Autor |
Poruka |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Još jedna neodgovornost...
E sad pitanje je da li se radi o lakovjernosti osobe ili nedostatka pameti iste !?
Iskreno ne vjerujem u toliku jebačku privlačnost da se ne stigne otići do trgovine, benzinske i sl.
Sjećam se frenda koji je prije nekih 6,7 godina rekao kondomi su preskupi,tko će ih nakupovati toliko.. i onda mi je to bila bedasta izjava, a danas da i ne govorim..
Iako smo već dobrano zagazili u 20te, mišljenja vršnjaka su mi totalno šokirajuća i nekada se stvarno pitam zašto se i taj dio mozga ne razvija u skladu sa svim ostalim!?!
Najjače su mi izjave to se meni ne može dogoditi, samnom je sve u redu, on/a je imao/la samo jednog partnera prije mene (a upravo Ti su već prije bili "na glasu" i naravno ta se informacija odjednom pogubila u kanalićima), to je sve bilo prije mene( a to me ne zanima)..
Da li se stvarno treba dogoditi "nešto" da pojedini ljudi počmu razmišljati ? |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Nedostatak pameti, jer znaš kak se kaže "kapa glavu čuva" |
|
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
NO GLOVE, NO LOVE!!! |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ljudska glupost je neograničena.
Znam ih puno koji ne koriste kondome, niti ikakvu drugu zaštitu. I to u svim mogućim i nemogućim situacijama.
I tako će ostati dok god im se nešto ne dogodi, a kod nekih i poslije...
Ali, ako njima nije stalo, nije ni meni. |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
znam jednu curu koja je već dvaput ostala trudna (nisu koristili ništa, a kad je ostala trudna, bilo je ono-pa kako se to desilo???) uglavnom, oba puta je pobacila.. i sve ok.. pa šta sad.. a da kupiš kondome, curo?? nešto nejneodgovornije što sam čula.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
nitko nikad nije bio opijen strašću, željom u tolikoj mjeri da je svaki razum ili strah posve izostao?!
ali da "kapa glavu čuva" to da... o da. ali opet... teško je biti pametan non stop. =) |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Elena_Os
|
insomnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
znam jednu curu koja je već dvaput ostala trudna (nisu koristili ništa, a kad je ostala trudna, bilo je ono-pa kako se to desilo???) uglavnom, oba puta je pobacila.. i sve ok.. pa šta sad.. a da kupiš kondome, curo?? nešto nejneodgovornije što sam čula..
|
Ma uopće se ne razmišlja i to je najveći problem..hoće li kasnije imati problema sa začećem (bilo zbog pobačaja, spolne bolesti) je najmanje bitno..bitni su niske strasti i zadovoljavanje istih..negdje sam čitala da su žene koje su imale pobačaj/e sklone tumorima dojke,naravno nitko o tome ne razmišlja..
A kad smo već kod gluposti..znam djevojku koja je već 8 godina spolno aktivna i nije bila kod ginekologa.. |
|
|
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
jebemu ja mislio najava za stand up komicare hehee jos gledam kak originalno "One night stand bez prezervativa" buhaha proser |
|
|
|
|
|
kent_slip Ukupno postova: 101 Spol: Nebitno
|
prijatelj imao curu(sad mu je zena) i hvalio mi se kako se oni pucaju bez kondoma.... ja sam mu govorio nemoj,zajebat cete se i ostat ce trudna,on reko ma nece pazi on
sad ima zenu i mos mislit kako krasan zivot....
kondom je mama:D |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Elena_Os je napisao/la: ›
insomnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
znam jednu curu koja je već dvaput ostala trudna (nisu koristili ništa, a kad je ostala trudna, bilo je ono-pa kako se to desilo???) uglavnom, oba puta je pobacila.. i sve ok.. pa šta sad.. a da kupiš kondome, curo?? nešto nejneodgovornije što sam čula..
|
Ma uopće se ne razmišlja i to je najveći problem..hoće li kasnije imati problema sa začećem (bilo zbog pobačaja, spolne bolesti) je najmanje bitno..bitni su niske strasti i zadovoljavanje istih..negdje sam čitala da su žene koje su imale pobačaj/e sklone tumorima dojke,naravno nitko o tome ne razmišlja..
A kad smo već kod gluposti..znam djevojku koja je već 8 godina spolno aktivna i nije bila kod ginekologa..
|
de, ma ja kad tako nešto čujem, najradije bi ih .. ok, volim i ja sex, sve to stoji, ali o posljedicama se mora razmišljati.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
sam ću jedno reć nema ljubavne gimnastike bez pljastike... (citat legicinom starog) |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
- Netko je štrumfao štrumfetu bez štrumf-gumice
- Ja mrzim štrumf-gumice |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
nisam za kondome pod uvjetom da je u pitanju stalni "siguran" partner...seks za jednu noć nikada mi se nije desio niti će jer sam velika romantičarka i mislim da me nijedan ne može oboriti s nogu da bih ga poželjala baš sad,samo tu noć. |
|
|
|
|
|
|
|