Autor |
Poruka |
Jugovac
Ukupno postova: 84 Lokacija: Penthouse Spol: Muško
|
cijenjeni diskutanti i diskutantice,
eto mene zanima nešto intimno,ali moram vas pitati jeste li razmišljali o seksu u troje...ja sam svojoj dragoj par puta predložio neke cure ali joj se nijedna nije sviđala...želi jednu rasnu crvenokosu...usto i prirodne neobrijane pice....a takih je stvarno malo....pa eto... ako slučajno tu ima koja rasna crvenokosa a da nije sasvim izbrijana...uf...skrenuh s teme....htjedoh pitati Vas kakve vi kombinacije muško ženske preferirate...jesam li ja jedini s ovakvim željama....ili ima još prljavih strasti na ovom pdf-u |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ima nas, ima... ali razumijem tvoju curu. i meni se sviđaju vrlo vrlo rijetke, ali nije da nisam razmišljala o tome
samo mislim da bi se ipak rađe odlučila za varijantu da se ja poigram s njom, a dragi samo gleda... ipak sam za drugo možda malo previše posesivna. ..pa vjerojatno bi se i tebi puno manje sviđala ideja još jednog frajera s tobom i curom, ne? |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Huh...
Mislim da bih mogao ozeniti biseksualku... jasno, pod uvjetom da nikada ne razvije ili ne pocne razvijati emotivni odnos s drugim ribama...
Ako treba, ozenio bi ih obje, ako bi se uopce mogle podnositi... E, to bi bio posao... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
petrusijan
Ukupno postova: 66 Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Huh...
Mislim da bih mogao ozeniti biseksualku... jasno, pod uvjetom da nikada ne razvije ili ne pocne razvijati emotivni odnos s drugim ribama...
Ako treba, ozenio bi ih obje, ako bi se uopce mogle podnositi... E, to bi bio posao...
|
a da si posesivan, kako bi znao da li ona voli tebe ili nju? ili možda jesi posesivan pa možeš samo maštati o tome?
znaš ponekad treba znati koje su ljudske granice... a ovako, maštati je jedno, a ostvarivati drugo... sretno sa biseksualkama... |
|
_________________ Ja sam samo sanjar
Nedosanjanog sna
Dopusti mi da uđem
I ne odem nikada |
|
|
|
Leteci mungos
|
petrusijan je napisao/la: ›
a da si posesivan, kako bi znao da li ona voli tebe ili nju? ili možda jesi posesivan pa možeš samo maštati o tome?
|
Sorry, mislim da ne shvacam pitanje... i odgovor... could you, please, rephrase the question... tnx...
Sto se tice prvog pitanja, stvar je jasna... ako ju voli - voli ju... ja tu vise nista ne mogu... end of story... isto kao kad riba zavoli nekog drugog tipa...
Dakle, cilj je pronaci osobu koja ce biti svjesna sto radi...i s kojim filmom...
znaš ponekad treba znati koje su ljudske granice... a ovako, maštati je jedno, a ostvarivati drugo... sretno sa biseksualkama...
|
Slazem se da treba znati granica... ali svatko ima svoje granice... skrivanje iza "ljudskih granica" i "ljudske prirode" mi mirisi na propisanu jednoobraznost... |
|
|
|
|
petrusijan
Ukupno postova: 66 Spol: Muško
|
da, da lako je tebi govoriti i pričati skrivajući se iza nekakavih napada... ponekad dok ovako čovjek sjedi u naslonjaču i piše nije iskren i može pisati ono o čemu mašta, a nikada ne ostvari... iskreno, ova mašta sa biseksualkom možda u tebi otkriva određene homoseksualne sklonosti... ali nećemo sad o tome...
može mirišati svakao, meni miriši na jednoumlje i diktaturu razmišljanja koje se nameće od strane tebe... |
|
_________________ Ja sam samo sanjar
Nedosanjanog sna
Dopusti mi da uđem
I ne odem nikada |
|
|
|
Jugovac
|
Zachatali ste topic s svojim glupostima,molim da se držite teme i ne filozofirate.. |
|
|
|
|
|
Jugovac
|
CatCloe je napisao/la: ›
ima nas, ima... ali razumijem tvoju curu. i meni se sviđaju vrlo vrlo rijetke, ali nije da nisam razmišljala o tome
samo mislim da bi se ipak rađe odlučila za varijantu da se ja poigram s njom, a dragi samo gleda... ipak sam za drugo možda malo previše posesivna. ..pa vjerojatno bi se i tebi puno manje sviđala ideja još jednog frajera s tobom i curom, ne?
|
da...i ja bih mogao promatrati malo dirati i to je to...penetracija ne dolazi u obzir...mada ja mislim da kada stvar krene...pasti će svi tabui....nisi napomenula jesi li možda crvenokosa...
što se tiče uleta frajera u tu priču....pošto ga ja nebih mazio to bi se svelo na karanje moje drage... a to me baš ne popaljuje....
|
Zadnja promjena: Jugovac; 23.01.2006. 17:19; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Leteci mungos
|
da, da lako je tebi govoriti i pričati skrivajući se iza nekakavih napada... ponekad dok ovako čovjek sjedi u naslonjaču i piše nije iskren i može pisati ono o čemu mašta, a nikada ne ostvari... iskreno, ova mašta sa biseksualkom možda u tebi otkriva određene homoseksualne sklonosti... ali nećemo sad o tome...
|
Zasto necemo?! Hebote, ovako iz fotelje kad pises, ne samo da sam latentni homic, nego sam i serijski ubojica i kanibal... sto da ne...
Hajde, koji se jos zakljucci mogu izvuci iz moje mastarije o dvije ribe u krevetu?! Mozes li saznati sto sam danas doruckovao? Evo, vjerujem da ti to ne bi trebao biti problem...
može mirišati svakao, meni miriši na jednoumlje i diktaturu razmišljanja koje se nameće od strane tebe...
|
Ahaa, ti si jedan od onih koji ne cita sto mu sugovornik (sutipnik) napise... dobro za znati... |
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
jebiga, manáge je samo produkt dokonosti.
ovisi kako gledas na seks:
ak ti je seks samo ispunjenje fizickih, a ne i emocionalnih potreba, u stanju si ici u krevet sa 4-5 zena, muskaraca, ili kombinirano (ovisno o sklonostima) odjednom.
sto, po meni nema smisla....
ako zbog niceg drugog, zbog krvlju, znojom i...ostalim izlucevinama( ) spoznate cinjenice koliko posla ima oko samo jedne zene.
moje je misljenje da je kvalitetnije 3 puta sa jednom curom nego jedan put sa tri cure... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
|
naravno, "posla" mislim samo figurativno...
volim ja raditi:) |
|
übergefickt |
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
puki je napisao/la ( Pogledaj post): ›
moje je misljenje da je kvalitetnije 3 puta sa jednom curom nego jedan put sa tri cure...
|
Tako je. Tko god je to radio reči će ti da je to previše posla i zna biti gužva...Ali definitivno za probati... |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
|
|
a ne znam...jesam prevelika pič*bleeeeep*kica ako kazem da me druge zene ne privlace?(ni muskarci, kad smo vec kod toga....) |
|
übergefickt |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
puki je napisao/la: ›
moje je misljenje da je kvalitetnije 3 puta sa jednom curom nego jedan put sa tri cure...
|
nebi tako mislio/govorio da nema znas koga na forumu... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
|
|