Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dvorana Yoga home: Terapijska grupa za žene "Buđenje ženske moći"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 71720
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.11.2025. 17:31 
Naslov:  Dvorana Yoga home: Terapijska grupa za žene "Buđenje ženske moći"
08.11.2025. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 8. studenoga 2025. od 9:00 do 17:00 sati, s pauzom za ručak u dvorani Yoga home održat će se terapijska grupa za žene "Buđenje ženske moći".

Drage žene, veselim se okupljanju žena iz Osijeka i okolice. Ovdje ću vam približiti ženski terapijski i grupni rad, u kojem će se prožimati elementi iz područja art terapije i praktičnih vježbi iz tjelesno-orijentirane terapije, a cijeli će dan biti okrenut temi razvoja ženske osobne moći i snage.

Ova je grupa za žene:
- koje se umanjuju ili se ne znaju zauzeti za sebe u odnosima (partnerskim, poslovnim, prijateljskim)
- koje imaju osjećaj narušenog samopouzdanja i samopoštovanja nakon toksičnih odnosa
- koje imaju izazov s postavljanjem osobnih granica
- koje često prate osjećaji straha, krivnje i srama

Temu će obraditi kroz sljedeće elemente:
- imaš pravo zauzeti se za sebe
- imaš pravo reći 'NE'
- imaš pravo reći što misliš i osjećaš
- imaš pravo biti snažna (izraziti svoju ljutnju na zdravi način, ostvariti ciljeve koje si postavila)
- imaš pravo biti previše drugima (previše emocionalna, osjetljiva, snažna, glasna...)

Cijena: 45 eura, RANE PRIJAVE: 35 eura (do 4. 11., uključujući i taj dan)

Prijavite se putem obrasca:

Broj mjesta ograničen.

Grupa će biti potpuno anonimna, bez mobitela, fotografija, kako bi se stvorio siguran prostor.

Ovaj dan neće biti samo edukativan, bit će iskustven, dubok i transformativan. Bit će duži od svih mojih prethodnih radionica jer ti želim priuštiti jedno novo, grupno iskustvo, kao novu mogućnost rada na sebi. Od edukacije do iskustvenih vježbi.

Zajedno ćemo stvarati prostor podrške, zrcaljenja i rasta.

ISKUSTVA ŽENA:
''Osjećam se moćnije, u odnosu na prvi dan, kao da su se moja čula i osjetila proširila, ali isto tako vjera u sebe i svoje tijelo, u svoj glas, u samu sebe. Više se posvećujem sebi i svojoj ženstvenosti. Otvorio mi se kanal za pisanje. Nemam strah i stid da ja nešto ne mogu, kada se pokažem ili kada se izložim. Povećalo mi se samopouzdanje, fizički sam se aktivirala, aktivnija sam, nema valjanja po kauču. Nemam faze prejedanja i pretrpavanja hranom. Svakome bih preporučila putovanje s tobom. Sretna sam što si me vodila.''

[Nagradno darivanje]

Portal Osijek031 daruje 1x1 kotizaciju za terapijsku grupu za žene "Buđenje ženske moći". Nagradno darivanje pronađite na našoj Facebook stranici.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: