| Autor | 
Poruka | 
| 
 DonQuijote 
 Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:    Muško  

| 

danas je ban, nadam se da neće padati kiša, ne da mi se ići autom do tvrđe, pa tražiti parking negdje blizu, opet kisnuti do šatora, pa opet do auta... a ionako imam 15 minuta šetnje do tamo.  | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 zeros 
 Ukupno postova: 2887 Spol:    Muško  

| 
 | 
	| 

| 
  | 
| 
 bazooka_joe 
 Ukupno postova: 3237 Spol:    Nebitno  

| 

Sutra u podne put Donjeg Miholjca na romulansko pivo i klingonski grah, a navečer ću možda još malo švrljati po osijeku...  | 

| 

_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan | 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:    Muško  

| 

idem malo na odmor, 100km od Osijeka u jedno malo selo na brdašcu..  | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Bojo 
 Ukupno postova: 1705 Spol:    Muško  

| 

ja isto idem u zagreb na tekmu hrvatska - izrael...s tim da ćemo prespavat u nekom hostelu i u nedjelju se vraćam...što znači da u subotu poslije tekme idem zujit po zagrebu i naći neku purgericu    | 

| 

_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! | 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 lufus Ukupno postova: 2044 Spol:    Muško  

| 

ja isto idem u zagreb na tekmu hrvatska - izrael...s tim da ćemo prespavat u nekom hostelu i u nedjelju se vraćam...što znači da u subotu poslije tekme idem zujit po zagrebu i naći neku purgericu   
  |   
Pamet u glavu, purgerske pičke bi mogle opet organizirat teleskopski doček.   | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Bojo 

| 

ja isto idem u zagreb na tekmu hrvatska - izrael...s tim da ćemo prespavat u nekom hostelu i u nedjelju se vraćam...što znači da u subotu poslije tekme idem zujit po zagrebu i naći neku purgericu   
  |   
Pamet u glavu, purgerske pičke bi mogle opet organizirat teleskopski doček.
   |   
znam...zato sam već počeo pričat tom spikom...kaj je...ja fakat brijem...šora... hehe      zbarit ću ih naglaskom     | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Blofeld 
 Ukupno postova: 636 Spol:    Muško  

| 

A gdje ima hostel u Zagrebu?   | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Bojo 

| 

A gdje ima hostel u Zagrebu?
   |   
a di nema?

Fulir,nokturno,ravnice,zagreb.........   | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 TEDDYPICKERR 
 Ukupno postova: 71 Spol:    Nebitno  

| 

jel fulir onaj restoran u ilici,to je i hostel ,ma da?kolko noćenje i kolke sobe?

j na TULUMM:je je jeah  | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Bojo 

| 

jel fulir onaj restoran u ilici,to je i hostel ,ma da?kolko noćenje i kolke sobe?

j na TULUMM:je je jeah
  |   
ne znam...ja idem u hostel zagreb...110 kn po OSOBI mamu im...al neka...jednom se živi...   
dakle...da ne bude offtopic...za vikend sam u zg-u     | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Mladjo 
 Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:    Muško  

| 

prvo pogledat tekmu kod lege uz dosta piva, zatim u šator na urbana i još dosta piva i na kraju la grande final u tufni uz još malo piva he he vidim idealna subotica  | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 kripl 
 Ukupno postova: 11 Spol:    Nebitno  

| 

Ja idem na Urbana, pa u jedan moj kaf (tajna) i onda u Tufnu i Bastion    | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Korina 
 Ukupno postova: 416 Spol:    Žensko  

| 

Sutra u podne put Donjeg Miholjca na romulansko pivo i klingonski grah, a navečer ću možda još malo švrljati po osijeku...
  |   
daj javi kak je bilo na tom grahu, baš me zanima     | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 ruana Ukupno postova: 1374 Spol:    Nebitno  

| 

idem se oblokat ko krmacka, danas sam polozila vozacki, sigurno cu zavrsit negdje u tvrdi  | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
  | 
|  
 |