Autor |
Poruka |
zlikota
Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
neznam tko jebe babu, tko nas ali sigurno lud zbunjenog.. i to u Q clubu! ako ti se slušaju četničke pjesmice ima u Boboti "diskač" u okruženju kakvo ti se očito sviđa! |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
ajd nek se ovaj cjeli topic prebaci u offtopic..svi bi bili sretniji... tema je preglupa...postovi su glupi... |
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
A sada ne pretjeruj. Narodnjaci nisu četničke pjesme, kao ni što svaki Srbin nije četnik i pravoslavac, kao ni što svaki Hrvat nije katolik i ustaša. |
|
 |
zlikota
|
istina, nije svaki srbin četnik, niti hrvat ustaša ali s vjerama si se malo zajebo.. 98% hrvata su katolici i tako srbi pravoslavci!!
ali dobro nećemo o tome, ko voli srpske pjesme neka to i sluša.. al ide mi na kurac kad 1000 mladih "hrvata" vrišti na ekavici i to iz Q-a.. pa gdje je onda tu od značaja domovinski rat!!?? bok.. neću više na ovu temu pisati! |
|
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ajmo sada cjepidlačiti. Pobio si sam sebe. 98 posto. Ne 100. 98 posto.
Domovinski rat nema veze s cajkama. |
|
 |
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol:  Muško
|
Brate svaka čast, cijenim! |
|
|
|
|
 |
zlikota
|
nekužite me.. nisam rekao da domovinski rat ima veze sa cajkama, daleko od toga- jer je hv na prvoj liniji obrane slušala cajke.. već govorim da smo ginuli da bi se odvojili od srbije a sad tu istu srbiju promoviramo po kafićima diljem hrvatske.. nemam ništa proti pjesama, nazovi ih cajke, na ijekavici i koje pjevaju hrvatski ili bosanski izvođači, ali kad čujem cecu (a svi znamo tko je ceca) i slične njoj digne mi se kosa na glavi i još kad vidim "velike ustaše" kako vrište na to i s dva prsta u zraku (bolje im da onda 3 dignu) e onda mi je muka, iako nisam pijan... pa zar to nije žalosno? o tome ja pričam, tko kuži kuži, tko ne jebiga nek se zamisli!
eto rekao sam da neću više pisati na ovu temu, pa ste me "natjerali" da još jednom postam..
p.s. neka priča tko šta hoće ali neću stati na stranu "cajki" da me tu režeš.. tu, baš tu..
dovoljno da jednom odem u memorijalni centar na (u) ovčari i pune su mi oči suza u svakoj pomisli na "To"... a vidim vama je to uvrijeda! |
|
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ja i dalje cekam odgovor autora uvodnog posta o poanti ovog topica... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Marshall-T
|
- Život je lijep, neka traje i neka puno daje. Autor ovog topica ti daje poantu. Ljudi koji se bune protiv narodnjaka i protiv Q club-a dolaze tamo, baš zbog toga postoji previše topica vezanih za mržnju prema Q club-u i narodnjacima. Ljudi se samo žele opravdati jer ih je sramota (iako ne znam zašto) što zalaze tamo. Još jednom ponavljam, život je lijep i uživaj u svemu! Ok Circa? Jesmo sada OK? |
|
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Kakve veze Q ima s lijepotom zivota i uzivanjem u njemu?
Tko si ti?
Jel ja moram slusat narodnjake da bi uzivao?
OK!? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Marshall-T
|
- mala korekcija ''ljepota''. Q club je samo jedna sitnica koja jedan mali dio uživanja, a znaš da sitnice život znače! |
|
|
|
|
 |
Marshall-T
|
|
|
 |
nake_rado
|
???
nisam skuzio ovo tvoje ispravak...al nist iz ovog topica ne kuzim tak da...
a za ovo
ti nama govoris da idemo u q i ako slusamo i ako ne slusamo cajke...jel ce nam zivot bit ljepsi |
|
|
 |
Marshall-T
|
- da čitaš malo bolje, skužio bi što sam ispravio, kao što bi skužio i poantu ovog topica. A ja sam uživanje dodao samo kao jedan mali dio ovog topica, a ti si to malo previše uzeo k srcu i otišao u off-topic. |
|
|
|
|
 |
nake_rado
|
za ono sto si ti gore napravio postoji cudna stvar koju su ljudi napravili a zove se EDIT ...
a evo ti odg za offtopic
|
|
|
 |
 |
|