Autor |
Poruka |
Broken flame
Ukupno postova: 14 Spol: Žensko
|
Helloou ljudi!!!
Eto tek sam se registrirala na osijek031 i eto trebala bi vašu pomoć ak mi netko moze reći svoja iskustva o mononukleozi jer sam ju ja nekako pokupila,a ne znam kako...thanx svima |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
|
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
Broken flame je napisao/la: ›
Helloou ljudi!!!
Eto tek sam se registrirala na osijek031 i eto trebala bi vašu pomoć ak mi netko moze reći svoja iskustva o mononukleozi jer sam ju ja nekako pokupila,a ne znam kako...thanx svima
|
heheheheh bolest ljubljenja??
ja sam ju imala, ali zato sto sam ju dobila od legice.lako ju pokupis. hm iskustvo mi je bilo 5 dana u bolnici ali imala sam neki tezi oblik. i navodno kad ju jednom prebolis vise ju ne mozes dobit. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Heh, moj bivši je to imao... Ali ja ju nisam pokupila, iako smo se ljubili.
Uglavnom, bio je u bolnici, nije mu bilo baš naj. Znam da kasnije nije smio igrati tjelesni, ali ništa nije ispoštivao. I ostao je živ. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
puuuno si se ljubila, eto kako |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ja sam ju imala..bila 2 tjedna u bolnici, nakon toga si na strogoj jetrenoj dijeti (ne smiješ začinjenu hranu čokoladu i sve mora bit kuhano ne pečeno) i ne smiješ se baviti nekim sportom ili bilo kakvim fizičkim naporima, i pol god nesmiješ pit alkohol. nakon izlaska iz bolnice moram još 3 puta na kontrolu krvi. i to je to. šta te još zanima*? |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
o mila moja ma bit ce sve uredu, ne brini, dok se budes udavala, proci ce... |
|
|
|
|
|
|
o taj zagreb natjerao te na blud, heh |
|
|
|
|
|
Broken flame
|
malecka je napisao/la: ›
ja sam ju imala..bila 2 tjedna u bolnici, nakon toga si na strogoj jetrenoj dijeti (ne smiješ začinjenu hranu čokoladu i sve mora bit kuhano ne pečeno) i ne smiješ se baviti nekim sportom ili bilo kakvim fizičkim naporima, i pol god nesmiješ pit alkohol. nakon izlaska iz bolnice moram još 3 puta na kontrolu krvi. i to je to. šta te još zanima*?
|
hej Malecka..
Ja sam kod kuce tek 3 dana..limfni čvorovi su mi jako natekli..imam valjd i gnojnu anginu ali nemam jos temperaturu...rekla mi doktorica da ne moram u bolnicu...e da i na strogoj sam djeti...
E da imam pitanje...jel si ti imala decka u to vrijeme dok si imala mononukleozu?I sta su ti doktori rekli jel se smijes ljubiti? |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
ja sam ju imala..bila 2 tjedna u bolnici, nakon toga si na strogoj jetrenoj dijeti (ne smiješ začinjenu hranu čokoladu i sve mora bit kuhano ne pečeno) i ne smiješ se baviti nekim sportom ili bilo kakvim fizičkim naporima, i pol god nesmiješ pit alkohol. nakon izlaska iz bolnice moram još 3 puta na kontrolu krvi. i to je to. šta te još zanima*?
|
hej Malecka..
Ja sam kod kuce tek 3 dana..limfni čvorovi su mi jako natekli..imam valjd i gnojnu anginu ali nemam jos temperaturu...rekla mi doktorica da ne moram u bolnicu...e da i na strogoj sam djeti...
E da imam pitanje...jel si ti imala decka u to vrijeme dok si imala mononukleozu?I sta su ti doktori rekli jel se smijes ljubiti?
|
Pa samo ime ti govori, "bolest poljupca"! Dakle ako to nisi dobila od svog dečka i on to nema nemoj ga ljubit niti imat tjelesne kontakte s njim. Ako ne želiš da i on to dobije. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
|
pa nemoj ti njega ljubit, nek on tebe ljubi po ostalim djelovima tijela, nisu usne jedine za izmjenjivanje njeznosti, postoje ruke.... |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
imala sam dečka...ali ne smiješ se ljubiti jer tako se to prenosi...i da btw nisam od njega dobila neg pokupila u zagrebu ..dovoljno je da neko kihne u tebe ili da popiješ za nekim iz boce i moš to dobit... ako neaš temp onda možda ni neaš mononukleozu ja sam iama 2 tjedna 39 temp-... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Broken flame
|
cane je napisao/la: ›
|
hej Malecka..
E da imam pitanje...jel si ti imala decka u to vrijeme dok si imala mononukleozu?I sta su ti doktori rekli jel se smijes ljubiti?
|
Pa samo ime ti govori, "bolest poljupca"! Dakle ako to nisi dobila od svog dečka i on to nema nemoj ga ljubit niti imat tjelesne kontakte s njim. Ako ne želiš da i on to dobije.
|
Thanx za link....vec sam sve pregladala sto postoji na netu....
A ovaj drugi koment...sta si ti kao neki expert pa znas sve...jesi ti imao mono??? |
|
|
|
|
|
Broken flame
|
imala sam dečka...ali ne smiješ se ljubiti jer tako se to prenosi...i da btw nisam od njega dobila neg pokupila u zagrebu ..dovoljno je da neko kihne u tebe ili da popiješ za nekim iz boce i moš to dobit... ako neaš temp onda možda ni neaš mononukleozu ja sam iama 2 tjedna 39 temp-...
|
Jesi to nedavno imala ili prije?I sta ne smijem se vise nikad ljubiti????? |
|
|
|
|
|
|
|