Autor |
Poruka |
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
Danijel Srb danas je na samom početku sjednice županijske skupštine podnio ostavku na svoju i na dužnost ostalih vijećnika iz redova HSP-a, nakon toga su napustili sjednicu, kao i predsjednik Skupštine Damir Rešetar koji je prekinuo vođenje sjednice i prepustio mjesto Zdravku Vukiću kojega je potom zamijenio novoizabani HDSSB-ov Završki.
Josip Kompanović iz HDZ-a rekao je da su ostavke moralan čin odgovornih ljudi i da je ovo odlazak najsposobnijih vijećnika. Članovi HDZ-a su bili protiv ostavki, iako su one usvojene sa 37 za i 5 protiv.
Srb je rekao neka sastavljaju novu vlast, oni zbog raspada koalicije ne žele više sudjelovati na sjednicama.
Očekivana situacija, iako mi je zbilja žao što su otišli, a biti će prilika da se pokaže što novoizabrani mogu, iako vjerujem- ne puno i ne vječno. |
|
|
|
|
|
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Dobri su to dečki, samo da im na čelu nije debonja. |
|
|
|
|
|
LOLA13 Ukupno postova: 11 Spol: Nebitno
|
Igor_OS je napisao/la: ›
Dobri su to dečki, samo da im na čelu nije debonja.
|
Slažem se! Smatram da osječki HSP ima najkvalitetnije ljude (na čelu s predsjednikom podružnice g. Matkovićem) i vjerujem da bi oni bili izvrsna ekipa za vođenje našeg grada. |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
U čemu se sastoji njihova kvaliteta?
Ako može neki argument, ime i prezime... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Danice ne izazivaj inače će opet bit poplava "novih" nickova s hvalospjevevima velebnom Đapiću i njegovim "projektima". |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
Dobro, mira radi....... (i pojava nickova ima svoje značenje). |
|
|
|
|
allegra
|
to su projekti, a ne "projekti"... ma što vi znate |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
I pokušaj spremanja 100 milijuna u džep je isto projekt. |
|
|
|
|
|
allegra
|
pogreško shvačeno od pogrešne informacije proizašle od onih koji ne znaju. ne da mi se više objašnjavati. |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Nema se tu što objašnjavati (osim pravopisa, he, he.) |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
Misilim da muški dio ekipe treba gledati u pravcu allegrinog avatara i složit će se i s pravopisom i projektima. |
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Nisam baš ljubitelj hentaia, mange i sličnih istočnjačkih crtića. A i ne znam koji avatar može skrenut pozornost s tolike zaljubljenosti u Đapića i njegovo "djelo". |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Da je HSP na vrijeme napravio reorganizaciju i da je Tadić preuzeo vodstvo, mogli su postati ozbiljna i respektabilna stranka. Ovako im se dogodilo to što se dogodilo. Taština...
A istina je da u gradu ima kvalitetnih ljudi. Matković prije svega. Od poznatijih političara u gradu cijenim jedino njega i Vrdoljaka. |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jeff Murdock je napisao/la: ›
A istina je da u gradu ima kvalitetnih ljudi. Matković prije svega. Od poznatijih političara u gradu cijenim jedino njega i Vrdoljaka.
|
rijetko potpisujem, ali moram! istina, jedine dvije političke spodobe koje poštujem... kombinacija matković - vrdoljak (u slučaju da na njih ne mogu utjecati smiješne političke opcije kojima pripadaju) je odlična za ovaj grad. |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
allegra
|
lufus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nisam baš ljubitelj hentaia, mange i sličnih istočnjačkih crtića. A i ne znam koji avatar može skrenut pozornost s tolike zaljubljenosti u Đapića i njegovo "djelo".
|
nije zaljubljenost, simpatija...
nekome gore dugujem ispriku zbog krivo napisane riječi "shvaćeno"; ne treba pravopis! |
|
|
|
|
|
|
|