Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Kada vam je dosta sexa?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Gemi

Ukupno postova: 2963
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 05.02.2006. 1:43 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

CatCloe je napisao/la: ›
..pod uvjetom da animalne instinkte smatraš nečim lošim što treba pobijediti. ja ih smatram nečim dobrim, štoviše, odličnim. i ne vidim zašto bi se borila protiv njih. ništa "životinjsko" ne smatram lošim, to je u našoj prirodi. životinje su često u većoj mjeri ljudi od mnogih ljudi. one ne ubijaju iz koristi i ne siluju.
ja sam životinja i bestidno uživam u tome Very Happy

Svaka tebi čast ako si u stanju na taj način izokrenuti tezu... Znas, kad gledam da životinje mogu sheviti se medjusobno bez puno obveza, incestuozno i bez brige o potomstvu, onda fala, ne bi se ja poistovjecivala...

Ipak mi se cini da si htjela reci nesto drugo. Ako je to ono na sto ja mislim - to spada u divlji i zesci nacin vodjenja ljubavi i tu bi se slozila s tobom...Iako btw. samo specificne zivotinje to rade bas tako...mislim ono...da budem kornjaca ili sl. mi nikako ne bi odgovaralo... ;-)

Ukupno postova: 1359
Post Postano: 05.02.2006. 11:50 
Naslov:  

Ahahaha, pa da: sintagma "životinjski sex" je ipak malo deplasirana kad se pogleda širi kontekst.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
CatCloe
Ukupno postova: 3252
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.02.2006. 12:27 
Naslov:  

gemi, ako misliš da životinje ne brinu o svom potomstvu, onda o njima ne znaš baš puno.
mene samo živcira to što smo mi svi kao nešto fini i pristojni i imamo "viših ciljeva" u životu, a vrlo često se stvari završe zabadanjem noža u leđa, izdajom ili prevarom bilo koje vrste, ili barem olajavanjem iza leđa. nije mi jasno zašto pridjev "životinjski" ima negativan predznak, kada ljudi imaju bezbroj loših (čitaj: jebeno loših) osobina, koje životinje definitivno nemaju.
civilizirani smo, imamo struju, internet i humanitarne akcije, a zemlja je i dalje zagađena, i dalje se ubijamo radi nafte i silujemo kćerke od svojih susjeda i djecu u sirotištu. stvarno smo oličenje moralnosti. možda bi ipak trebali sami sebe držati u zoološkom vrtu i azilu, a ne životinje koje su tako "primitivne" u odnosu na nas..

tara13

Ukupno postova: 18
Post Postano: 05.02.2006. 12:55 
Naslov:  

Gemi je napisao/la: ›
Kada ste prezaposleni?
Kada ste nervozni?
Kad ste umorni?
Kad ste preforsirali pa svrsili preko nekoliko puta?
Kad vas cura/zena vise ne privlaci? Kada zelite promjenu?
Kada imate dvije ribe a jednu mogućnost?
Kad osjetite da ste ostarili?
Kad zelite a ona nece?
Kad zelite a "mali" nece?

tara13

Ukupno postova: 18
Post Postano: 05.02.2006. 12:56 
Naslov:  

Ipak kada sam umorna, naročito psihički!

Gemi

Ukupno postova: 2963
Post Postano: 06.02.2006. 19:49 
Naslov:  

CatCloe je napisao/la: ›
gemi, ako misliš da životinje ne brinu o svom potomstvu, onda o njima ne znaš baš puno.

Nisi shvatila draga, htjedoh reći da životinje ne zanima hoće li biti potomstva pri sexu ili ne....a cure bez zaštite svakih 28 dana su u frasu ako menga kasni dan dva...

Tzv. animalni sex, nabijen erotikom, strašću, pohotom, slinom i znojem ne smatram ničim lošim, baš naprotiv, zar moram ponavljati? Smile

Ukupno postova: 701
Post Postano: 06.02.2006. 20:01 
Naslov:  

Tzv. animalni sex, nabijen erotikom, strašću, pohotom, slinom i znojem ne smatram ničim lošim, baš naprotiv, zar moram ponavljati? Smile

Zna li tko gdje ima takvih frajera?

To je tako tužno...
Rolling Eyes
jooooooj

Ukupno postova: 133
Spol: Muško Muško
Post Postano: 06.02.2006. 23:06 
Naslov:  

ozana je napisao/la (Pogledaj post): ›

...jel... Very Happy

Post Postano: 06.02.2006. 23:13 
Naslov:  

Obožavam sex.imam stalnog partnera i on mi je prvi al sex nam je fenomenalan. I kad mi se ne da on me brzo oraspoloži za sex tako da se ne sjećam kad sam ga zadnji put odbila.

Download Poruke   Ocijeni poruku  
---
Ukupno postova: 2910
Post Postano: 06.02.2006. 23:39 
Naslov:  

ozana je napisao/la (Pogledaj post): ›

ne.

ali znam gdje ima takvih cura...
(a ima i kave)

CatCloe
Post Postano: 07.02.2006. 15:26 
Naslov:  

ozana je napisao/la: ›

ja znam jednog jedinog, al taj je moj!!! Very Happy Very Happy

Alana Bates

Ukupno postova: 1359
Post Postano: 07.02.2006. 18:02 
Naslov:  

Potpisujem odgovorno (za svog, dakako!) Smile

ozana

Ukupno postova: 701
Post Postano: 07.02.2006. 20:34 
Naslov:  

Ima li negdje koji takav viška? WinkWink

To je tako tužno...
Rolling Eyes
CatCloe
Post Postano: 07.02.2006. 21:49 
Naslov:  

pa... iz iskustva i nekom zdravom logikom, preporučila bih potragu u sportskim klubovima (borilačke preferiram, ali to je već individualno Wink ), nogometnim, košarkaškim i inim terenima, promenadi i sl. Smile Smile Smile
may the force be with you! Smile

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 13.02.2006. 18:25 
Naslov:  

CatCloe je napisao/la: › nije mi jasno zašto pridjev "životinjski" ima negativan predznak, kada ljudi imaju bezbroj loših (čitaj: jebeno loših) osobina, koje životinje definitivno nemaju.

Slazem se s ovim...

Zene se najeze kad pocnes pricati samo o seksu... odmah pocinju spominjati neke osjecaje, ljubav, vamo-tamo... hebote, a s druge strane imamo kamion zena koje se nude i troshe iz ciste materijalne koristi...

Budimo realni... naravno da se pri spomen samog seksa ne misli na scenu u kojoj frajer mrezom nasred ulice zaskoci ribu, sveze joj papk...nogice i onda ajmo, udri, e ne bi li ju nakon spo(r)lnog akta ostavio na milost i nemilost ostalim ulicnim lesinarima...

Prica je o tome da naletis na nekoga, imas potrebu, ta osoba ima potrebu, ljudi ste... fino se pomazite, oboje sretni... popricate jos malo, mozete cak i imena razmjeniti... i ciao... nema komplikacija...svatko je dobio ono sto je u tom trenutku htio... neoptereceno i daleko bolje nego da se seksate s malim patuljkom u glavi koji njemu ili njoj u glavi stalno postavlja pitanje "joooj, hoce me sutra nazvati?!" ;-)

Naravno, kad nadjes osobu koju si dobro upoznao, onda bi s njom bio u vezi i to je to... tako se treba zapoceti veza, a ne u vezi nalaziti izgovor za free seks, ili seksom kupovati neciju naklonost Smile

Meni se cini da su ovakvo (danasnje) stanje smislile zene kako bi si osigurale muzjake, jer znaju da bi u protivnom bile odbacene kao najobicniji karakterni shkart. Imaju vaginu i njom manipuliraju kako bi muzjaka natjerale u vezu. Grozomor.

;-)

Naravno, nisu sve zene takve, ali sve te koje kenjaju da ne postoji seks bez emocija... normalno da postoji odredjena doza emocija, ali nemojte obezvrijedjivati prave emocije...

Skoči u forum: