Autor |
Poruka |
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
SDP ,HNS nije bitno samo da ljevo(dobro ponuđeno je smo SDP al opet nikako i nikad desno nisam primitivan majmun)! |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
sdp, ipak će biti hns |
|
|
|
vučica
Ukupno postova: 160 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
slika govori 1000 riječi |
|
_________________ ...kad sam dobra, dobra sam, a kad sam zla, onda sam još bolja...
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Definitivno SDP..onom Smranaderu nikada pa ni onda glas dala ne bih.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
zanimljivi su postovi u ovom topicu... što vjerojatno govori o tome kako na kraju ipak desničari u većem broju izađu na izbore.. nažalost. |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
ne nego za desnu stranu više glasaju oni "maloumniji", ljudi koji znaju koristi internet vecinom ne spadaju u tu grupu, pa i shvačaju neke stvari |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
ne nego za desnu stranu više glasaju oni "maloumniji", ljudi koji znaju koristi internet vecinom ne spadaju u tu grupu, pa i shvačaju neke stvari
|
to se podrazumijeva. mislila sam na onaj dio priče u kojem desno ipak dođe na vlast... barem je tako bilo u prošloj epizodi. |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Desno dođe na vlast glasovima dijaspore gdje i mrtvi glasaju i glasovima bakica koje ne mogu ići do glasačkog mjesta pa im listić donose kući, a one su nažalost toliko senilne da misle da je Tuđman još predsjednik a HDZ je jedina stranka za koju znaju.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Lijevi su samo ljeviji, a nikako pametniji...I od kad su to komunjare kao neki informatičari? |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
I od kad su to komunjare kao neki informatičari?
|
od dva zla izabrat jedno? ne hvala. |
|
|
|
|
|
|
TataMata je napisao/la: ›
Lijevi su samo ljeviji, a nikako pametniji...I od kad su to komunjare kao neki informatičari?
|
a tko su komunjare? sdp? ti bi, pogotovo u slučaju igranja uloge za koju se izdaješ, trebao biti malo informiraniji.. komunjare odavno više ne postoje. osim, možda, u koreji.. |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
SDP=KOMUNJARE, ne igram nikakve uloge... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
TataMata je napisao/la: ›
Lijevi su samo ljeviji, a nikako pametniji...I od kad su to komunjare kao neki informatičari?
|
a tko su komunjare? sdp? ti bi, pogotovo u slučaju igranja uloge za koju se izdaješ, trebao biti malo informiraniji.. komunjare odavno više ne postoje. osim, možda, u koreji..
|
Meni se čini da je vjerojatnije da postoje ustaše i neonacisti, nego komunjare. Ima ih i prepredenih, koji se skrivaju ispod maske reformista. |
|
|
|
|
|
|
|