljamo se.
kad krenemo u život,neke druge stvari postaju prioritetne kod odabira partnera koliko god mi pokušavali to demantirati... i to nema veze sa spolom,tu smo isti.
|
yeah, right!
to je to! ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
![](images/spacer.gif) |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Potpisujem sve ranije navedeno od strane Deer hunter.
Najvažniji su mi humor i intelekt, zatim da je spremam iskazati mi neobičnu pažnju i da je inovativan ispod plahte.
Volim muškarce koji pričaju o tehnici i automobilima jer i mene to zanima pa uvijek puno naučim.
Najviše od svega volim što se moj dečko digao u nedjelju ujutro gledati sa mnom Formulu 1. To je ljubav. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|