Autor |
Poruka |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
evo moja ljubav |
Opis: |
zapravo nije mi taj auto ljubav al ovaj je baš lijepo napravljen.. |
|
Veličina: |
984.59 KB |
Pogledano: |
157 put(a) |
![street race os 06 028.jpg](files/thumbs/t_street_race_os_06_028.jpg)
|
Opis: |
|
Veličina: |
95.66 KB |
Pogledano: |
143 put(a) |
![Slika090.jpg](files/thumbs/t_slika090.jpg)
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
http://www2.uol.com.br/interpressmotor/noticias/item19542.shl
e da mi je neko reko da ce mi se renolka svidjet..
|
Ružan mi iznutra al ovak izgleda dobro |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
istina, al mislim da je to tek konceptna unutrasnjost.. kao vizija nekih buducih vremena.. a za vanjstinu se nadam da nije konceptna. linija mi se cini bas pogodjena. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
istina, al mislim da je to tek konceptna unutrasnjost.. kao vizija nekih buducih vremena.. a za vanjstinu se nadam da nije konceptna. linija mi se cini bas pogodjena.
|
Podsjeća me na peugeot 406/407 coupe |
Zadnja promjena: Monstrum; 27.09.2007. 15:55; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Suska se da ce laguna coupe u serijsku proizvodnju...
Vanjstina bi trebala ostati vrlo slicna ovom konceptu, a unutrasnjost ce biti blaga modifikacija interijara iz petovratne izvedbe... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
toni
|
to sam i ja cuo.. taman prodam svoju, opljackam banku i kupim si ovo ! ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
toni
|
i mene, ali na 406. 407 mi je totalno promasen. pre visok.. pre nekako.. nesto mu fali.. o vanjskom dizajnu govorim. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Monstrum
|
i mene, ali na 406. 407 mi je totalno promasen. pre visok.. pre nekako.. nesto mu fali.. o vanjskom dizajnu govorim.
|
Da više mi vuče na 406, sedmica mi je li la, fali mu velikih felgi i niskoprofilki, par ukusnih spojlera, ništ onak ciganski i onda bi se moglo razmišljat i govorit o dobrim kolima, ovak je bla bla |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Jebiga, 406 coupe je dizajniran u Italiji, Pinninfarina studio...
Dok je za dizajn 407-ice coupe zasluzan peugeotov kucni dizajnerski tim... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
@gaap, taman sam ti ga za izložbu uslikala.. ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_haha.gif) |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
![Upozorenja : 2](templates/fisubice/images/icon_ycard.gif)
|
Lijepe slike! |
|
![](images/spacer.gif) |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
dragica ... nice ... ja bi VN 900 |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby ![Cool](images/smiles/icon_cool.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Loona
|
pa odi kupi..
al što baš Kawa kraj tolikih motora? |
Zadnja promjena: Loona; 28.09.2007. 10:45; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|