Autor |
Poruka |
mariorhr
Ukupno postova: 82 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Da cujem od Vas sto imate za reci |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
gdje je taj saund..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
mariorhr
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
mariorhr je napisao/la: ›
TVRDJA OSIJEK
|
ma jel nije to u belišću?
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
|
|
|
vučica
Ukupno postova: 160 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
meni tamo grozno.... ajd ona pivnica kad je neka blesava šarena ekipa... al ovo gore,,,, neee |
|
_________________ ...kad sam dobra, dobra sam, a kad sam zla, onda sam još bolja...
|
|
|
|
aggy
Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
u sound idu samo curice iz obliznjih gimnazija |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
u soundu ti je super! ak voliš da te pijane gole maloljetnice zaljevaju pivom a klinci ti se prijete uz milozvuke dare bubamare ili u najboljem slučaju magazina |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
mariorhr
|
Od nikad,sere Mladjo bezveze,u pivnici u podrumu domaca mjuza,gore u Soundu samo strana |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Jel nisu u cajke strana glazba? |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
ViVian05
Ukupno postova: 64 Spol: Žensko
|
SOUND?!! Jao... u pivnici zna biti ok, ako imaš poveću zabavnu ekipu...ali inače...
UŽAS! Gore u soundu nisam bila odavno, a i nemam baš želju ići tamo... prije je bilo super tamo, ali eto raspada se polako sound opet...
A osoblje... Ima jedan odvratan konobar, koji se tamo u pivnici počeo derat na mene jer se nisam mogla pomaknit od gužve a on je "morao" pokupit jednu kriglu koja je stajala tamo na drugom kraju i tak da sam mu rekla da ću mu je dodat i dam mu tu glupu kriglu i on me pošalje u P.M. jer je to njegov posao IDIOOT!! I da ima i jedan 2. konobar koji mi nije vratio kusur!! Inače je simpa, ali onak!! Za te 2 kune sam mogla popit kavu iz Ness.aparata, a i ostavila bi mu ih da je rekao da nema sitnog a ne pravio se lud iliti nas pravio glupima...tako da mislim da je osoblje GROZNO!
A za vlasnika?? Za to mogu samo reći- 5 x P- poremećeni priglupi pedofilni pokvareni primitivac!!! |
|
|
|
|
|
mariorhr
|
E moja Vivian,ti ocito imas nekih problema,rekla si da u Soundu nisi bila odavno,a imas tek 19 godina,odavno si jedino mogla biti u osnovnoj skoli,sto se tice konobara cijenim iskren odgovor ima ih svakakvih,a sto se tice vlasnika ti ocito svaki kompliment shvatis nekako drugacije,zaboga covjek ima zenu i dijete,sto tebi ocito nista ne znaci da nekoga vrijeđas |
|
|
|
|
|
aggy
Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
@ mario. trazio si nase misljenje- dobio si ga. Ne razumijem cemu sad odjednom ovakav topic, ocito vam je promet opao ili slicno. Krive ljude pitas da bi ti dali ista drugo nego kritiku na racun sounda jer pak tamo (ako se ne varam) zalaze klinci. Idi bolje radi anketu po osnovnim i srednjim skolama. |
|
|
|
|
|
|
|