Autor |
Poruka |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
@sale car a.k.a. stolni biljar, a odnosi se na jedan obrisani post kojemu je namjera bila isključivo vrijeđanje:
bilo je možda tebi odlično i zabavno, ali ljudima koji su stvarno željeli sudjelovati u nekoj raspravi, a to zbog tvojih i tebi sličnih off-topic upadica, koje nisu ni digresije, jer se ni nemate namjeru vratiti temi, baš i nije bilo toliko zabavno. čak štoviše, jako je opao broj kvalitetnih rasprava, a svodi se na vaše dopisivanje. ako ti se ne sviđaju pravila ovog foruma, odi na neki drugi ili si napravi svoj. meni odgovara.
|
stvar je u tome da smo mi ošli u offtopic u 2 h ujutro...bili smo samo još ja i on i možda još jedna osoba na forumu...jednostavno je admin to mogao ujutro bacit u offtopic i nitko ne bi ni skontao...baš me zanima kome je smetalo što smo mi ošli u offtopic u 2 h dok su svi spavali...??? |
|
|
|
|
 |
Bojo

|
i ko je mene pitao hoću li ja prihvatiti taj žuti karton ili ne?  |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ma, lega, ne radi se o vremenu kada se to događa, ovo je forum, napisane stvari ostaju, a onda će ujutro netko sjesti i željeti pročitati nešto o temi koja je u naslovu, a kad otvori nađše 2-3 stranice nečijeg dopisivanja od po jednu-dvije rečenice. za takve stvari postoje drugi servisi, chat i slično. |
|
|
|
|
 |
betty Ukupno postova: 838 Spol:  Nebitno
|
a sta znaci crveni karton? |
|
|
|
|
 |
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol:  Žensko
|
|
|
 |
DeusExMachina Ukupno postova: 90 Spol:  Nebitno
|
@adebisi,
Moderatori, bas kao ni admin ne zive zato da bi necije offtopic poruke prebacivali tamo gdje im je mjesto.
Prebacivanje poruka u offtopic je nuzno zlo i za korisnike cije poruke se ucestalo prebacuju u offtopic izvjesan je samo jedan ishod - zuti karton.
Primjetio sam da je na ovom portalu vec bilo price o tome sto su offtopic poruke i zasto su one lose, stoga bih Vas uputio na daljnje istrazivanje tematike i proucavanje netiquetta.
Ukoliko ste vec sada svjesni da se ne zelite pridrzavati netuquetta, onda bih Vas zamolio da i nama i sebi ustedite vrijeme koristeci institut pasivnog promatranja.
http://www.hr-netiquette.org/pravila/#forumi
http://en.wikipedia.org/wiki/Netiquette
Svako daljnje nepridrzavanje ovih pravila moze voditi nepovoljnom ishodu. |
|
|
|
|
 |
Bojo

|
pa ostaju ali se prebace u offtopic...to admin dođe prije svih i riješi sve probleme ovog foruma...  |
|
|
|
|
 |
|
Crveni karton predstavlja trajnu nemogucnost sudjelovanja u raspravama. Nazalost, zbog korisnika koji ne zele shvatiti prednosti kvalitetne rasprave, ponekad se mora primjenjivati i taj intrument.
Nazalost, godine nisu pokazatelj necije spremnosti i mogucnosti kvalitetnog raspravljanja.
U mnogo slucajeva je upravo na forumu portala Osijek031.com moglo biti vidljivo kako i osobe znatno mladje od 25 godine kvalitetno pridonose rasrpavama.
Jedino mjerilo za sudjelovanje treba biti zelja za kvalitetnom raspravom. |
|
|
|
|
 |
Bojo

|
@adebisi,
Moderatori, bas kao ni admin ne zive zato da bi necije offtopic poruke prebacivali tamo gdje im je mjesto.
Prebacivanje poruka u offtopic je nuzno zlo i za korisnike cije poruke se ucestalo prebacuju u offtopic izvjesan je samo jedan ishod - zuti karton.
Primjetio sam da je na ovom portalu vec bilo price o tome sto su offtopic poruke i zasto su one lose, stoga bih Vas uputio na daljnje istrazivanje tematike i proucavanje netiquetta.
Ukoliko ste vec sada svjesni da se ne zelite pridrzavati netuquetta, onda bih Vas zamolio da i nama i sebi ustedite vrijeme koristeci institut pasivnog promatranja.
http://www.hr-netiquette.org/pravila/#forumi
http://en.wikipedia.org/wiki/Netiquette
Svako daljnje nepridrzavanje ovih pravila moze voditi nepovoljnom ishodu.
|
dobro ajd bit ću dobar  |
|
|
|
|
 |
Bojo

|
e da...jel se taj žuti karton nekad briše?? ako zadovoljim ponašanjem  )) |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
|
Imate krivu percepiju moderatora i admina kao osoba cije je posao pratiti kad se skrece u offtopic. Prebacivanjem u offtopic se izaslo na ruku korisnicima, kako im se ne bi odmah dijelili zuti kartoni.
Zelja nam je da korisnici shvate sto predstavlja lose ponasanje i zasto je ono lose. Nazalost, postoje situacije kada korisnici to ne zele ili ne mogu shvatiti. Tada se aktiviraju intrumenti korekcije i smanjivanja entropije. |
|
|
|
|
 |
|
Ukoliko se nakon nekog vremena pokaze da je korisnik poceo kvalitetno sudjelovati i pridonostiti raspravama, tada se zuti karton uklanja, a dobije se i pokoji kikiriki.  |
|
|
|
|
 |
 |
|