Autor |
Poruka |
Gost
|
vidim da je rasparava zustra... ne znam kakve razloge ima cathrine, da brani upravu... samo znammmm da bi u zg-u glave padale da se ovako sto dogodi tamo... stvarno je previse traziti toplu vodu kad se vratis s faksa da se mozes otusirati... pozdrav |
|
|
|
|
|
Gost
|
Caterine je vjerojatno Katarina iz Studentskog zbora. I nezaboravite jednu stvar: tata od Predsjednika Skupstine Studentskog zbora je Upravitelj STUCa.
hehe....
Sta mislite zasto su studentsko predstavnici dali suglasnost na cijenu doma |
|
|
|
|
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
guest, malo si fulao this time što se tiče mene, a u ovaj drugi dio tvoje poruke ne ulazim... |
|
|
|
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
guest, malo si fulao this time što se tiče mene, a u ovaj drugi dio tvoje poruke ne ulazim...
|
mislim da si rekla i vise nego dovoljno
|
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
Catharine
|
ne osjećam s eprozvanom što se tiče identiteta, a o drugom dijelu poruke ne želim ništa govoriti jer ne znam dovoljno |
|
|
|
Gost
|
Cathatarine, u tvjim porukama sam vidio nesto tipa: "..ja sam malo bolje upoznata sa situaciom.." Ili mozda nisi upoznata sa svim stvarima. Rasitaj se malo, i na svim stranama. ima stvari koje mi studenti neznamao, a dogadjau se u STUCu i Zboru, a ticu se nas. |
|
|
|
|
|
Catharine
|
I dobro si pročitao, sva sreća pa dobro vidiš...
Ja samo znam previše toga da bih ovako prejavno to iznosila, a da ne znam s kim pričam. |
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Imam samo jednu zamjerku... Nije tata OD njega nego tata Predsjednika... |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
Catharine
|
|
|
|
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
I dobro si pročitao, sva sreća pa dobro vidiš...
Ja samo znam previše toga da bih ovako prejavno to iznosila, a da ne znam s kim pričam.
|
ocito nista pozitivno, jer da je pozitivno, ne bi ti bilo neugodno iznosti to javno |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
Catharine
|
Nije važno što ja znam, važno je da svoje znanje čuvam za sebe... |
|
|
|
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Nije li upravo smisao sudjelovanja na forumu razmjena informacija, misljenja, osjecaja, svakodnevnih pikanterija iz naseg malog mista...?
By the way, dobar sig... |
|
|
|
|
|
kyra
Ukupno postova: 7 Spol: Žensko
|
ocito nista pozitivno, jer da je pozitivno, ne bi ti bilo neugodno iznosti to javno
[/quote]
Ljudi moji, nije mi jasno oko čega se vi tu prepucavate??! Ako si ti, Malamaco, uvjerena u to da je "tvoj" dom "bolji" od našeg u Osijeku, ostani u tom uvjerenju i sretno ti bilo, ali odakle tebi pravo govoriti o situaciji u domu kad nemaš pojma??
Upravitelj doma je zakon, ja osobno nemam pritužbi jer sam svjesna da čovjek nije svemoguć, a za mnogo stvari nije ni odgovoran.
Što se tiče tople vode, ako ostaviš tuš da radi nekoliko minuta, topla voda "dođe" u bilo koje doba dana ili noći.
Ti možda imaš najbrži internet i kuhinjicu u sobi, ali koga briga?? Mi skromni Osječki studenti ćemo se zadovoljiti i sa sporim Carnetom i sa zajedničkom kuhinjom, u kojoj su se, by the way, mnogi i upoznali.
Ostavite se sranja i šutite, pogotovo ti koja nisi u tom domu. Uhvatila si se zajebavat, a nemaš ništa s tom temom.
Mi ćemo u našem NOVOM DOMU, odnosno HOTELSKOM SMJEŠTAJU nastavit uživat, cugat i ružit, a tko misli da nam je loše, grdno se vara...
I ostavite vise Catherine na miru, šta ste zapeli?? |
|
_________________ [email protected] |
|
|
|
Catharine
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Da, ali spori internet i zajedničku kuhinju plaćaš kao četvero stanara zagrebačkog studentskog doma... Jest da je jeftinije nego privatni smještaj, ali nikako nije jeftino. Bez obzira što se radi o novoizgrađenom domu... Tu leži ono sumnjivo, zar ne? Zašto je cijena toliko visoka? Možete li mi odgovoriti, kyra i Catherine? |
|
|
|
|
|
|
|