Autor |
Poruka |
stage187
Ukupno postova: 15 Lokacija: vinkovci Spol: Žensko
|
|
|
|
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
U caffe baru Excalibur će bit Halloween party. Naravno birat će se najbolje maske a pobjednici će nagrađeni. Uskoro će bit najava na os031. |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ja idem sa svojima... tradicija (započeta prošle godine) hih.... namaškaramo se i tako šetamo gradom od kafa do kafa il parka i napijemo se ko guzice.. i eto sreće i veselja....hih (kontam si da ćemo zavriš u teatru ili tako nekako...) ko zna |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Kiki_08
Ukupno postova: 102 Lokacija: i tu i tamo Spol: Žensko
|
Ne planiram ništa jer sam mišljenja da je halloween besmislen u našim krajevima i nametnut nam od strane trgovačkih centara kako bi se uveo još jedan praznik više na kojem bi zaradili.
Naime,u našoj tradiciji postoji vrijeme kad se maskira,vrijeme poklada ili fašnika i možda bi se trebalo više voditi računa o nekim našim običajima,a ne prihvaćati svau bedastoću sa zapada!
Znam da je ovo malo oftopic,ne zamjerite! |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...eto @Kiki_08 je rekla ono što i ja mislim..(što znaci slažem se).... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
kad je to? |
|
|
|
stage187
Ukupno postova: 15 Lokacija: vinkovci Spol: Žensko
|
nake_rado je napisao/la: ›
kad je to?
|
31.10 srijeda |
|
_________________ did I do that ?? |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
ja misla 30.10...aaa mi ćemo u hir kao i svake godine...nažalost u zadnje dvije godine to je jedini dan u godini kad u hiru bude dobro pravo mjesto za noć vještica..a mogao bi biti i bastion da se malo potrude...i naprave nešto dobro
šta ću biti...šta ću biti...hmmm..ima neko neki netipičan prijedlog??? |
|
|
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sheila je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja misla 30.10...aaa mi ćemo u hir kao i svake godine...nažalost u zadnje dvije godine to je jedini dan u godini kad u hiru bude dobro pravo mjesto za noć vještica..a mogao bi biti i bastion da se malo potrude...i naprave nešto dobro
šta ću biti...šta ću biti...hmmm..ima neko neki netipičan prijedlog???
|
hmmm... domina? |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
jebeš Halloween ako se mene pita...
Pored svih strahova koje smo kroz godine propatili, slavimo dan kada je cilj da budeš što strašniji. I što je još gore, pored svih naših lijepih običaja prihvatili smo ovo američko smeče, naravno zahvaljujuči filmovima.
NABIJEM HALLOWEEN, a i oni koji ga "slave" isto po mome nisu baš promislili što slave i zašto...
Htio sam organizirati u Teatru anti-halloween party, no nije uspjelo, i oni organiziraju Halloween. No nije ni to propali još, samo treba naci mjesto |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Kiki_08 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne planiram ništa jer sam mišljenja da je halloween besmislen u našim krajevima i nametnut nam od strane trgovačkih centara kako bi se uveo još jedan praznik više na kojem bi zaradili.
Naime,u našoj tradiciji postoji vrijeme kad se maskira,vrijeme poklada ili fašnika i možda bi se trebalo više voditi računa o nekim našim običajima,a ne prihvaćati svau bedastoću sa zapada!
Znam da je ovo malo oftopic,ne zamjerite!
|
sada tek nakon svog posta sam pročitao i ovaj, i sretan sam što imam istomišljenika |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
:::Bruno::: je napisao/la: ›
sheila je napisao/la ( Pogledaj post): ›
šta ću biti...šta ću biti...hmmm..ima neko neki netipičan prijedlog???
|
hmmm... domina?
|
mmm ček da razmislim..NOT |
|
|
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kiki_08 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Znam da je ovo malo oftopic,ne zamjerite!
|
sada tek nakon svog posta sam pročitao i ovaj, i sretan sam što imam istomišljenika
|
ja se ipak neslažem.. neznam šta su vama skrivili, ali meni "halovin" daje samo izliku da se zajebavam... ako ste protiv zajebancije onda vas nekontam |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ne sviđa mi se taj praznik...žao mi bundeva onih... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
|
|