Autor |
Poruka |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
zeros je napisao/la: ›
ja idem u crkvu....
|
to stvarno????????????????? |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
ja idem na.............
kad je bal nek je bal |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
|
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
hm....nadam se da me prijateljice nece prisilit na neki docek u kaficu,nisam bas ljubitelj toga,mozda zato sto se one uvijek posvadjaju oko mjesta doceka i neodgovorne su kad treba ici plati uvijek ja moram trcat zadnji dan s novcima (njihovim narvno). ja volim biti kod kuce od 1 i onda izaci i malo se promuvat ,ali naravno samo na ona mjesta di je docek otvorenog tip. |
|
|
|
|
|
vjekoos Ukupno postova: 11 Spol: Nebitno
|
Pa jel to vec doslo vrijeme organiziranja Nove godine,a? |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
de, ja ne vjerujem!!!
nova godina!!!
pa ima još milijun večeri za izlazak, nije mi ni na kraj pameti palo planirati doček već sad... |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Ako vama nije palo na pamet, ne mora značiti da nije drugima. I u čem je problem ako jeste?
Prije par godina sam htio s društvom ići negdje u neku kolibu na doček, u GK ili Liku, svejedno, negdje. Počeli smo zvati i pokušavati nešt dogovoriti sredinom jedanaestog mjeseca; odgovori su uglavnom bilo da je sve rezervirano još od devetog mjeseca, početka desetog. Tako da nismo svi tako ludi ko što vi mislite. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Dakle, ako sve bude po planu, ove godine bi trebao biti na doceku za kojih 50-100 ljudi.
|
Zoveš odabrane ženke s foruma? Lurkeru, garant si gledao fotke iz Ex-a i topica 'poziranje'! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
deeboo Ukupno postova: 13 Lokacija: JUGA DVA Spol: Muško
|
allein je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja planiram bezočno iskoristiti Holy Roman Catholic Church za put u planinsko srce Europe na doček s hrpom drugih mladih. Iako me ne zanimaju druženja na duhovnoj razini, prije par godina sam bio u Budimpešti i odlično se proveo, nadam se ovaj puta to ponoviti.
|
da da pa se samo opijate i svašta drugo radite, samo da nije s božje strane |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Nemam pojma gdje ću,,,nevjeovatno mi je da netko već ima planove za doček,,,,zapravo ova ispitivanja dva mjeseca prije stvara u meni nekakav presing i dobijem želju da se povučem u mišju rupu sve do 1.1..... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ajwar je napisao/la: ›
ja idem na.............
kad je bal nek je bal
|
Jebote Irud klempavi, kako ovo nisam vidio ranije??!???!
Ja sam tamo, cijena je fer pa sam zakupio cijeli jedan floor... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Pusice na usnice i lice.
Ice i pice.
Sex na x.
Vjerujem da ce docek biti privatna zabava sa puno pica, nezdrave hrane i eventualnog pustanja pjesme "Ne smem s tobom kume, celave ti gume, sedista se tresu u tvom Mercedesu". Ozezi mala! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
honey
Ukupno postova: 230 Spol: Nebitno
|
Ja bih najradije na kućni tulum sa ekipom, nas 20 i onda kasnije ići u čestitare u Tvrđu, ako budem slavila samo u Tvrđi onda će to biti Bastion najvjerojatnije...upad će biti oko 200kn,220. Klasika |
|
_________________ nije bogat čovjek koji puno ima, nego onaj koji malo treba |
|
|
|
|
|