Autor |
Poruka |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
ok, ako na taj nacin mislite da cete zaustavit takve teme, ja vas onda u potpunosti podržavam....ali gledajmo stvarnu situaciju, popušit cemo žute kartone a i dalje ce neki "biser" otvoriti temu takvog sadržaja zato što mu to ne može niko zabranit....i šta smo postigli, osim žutog kartona??? |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Dosta mi je toga što me svaki dan ujutro dočeka nasmiješeno lice poštenjačine ili najave vučjih koncerata ili link do stranica one gnjusne desničarske strnake s doktorom na čelu. Ali kada otvorim forum i vidim žalopojke curica oko jebeno mutavih stvari, e onda stvarno prekrši svaku mjeru. |
|
 |
aethur
|
možda utjećemo na svijest preostalog pametnog broja forumaša da ne otvaraju takve teme. a na nove se ne može utjecati, to stoji.
a ignoriranje nije riješeno, jer htio ne htio to ti se nameće da pogledaš. ali jebote, pa to nije bila niti jedna konstruktivna tema. sve sama sranja.
žuti ili ne, uistinu mi svejedno. i tako mi je avatar žut. slagati će mi se s bojom.  |
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
ok, ako na taj nacin mislite da cete zaustavit takve teme, ja vas onda u potpunosti podržavam....ali gledajmo stvarnu situaciju, popušit cemo žute kartone a i dalje ce neki "biser" otvoriti temu takvog sadržaja zato što mu to ne može niko zabranit....i šta smo postigli, osim žutog kartona???
|
postići ćemo to da će ljudi ubuduće malo više razmišljati ima li smisla otvoriti određeni topic, ili će barem pogledati nije li o nečem sličnom bilo nedavno riječi, a neće se raditi o otvorenom prvenstvu u otvaranju topica. ja sam ovdje od 8. mjeseca i otvorio sam dosad 2 ili 3 topica iz jednostavnog razloga što nemam potrebu o svemu što mi padne na pamet u bilo koje doba dana obavijestiti dvije kilje ljudi |
|
|
 |
zeros
|
ok...ali jedna osoba (u ovom slucaju amy) otvara te teme prvo jednu, pa drugu i sad trecu....i takvih ljudi ce biti još....koji misle da jedino oni imaju problem u životu, i da taj problem trebaju podijelit s nama....mogu pretpostaviti da ce @amy otvoriti još jednu temu o tome kako je ona našla novog dečka i da li je u redu da ona bude s njim....i slažem se s vama, mi trebamo "djelovati" protiv toga, ali ne na taj nacin da pređemo granicu tolerancija pa da to bude razlog zbog kojeg smo dobili žuti karton (ukoliko ga dobijemo)..... |
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
pa jel nije mogla sve to strpat u jednu temu "Amyn ljubavni život" ili "patnje mlade Amy" pa nek se tamo razglaba o njenim ljubavima, patnjama, mukama, jel joj dobar dečko, a jel onaj drugi bolji jer ima plave oči, a da li da prekine trenutnu vezu, a šta će bit ako prekine vezu, a oćel onda drugi htjet s njom u vezu, a šta će bit kad se povežu, a šta ak joj jednom dopizdi, a šta ako nema dovoljno razumijevanja za nju i štatijasveneznam, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ngh |
|
|
|
|
 |
zeros
|
eeeeeee ovako je bolje....zar si taboravio da se za svako otvaranje teme dobija 2 kikacha  |
Zadnja promjena: zeros; 21.11.2007. 11:25; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
aethur
|
oftopičariš mi u oftopicu!!!! |
|
 |
MissTake
|
|
|
 |
zeros
|
jednostavno je...to je kad iz offtopica izvuces offtopic, odnosno kad u offtopicu skreneš sa teme pa odeš u offtopic....valjda.............  |
|
|
|
 |
MissTake
|
|
|
 |