Autor |
Poruka |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
Siroti čovjek!
Tolika plaćica mala da nema ni za počastit studente...ccccc........ |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Blofeld je napisao/la: ›
Našao bi se i pokoji minus, recimo, ne znam što je u stvari dosad radila, što je po struci, ali da joj je minus trudnoća, pa to je izvan svake pameti.
|
Gluposti. Jesi kad promatrao ponasanje i razmisljanje trudnih zena, rodilja i friskih majki?
Zena bude izvan sebe par mjeseci prije i par mjeseci poslije, a Biljana Borzan svaki put kad je nesto govorila baljezgarila je ko baka na piji... Dakle ona je gospodja afekt i bez drugog stanja, a tek kad rodi, pa kad se na psihicke promjene koje donosi majcinstvo nakalemi briga za novorodjence - ne znam kako ce se ona obracunavati s gradskim kaubojima.
Iance, dosad joj svaka cast, vjerojatno marljivo radi u svojoj stranci.
Osobno - nikad ne bih dao glas lijecniku jer ih poznajem nekoliko, genijalni su - ali nemaju nikakvih politickih vjestina, menadzerskih kapaciteta... Osvrni se, kakvi su lijecnici politicari i obrnuto. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
8 je napisao/la: ›
Blofeld je napisao/la: ›
Našao bi se i pokoji minus, recimo, ne znam što je u stvari dosad radila, što je po struci, ali da joj je minus trudnoća, pa to je izvan svake pameti.
|
Gluposti. Jesi kad promatrao ponasanje i razmisljanje trudnih zena, rodilja i friskih majki?
Zena bude izvan sebe par mjeseci prije i par mjeseci poslije, a Biljana Borzan svaki put kad je nesto govorila baljezgarila je ko baka na piji... Dakle ona je gospodja afekt i bez drugog stanja, a tek kad rodi, pa kad se na psihicke promjene koje donosi majcinstvo nakalemi briga za novorodjence - ne znam kako ce se ona obracunavati s gradskim kaubojima.
Iance, dosad joj svaka cast, vjerojatno marljivo radi u svojoj stranci.
Osobno - nikad ne bih dao glas lijecniku jer ih poznajem nekoliko, genijalni su - ali nemaju nikakvih politickih vjestina, menadzerskih kapaciteta... Osvrni se, kakvi su lijecnici politicari i obrnuto.
|
Osmice, čovječe, sad vidim zašto si tako daleko dogurao na ovom forumu. Bojim se da žene neće shvatiti ove tvoje stavove, a priznajem da i ja imam problema. Neće shvatiti ni doktori.
Dobro, predlažem da pokreneš topic "oduzimanje poslovne sposobnosti trudnicama, do nekoliko mjeseci poslije poroda - imenujmo im skrbnika".
Ili "doktori fah-idijoti". |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
8 je napisao/la: ›
Zena bude izvan sebe par mjeseci prije i par mjeseci poslije...
|
Ne znam zašto se uopće šokiram |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Ma da. Zasto stati na emacipaciji u 2. stoljecu?
Idemo u 21., u kojem ce super-zena istovremeno obavljati 30 poslova.
Nemojte molim vas, KENJATI, jerbo se dijete budi 36 puta u noci koja traje 8 sati, a nece mu sigurno otac metati sisu usta, dok majka pociva za novi dan gradonacelnikovanja.
A sad, da parafraziram Circu, ja sam crnac, antisemit i patoloski mrzitelj trudnih lijecnica politicarki...
Blofeld, a odakle ti to sad - dokle je tko dogurao? Mislim, prozraci malo, postalo ti je ucmalo u glavi. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Sad znam za koga ću glasati. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
@8
jebiga, nisi politički korektan, pa je tvoje mišljenje u startu stigmatizirano. da kažeš da je svijet okrugao, kladim se da bi se našlo bar dvoje-troje koji bi to počeli osporavati.
rad dotične gđe. borzan nisam pratio, pa ne znam puno o njoj (raspitat ću se do izbora), a da liječnici uglavnom jesu fah-idioti (a često ne znaju najbolje ni svoj fah), to sam se već uvjerio. |
|
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
@8
jebiga, nisi politički korektan, pa je tvoje mišljenje u startu stigmatizirano. da kažeš da je svijet okrugao, kladim se da bi se našlo bar dvoje-troje koji bi to počeli osporavati.
rad dotične gđe. borzan nisam pratio, pa ne znam puno o njoj (raspitat ću se do izbora), a da liječnici uglavnom jesu fah-idioti (a često ne znaju najbolje ni svoj fah), to sam se već uvjerio.
|
Iako nisam liječnik, uvjerio sam se da su informatičari, ekonomisti, građevinarci, pravnici, fizičari, kemičari, prosvjetari, teolozi, farmaceuti, brodograditelji, turistički radnici, novinari, i svi ini, većinom fah-idijoti, a u svakom slučaju većina ih ne zna ni svoj fah. |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@8
|
pravi mučenik |
|
|
|
|
|
silva50
Ukupno postova: 76 Spol: Žensko
|
...ali zato ti, faco, znaš...moš mislit... |
|