Autor |
Poruka |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Pila sam puno i puno kave, onda sam skontala da to baš i nije dobro.. tursku kavu nisam popila od kako se pojavila nesica, a ako mi ju netko i ponudi - bez pardona ju odbijem.. također, kavu ne mogu - ali doslovce NE MOGU zamisliti bez mlijeka.. ako nema mlijeka - ne pijem kavu.. U zadnjih godinu dana sam se ograničila na jednu dnevno (nekada dvije) i to ujutro čim dođem na posao.. ako i pijem popodne kavu pijem capuccino ili Late machiato iako popodne, pogotovo sad po zimi, radije popijem čaj.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
turska kava... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik dobijem fras kad me negdje ponude kavom i onda dobijem tursku sa svim onim zrncima unutra iiiiiiiiiiiiik!!!
pretpostavljam da je upravo to jedina i prava kava, ali ja sam ipak za one nježnije.. nessice i slično |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
nisam ovisan o kavi, ali zato u zadnje vrijeme više pijem čajeve ( malo sam i prehlađen ).
Samo subotom ujutro si napravim kapućino pomješan sa ness i to je to. |
|
_________________ |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Uf, jutro bez kave zahvaljujući dobri HEPovcima, nisam jutros imao prilike popiti kavu sve do 0845. Pospan sam ko medo sad |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
Upravo ubijam pravu tursku betonjaru...nema bolje od nje! |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
čim otvorim oči...kavu ii onda sam ujutro hiperaktivna verglammm smijem se skačem..i onda oko podneva ne funkcioniram normalno....al na dan popijem tri sigurno....nekad me probudi nekad ne..uglavnom ovisnik sam...priznajem |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
turska kava... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik dobijem fras kad me negdje ponude kavom i onda dobijem tursku sa svim onim zrncima unutra iiiiiiiiiiiiik!!!
|
Zlo jedno! Povuci to!! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
obozavam kafu...nisam ovisan...al popijem nekih 3-4 na tjedan...nekad manje nekad vise..
i volim sve vrste kava...
a sta je s red bullom...i to ima kofeina...jel to volite....ja obozavam...da nije skupo pio cjele dane |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
obozavam kafu...nisam ovisan...al popijem n ekih 3-4 na tjedan...nekad manje nekad vise..
i volim sve vrste kava...
a sta je s red bullom...i to ima kofeina...jel to volite....ja obozavam...da nije skupo pio cjele dane
|
tri do četiri!!! to mi je minimalna dnevna doza tih crnih i smeđih napitaka...
nema bolje od turske... uff... ali prolaze i oni instant napitci... |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ma nema do turkinje/betonare sa šećerom (jebga život mi gorak ) sa malo mlijeka čisto da joj promijeni boju, pa kad te šorne po mozgu, po zjembama, znoj po rukama, hiperaktivnost uf, evo baš mrvim jednu i cijela je aparatura spremna, baš mi paše uf
|
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Popijem ujutro nessicu, ili neki 3u1, te ponekad Irish Cream ili slično, te ponekada koju preko dana, ovisno ako mi dodje volja. Dan bez kave gotovo nikada, ali dan sa 3 ili više kava, rijetko, jako rijetko... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
blondie
Ukupno postova: 34 Spol: Žensko
|
turska crna kava je najbolja!!! svako doba dana i noci pogotovo kad moram ucit za ispit do kasno u noć...milina...mmmmm coffeee...idem ju sad odma popiti bez šećera i bez mlijeka njam i jos kad zapaim...e nema veće sreće |
|
_________________ I want to be where the sun warms the sky
When it's time for fiesta you can watch them go by
Beautiful faces, no cares in this world
Where a girl loves a boy, and a boy loves a girl |
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
Poppy je napisao/la: ›
nikad ne pijem kavu
|
lijepo je znati da nas ima preko nekoliko! ni ja ne pijem nikad nikakvu kavu, kapučina ili sl... jako mi nije fino, najblaže rečeno... |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
...kod mene je ovako,,,ako ju popijem ujutro, mogu se vratiti u krevet istog trena i zaspat ću, a ako ju popijem iza 6 navečer, bilokakvu kavu ne mogu zaspati do iza ponoći i to me izluđuje,,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
drachen
Ukupno postova: 54 Lokacija: osijek Spol: Muško
|