Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic #91

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
stolefedro
Ukupno postova: 16
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 08.10.2007. 11:36 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

honey je napisao/la :
Blago tebi! Svaki ti dao!
Gdje da dođemo po pravni savjet kod tebe?

P.s. a ti si jedna od 0.00001 takvih studenata. I šta ako ima lijenčina? Ima i na drugim fakultetima, pa ih profesori ne muče...Ovdje se misli na neki prosjek studenata.

A ti si sigurno imala i stipendiju pa ti je bilo lakše.

Ja iz osobnog iskustva znam da kad sam odgovarala sa stipendistima, imali su manje znanja od mene, ja dobijem 2, a oni isto i kažu: a profesore...ja imam stipendiju! I on kaže: a-ha, a onda kolega, evo vam 4!Da ne kvarimo ocjene... Mislim, lako tako studirati... Rolling Eyes

Tebe i treba gazit sa ovakvim stavovima! Pametna u pičku materinu! Idi bacaj lulicu za 20 kuna pa te nitko neće zajebavat za učenje!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
honey

Ukupno postova: 230
Post Postano: 08.10.2007. 15:17 
Naslov:  

Tebe i treba gazit sa ovakvim stavovima! Pametna u pičku materinu! Idi bacaj lulicu za 20 kuna pa te nitko neće zajebavat za učenje!
[/quote]

Mene dušice nitko ne gazi niti će...ja sam fax odavno završila...a ti idi čisti ulicu...a možeš doći usput počistiti i moju kancelariju! Wink

[quote="Blofeld"]
Smirimo strasti. Problem Pravnog fakulteta je taj što se upisuje par stotina studenata previše. Odnosno, svatko može upisati pravo. Posljedica toga je i sve ovdje navedeno.

S ovim se slažem. To je prvi i osnovni problem!

Zabranjen pristup
Post Postano: 09.10.2007. 15:08 
Naslov:  

honey je napisao/la :

Mene dušice nitko ne gazi niti će...ja sam fax odavno završila...a ti idi čisti ulicu...a možeš doći usput počistiti i moju kancelariju! Wink

Nema frke dušice, samo reci gdje si i ja dođem pa te pometem! Neću ti puno naplatit!

honey

Ukupno postova: 230
Post Postano: 09.10.2007. 15:54 
Naslov:  

Dušice, zabunio si se...ja TEBI moram platiti...jer ti MENi čistiš...možeš doći i pepeljare počistit! Laughing

Zabranjen pristup
Post Postano: 10.10.2007. 20:04 
Naslov:  

honey je napisao/la :
Dušice, zabunio si se...ja TEBI moram platiti...jer ti MENi čistiš...možeš doći i pepeljare počistit! Laughing

Pa to ti lutko i kažem. Neće te puno koštati da te metem i to A2M!

Skoči u forum: