Udruga za rekreativni biciklizam Kotrljaneri i OTOS Ortopedska tehnika, u suradnji s partnerima
BIKE SHOP Ljubas i Horticentar Adria d.o.o., ponovno su pokazali kako
blagdanski duh solidarnosti i ljubavi može uljepšati život onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ove su godine, u sklopu tradicionalnog humanitarnog božićnog domjenka, razveselili obitelj trinaestogodišnjeg
Lea.
Bicikl koji donosi osmijeh
Glavna zvijezda večeri bio je Leo, kojem je uručen potpuno
novi bicikl. Njegova radost bila je neizmjerna kada je shvatio da više neće morati voziti polovni bicikl naslijeđen od starijeg brata. Prvi krug svojim novim biciklom napravio je, s
osmijehom od uha do uha, upravo u OTOS-u. Njegova braća i sestre dobili su
prigodne paketiće, a majka Brigita primila je
financijsku pomoć za blagdanski stol.
„
Kao i svake godine odlučili smo zajedno s Kotrljanerima i Horti centrom darovati jednu obitelj koja nije u mogućnosti razveseliti svoju djecu za Božić kao što to možda mi možemo.“ izjavila je Snježana Biloš, direktorica tvrtke OTOS. „Skupili smo snage i jedan lijepi plavi bicikl poklonili mladiću Leu. Imamo i proizvode za klince koji će ih razveseliti, a i mi ćemo nešto darovati tako da mislim kako ove godine obitelj gospođe Brigite ima malo ljepši Božić.“ dodala je Biloš.
Predsjednica Udruge Kotrljaneri,
Damira Pavičić, naglasila je kontinuitet ove humanitarne inicijative: „
Ovo je treća godina kako organiziramo akciju s našim partnerima Bike shopom Ljubas i Horticentrom Adria, te OTOS-om koji svaki puta pronalazili obitelji slabijeg imovinskog stanja. Potrudili smo se uljepšati im blagdane i veseli nas što možemo vidjeti osmijehe na njihovim licima.“
Topla atmosfera ispunila je dvoranu, podsjećajući sve prisutne na pravi duh Božića –
ljubav, zajedništvo i nesebičnost. Udruga Kotrljaneri, koja redovito promovira biciklizam i zdrav način života, ponovno je dokazala kako se kroz zajedništvo i humanitarne akcije može napraviti razlika.
Ova
hvalevrijedna inicijativa pokazala je kako srca puna ljubavi i volje za pomoći mogu uljepšati blagdane onima koji to najviše trebaju. Obitelj gospođe Brigite s radošću je dočekala Božić, bogatija za nove uspomene i vjeru u dobrotu ljudi.
Tekst i foto: Udruga za rekreativni biciklizam Kotrljaneri