Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
meni to nije jasno, koje god doba noći bilo kojeg dana da prolazim pored omv-a uvijek ima ljudi koji sjede na cugi!
|
Eto, OMV je postao mjesto za izlazak. Nedavno saznadoh, posvjedočih se jer je nekoliko ekipa baš sjedilo tamo i pilo, a onda i mi došli. Sasvim je ok, i blizu Sjenjak. Možeš birati između Ecole ili OMV-a, ako nećeš autom... "Pod košem" su zatvorili i sad je tamo Slavonska banka, a bilo je ok mjesto.
Sinoć, dakle. Prvo veče makedonske kulture, predivno iskustvo, plus dobra klopa i druženje, onda smo nastavili u stanu (Tga za jug i sl.), a neki odoše i pod šator. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol:  Muško
|
Prepisujem Daničin odgovor, i dodajem smo mi neki otišli u šator i tamo poneke sreli
Ozbiljno me zanima dal je bubnjar stvarno slomio nogu  |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
 |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol:  Žensko
|
Makedonci su bili predivni!! stvarno divno iskustvo.. A Urban.. ah.. A ovo za bubnjara i mene zanima..  |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
bio u zagrebu...na utakmici...atmosfera neopisiva...kad se 38 000 navijača dere...smrzo se ko pičkica...i onda ošao u hostel i naručio pizzu i društvo i ja popapali sve i ujutro se preseravali po zagrebu sa štokavskim narječjem (  )...upoznali dobre likove u vlaku...i tamo neke cure...pozz svima...al OSIJEK JE OSIJEK...slavonijo ko te nije volio,ne zna šta je izgubio...jedino tramvaji su im svemirski...udobnije nego u mom krevetu |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
Tuba
Ukupno postova: 245 Lokacija: u shumarku skrivenom... Spol:  Žensko
|
|
|
 |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
a klasika, s ekipom sam bio u bastionu i to me pomalo pocinje zivcirati jer postaje isto, jednoliko...
malo sam navratio do old bridge puba i tamo je bila super mjuza, samo nesto malo ljudi. izdgleda da se svi nabrijali na taj bastion |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...sinoc sam izasla iz ureda....onda sam prosetala 50tak metara do kantine gdje sam vecerala...pa sam onda prosetala daljnjih 50tak metara do svoje sobe....pa sam onda odnijela prljavi ves u veseraj, pa sam se onda vratila u svoju sobu....pa sam se otusirala i otisla spavati cca oko 21,00 h....
...i bilo mi je bash cool....
....a danas cu mozda igrati biljar i to ce biti jos vise cool.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
toliko mi je sinoć bilo super i zanimljivo da sam došao kuć na jug 2 prije 1 h...što znači da sam krenio iz grada cirka oko 00:10 h...nezaboravno... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
---s Ukupno postova: 221 Spol:  Žensko
|
meni bilo baš super u topu!iznenadila sam se....
+tufna,bastion..po običaju |
|
 |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol:  Žensko
|
ooo ja prvo bila na nekom rođendanu negdje na dgou...malo popili...pa se malo izgubile do tramvajske stanice  i onda nam je vozač GPPa ladno zatvorio vrata pred nosom pogledao nas i otišao  smrzle smo se...dok smo došle do tvrđe trebala je cijela vječnost...
onda bila u big benu..tamo srela neke naše forumaše hehe  slavili rođendan i takoo (hvala dotičnim osobama na cugi  ) mmm srela sam i steama poslje još negdje gdje smo oboje navratili  ,pa malo do cda,pa do tufne kratko,pa do topa tamo bilo odlično,čak i u bastion navratila...al sam ipak do nekih 5 pola 6 ostala u topu...  |
|
|
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
mislim da je išlo ovako nekako:
top, luna, tufna, big ben, carpe diem, q, west, afrika.. i onda sam napokon posustala.
na 5 od 8 mjesta smo uspjeli stić nešto sitno prije fajronta  ali svečano objavljujem da se nisam ni na šta popela!  |
|
|
|
|
 |
deeboo Ukupno postova: 13 Lokacija: JUGA DVA Spol:  Muško
|
bio sam .... samo malo ,, ma evo sjetiću se............. nemam pojma |
|
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Kolegica s posla kupila cuge da se zapije useljenje u njen novi dom... Za mene, ulaznica je bila litra rakije, domaće šljive...
Eto, nije bilo lose...  |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Nista posebno...Hodao s par osoba po gradu...Bili malo u minjonu...Ponovo hodali...
Bilo je i zanimljivijih subota..... |
|
|
 |
 |
|