| Autor | Poruka | 
| nake_rado 
 Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:    Muško    | 
| 
 Meni to ne predstavlja problem...

Al da vidim šta vi kažete    |  
| 
 Zadnja promjena: nake_rado; 30.09.2007.  17:23; ukupno mijenjano 1 put.
 |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| bazooka_joe 
 Ukupno postova: 3237 Spol:    Nebitno  | 
| 
 Meni trenutno problem predstavljaju ovaj čavao i teniska loptica koji mi se pojavljuju nad glavom kad pokušam razmišljati o čemu se u ovom topicu radi?! |  
|  |  
| _________________
 "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
 |  | 
	|  | 
|  | 
| tonya 
 Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:    Žensko  | 
| 
 |  
|  |  
| _________________
 Space: The final frontier
 These are the voyages of the Starship, Enterprise
 Its 5 year mission
 To explore strange new worlds
 To seek out new life and new civilizations
 To boldly go where no man has gone before
 |  | 
	|  | 
|  | 
| MF 
 Ukupno postova: 120 Spol:    Žensko  | 
| 
 pola litre - čega? |  
|  |  
| _________________
 "KAD ČOVJEK NE ZNA ŠTO ŽELI NA KRAJU DOBIJE MNOGO ONOGA ŠTO NE ŽELI"
 |  | 
	|  | 
|  | 
| machor Ukupno postova: 315 Spol:    Muško  | 
| 
 O jebote pa nije neki teški rebus pol kile vode a.k.a Osječko pivo - šator 7kn. Kupiš 2kg karlovačkog jednu srkneš pred šatorom drugu uneseš(prokrijumčariš) unutra i poslje toga 2 osječka i račun je ljep! |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Anita_os 
 Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:    Žensko  | 
| 
 Piva?

S 14god?

tc tc tc tc    
Meni je s 14 problem bio slanac kad je poskupio 50 lp
  |  
|  |  
| _________________
 "Svaki ljudski problem ima rješenje!
 Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
 Dr.House

|  | 
	|  | 
|  | 
| allein 
 Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol:    Muško  | 
| 
 Djeca su danas napredna    A i inflacija je tu...    
Ja već vidim oduševljene šankere koji će pecati kovanice da bi uzvratili kusure. Ideja je briljantna kao i na Špancir festu - pola litre Pana 11 kn??? |  
|  |  
| _________________
 The voices are back. Excellent.
 |  | 
	|  | 
|  | 
| honey 
 Ukupno postova: 230 Spol:    Nebitno  | 
| 
 dA, DA..INFLACIJA JE KRIVA!! |  
|  |  
| _________________
 nije bogat čovjek koji puno ima, nego onaj koji malo treba
  |  | 
	|  | 
|  | 
| Mladjo 
 Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:    Muško  | 
| 
 ma cigosi samo gledaju kako bi pokrali mase, još i rade veći šator za zadovoljnu klijentelu, a pivo će za 5 godina bit 15 naku, a svirat će krivi spoj iz stare pivnice. to je zakon jebenog tržišta i halapljivih govnara |  
|  |  
| _________________

"When bad men combine, the good must associate; else they will fall one by one, an unpitied sacrifice in a contemptible struggle" 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| :::Bruno::: 
 Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol:    Muško  | 
| 
 sjebali su sami sebe... sada onaj ko jehtio popiti 2 piva će popiti samo jedno   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| lufus Ukupno postova: 2044 Spol:    Muško  | 
| 
 Prvo se kukalo na sve strane kad su se pojavile informacije da ove godine neće biti ništa od svega, a kad su si ljudi iz pivovare dali truda i organizirali sve opet ne valja. I ne samo da ne valja, već su halapljivi govnari. Svaka vam čast! Majke, Let 3, Belfast Food, Psihomodo Pop, Vatra, Tattva, Gužva u 16-ercu, The Beat Fleet, Marijan Ban i Diktatori, Urban & 4, u manjem šatoru tamburaši (svaku večer drugi!) i pivo (pola litre, a ne kapi za oči) je 7 kuna, ulaz je besplatan...Pa stvarno kako se usude?! |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Svebor 
 Ukupno postova: 1672 Spol:    Muško  | 
| 
 neka. kao platiše i konzumenti imaju pravo pizditi za svaku dlaku u jajetu pa bila ona i imaginarna. a prodavač ako je pametan znat će im ugoditi. |  
|  |  
| _________________
 "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum."
 |  | 
	|  | 
|  | 
| ruana Ukupno postova: 1374 Spol:    Nebitno    | 
| 
 a starci mu neki mali tajkuni, a zar vec s 14 god pije, lose lose |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| DonQuijote 
 Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:    Muško  | 
| 

slažem se, ove su si godine stvarno dali truda i organizirali besplatni festival s prilično respektabilnom glazbenom svitom, povećali šator i trajanje festivala, i sve to nauštrb samo 2 kune skupljeg piva, koje je opet među najjeftinijima u gradu, i opet ne valja!

a zašto mi se ne sviđa što je pivo 7 kuna? zato što mi se na takvim eventima ne da stalno davati i primati hrpu kovanica raznih apoena.   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| ela 
 Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol:    Žensko  | 
| 

| 
slažem se, ove su si godine stvarno dali truda i organizirali besplatni festival s prilično respektabilnom glazbenom svitom, povećali šator i trajanje festivala, i sve to nauštrb samo 2 kune skupljeg piva, koje je opet među najjeftinijima u gradu, i opet ne valja!

a zašto mi se ne sviđa što je pivo 7 kuna? zato što mi se na takvim eventima ne da stalno davati i primati hrpu kovanica raznih apoena.    |  
Neki su nadareni za to da nešto organiziraju ,a neki samo zato da pljuju tuđi rad i trud...štaš ima nas svakavih..budem ja orobila kasice pa vam razmjenim   |  
|  |  
| _________________
 ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti
 |  | 
	|  | 
|  | 
|  | 
|  |