Autor |
Poruka |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la: ›
CatCloe je napisao/la: ›
bojim se da su i zjake i ofucane fore malo više pod vašom ingerencijom...
|
To ti i pričam.... dok ima mušterija među ženama, bit će i prodavača među muškarcima. Najključniji postulat svih ekonomija - potražnja generira ponudu.
|
i još ako napraviš SWOT analizu.. na konju si.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la: ›
a kako ju onda maziš ako joj je posteljina ispod stomaka? i što ako nema posteljine?
|
Nije posteljina vatra da izmedju njenog trbuha i posteljine ne mozes proturiti ruku... ;-)
Ako nema posteljine, onda to radis na suboptimalnom mjestu... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Loona
|
ja mislim da sam dovoljno stabilna i bez posteljine.. |
|
|
|
|
Leteci mungos
|
ja mislim da sam dovoljno stabilna i bez posteljine..
|
Hmmm... Tebi drob zamjenjuje posteljinu?! ;-)
Ako nam zelis reci da imas dobre sise, onda je to lijepo, ali si promasila ceo fudbal. Radi se o stabilnosti donjeg dijela torza i kuta zdjelice. Uz posteljinu pod trbuhom riba puno teze "bjezi" prema naprijed, stoga je i amortizacija kvalitetnije rijesena i manje je jalove energije... |
|
|
|
|
|
Loona
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
ja mislim da sam dovoljno stabilna i bez posteljine..
|
|
Čega?
Ako nam zelis reci da imas dobre sise, onda je to lijepo, ali si promasila ceo fudbal. Radi se o stabilnosti donjeg dijela torza i kuta zdjelice. Uz posteljinu pod trbuhom riba puno teze "bjezi" prema naprijed, stoga je i amortizacija kvalitetnije rijesena i manje je jalove energije...
|
ne, nisam to htjela reći.. točno sam rekla, tj. napisala ono što sam i milsila.. ne znam ja gdje ti gubiš energiju, ali sam sigurna da posteljina tu ne igra nikakvu ulogu.. |
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Doduse, meni je ta poza najdraza u trenucima "netom poslije", kad riba ostane u tom polozaju, a s dvije pulsirajuce rumene, od zrelosti raspukle, polutke breskve se cijede sokovi... mmm, mljac...
|
Kako si ti to docarao a imas samo 7 godina... mora da ces biti pravi romeo kad odrastes
P.S. Cini mi se da netko gleda previse Hustlera... |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
Leteci mungos
|
|
Čega?
|
http://hjp.srce.hr -> u kucicu za pretrazivanje upises "drob" i kliknes na trazi... ;-)
SmokeY je napisao/la: ›
P.S. Cini mi se da netko gleda previse Hustlera...
|
Da, gadno je to kad si odrastao drkoman zarobljen u tijelu sedmogodisnjaka... no, tjesim se da je jos gore sedmogodisnjacima zarobljenim u tijelu odraslog drkomana... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Galadriel
Ukupno postova: 71 Lokacija: Lothlorien Spol: Žensko
|
puma je napisao/la: ›
Ukratko: doggy style.
|
Da, doggy je dobar... pogotovo ako se riba zna fino naprciti (za najbolji stabilni kut se podmetne posteljina ispod stomaka), fino ju se moze dodatno rukama maziti gdje treba, a i lijep je uzitak gledati ju dok grize i cupa posteljinu... ;-)
Doduse, meni je ta poza najdraza u trenucima "netom poslije", kad riba ostane u tom polozaiju, a s dvije pulsirajuce rumene, od zrelosti raspukle, polutke breskve se cijede sokovi... mmm, mljac...
|
Potpisujem ;-) |
|
_________________ Nai aistalë Eldaron hilya le! |
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Galadriel je napisao/la: ›
puma je napisao/la: ›
Ukratko: doggy style.
|
Da, doggy je dobar... pogotovo ako se riba zna fino naprciti (za najbolji stabilni kut se podmetne posteljina ispod stomaka), fino ju se moze dodatno rukama maziti gdje treba, a i lijep je uzitak gledati ju dok grize i cupa posteljinu... ;-)
Doduse, meni je ta poza najdraza u trenucima "netom poslije", kad riba ostane u tom polozaiju, a s dvije pulsirajuce rumene, od zrelosti raspukle, polutke breskve se cijede sokovi... mmm, mljac...
|
Potpisujem ;-)
|
Dajte da i ja onda potpisem
Nisam znao da je neka peticija u pitanju! |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
Moje najdraže :
1. Doggy - huh-huuuuuuu!drevni zov prirode koji budi životinju u nama svima,uz neizbježni aplauz po guznim obrazima
2. Horsy - laganica odmaraš ,a fino ti...i osjećaj je savršen...guza u rukama,sise lamataju,pljuckaš zube ...
3. Misionarska - najbolja za vođenje ljubavi...za utovar ili nešto slično je opcija br.1 |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Definitivno mi partner mora biti iza leđa,,,njegov dah na vratu mom i da me malo gricne onako na stražnji dio vrata,,,joj joj.. |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
ikuke18
Ukupno postova: 9 Spol: Muško
|
zašto ne pod tušem to je ugodni i lijepi doživljaj |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ikuke18 je napisao/la: ›
zašto ne pod tušem to je ugodni i lijepi doživljaj
|
mislim da ta spada u kategoriju idealnih filmskih položaja, zajedno s onom uz zid (kad su ti obje noge na njegovim rukama) ili na podu... savršena paljevina dok se netko ne polomi ili dok, uslijed bolova u koljenima, leđima, ili klizanja po pločicama, oboje žarko ne poželite prijeći u mekše okruženje.. |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Za moje zadovoljstvo volim biti gore i prekidati mu dovod zraka stiscuci mu prsa.
A za moje (ajd dobro, i njegovo) zadovoljstvo obozavam doggy style.
Meni poze ne predstavljaju neku foru vec mjesta gdje to radimo, malo adrenalinskog soka, a ne upalu misica jutro poslije seksualnih akrobacija. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
|