Autor |
Poruka |
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol: Muško
|
Nokia, Nokia i samo Nokia. 3310, 3510i i 7390. Dvije mreže, četiri kartice. Meni najdraži 3310. I interesantno, uopće nisam ovisnik mobitela, posle podne ga ni ne nosim. Moram ga imati samo zbog posla, a da ne bi imao posla, ne bi imao ni mobitel. Ko ga j... |
|
_________________ Evo ti ga na |
|
|
|
aggy
Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Imala sam eriksona.. kanta stara, u mraku si mislis da je daljinac. Onda dobila jos jednog, jos stariju kantu... Sad vec tri god imam motorolu V550. Ok je, baterija rikava, al jako ju volim. A i nije fora sad sutnit mob kad znam sve shortcute... |
|
|
|
|
|
duje
Ukupno postova: 348 Spol: Muško
|
stariji samsung sgh-e720 super mobitel...
i novi takodjer samsung d900i Perfekcija i perverzija tak da se i preko njega (kao da mi laptop nije dovoljan) spajam na 031 i pratim sicunjavi tekst. gigabajt kartice me uvijek razveseli s playlistom mp3ijeva |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zlusch je napisao/la: ›
Uglavnom - u fazi sam traženja nekih starih i očuvanih primjeraka mobitela. Volio bih ponovo imati Nokiu 6110, 7110, Ericsson T28i, Siemens S25....
Ako netko ima u nekom ormaru i vitrini i želi zamijeniti za novac, Simpa paket ili neki novi mobitel - letmi nou!
|
da, ja sam isto prije puno godina (mislim 10, wtf?!) imao nokiju 6110, sjajan mob, revolucionaran, imao je opcije koje ni danas nema pola mobitela. nakon nekog je vremena počeo imati problema s napajanjem, ček i nakon stavljanja potpuno nove baterije, ali ga svejedno nisam htio mijenjati, jer mi je bio odličan. a onda sam ga izgubio. kako je netko malo višlje već rekao: prokleti alkohol! |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
|
DonQuijote je napisao/la: ›
da, ja sam isto prije puno godina (mislim 10, wtf?!) imao nokiju 6110, sjajan mob, revolucionaran, imao je opcije koje ni danas nema pola mobitela. nakon nekog je vremena počeo imati problema s napajanjem, ček i nakon stavljanja potpuno nove baterije, ali ga svejedno nisam htio mijenjati, jer mi je bio odličan. a onda sam ga izgubio. kako je netko malo višlje već rekao: prokleti alkohol!
|
E da, ali N6110 (i nasljednik N6150) je bila vrhunac u ponudi i skupa kao vrag onda. Danas to sve ima i najjeftiniji plastikaner... ne stoji da je imao opcije koje danas mobiteli nemaju. Ajd, mogao je poslužiti kao modem za notebook na 9600 bps... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
imam ja Nokiu 7250.. jedna od prvih malih, bez antene s kamerom.. vauu.. koštala me ko svetog petra kajgana.. oš kupit? |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zlusch je napisao/la: ›
ne stoji da je imao opcije koje danas mobiteli nemaju.
|
ja još nisam našao mob, a imam pristojno suvremene (istina, ne više nokiju) koji ima poseban direktorij za poslane poruke gdje je bila evidencija u kojem je statusu pojedina poruka (u slanju, poslana, dostavljena...), a da ti ne dosađuje izvješćima o porukama. to mi i sada fali! |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
motorola v360i i samsung d600...
jedan za sve a drugi tajni
nikad neću prežaliti što sam izgubila onu motorolinu lizalicu |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ja imam ljubičasti mobitel. i ne može biti veće smeće nego što je.
ali zato na njemu visi zeleni crv imenom leonard. on ga čini znatno vrijednijim. |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Imam dva mobitela, sluzbeni LG i privatni Motorola RAZR V3. Sluzbeni mrzim iz dna duse jer mi nikad ne daju mira... Mogla bih staviti vlastitu reklamu za odredjenu tvrtku: Uvijek dostupna! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
imam 4 komada
2 koristim 2 sam dala ukućanima
sonny ericcson k500i mi je na 095 zbog jeftinijih poziva, a siemens s55 mi je 098 koji sam ostavila samo zato što mi legice-legosi imaju uključene one opcije za blebletanje 0kn pa me stalno zivkaju.... za 50kn u 6 mj isplati ga se držati |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Hm...morala sam ići po kutiju od mobitela da bi vam m ogla reći... samsung SGH-X680V...crveno-crni...dobar je za poruke i pozive-za ono što mi treba. |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
|
|