Autor |
Poruka |
ALF
Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
Zasto su zene komplicirane?
Jednostavno. ZATO
Satari se jos jednom od alkohola tak ces ju sigurno zaboraviti
"nece nista da te boli.samo ces da zaspis" |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ALF je napisao/la: ›
Zasto su zene komplicirane?
Jednostavno. ZATO
Satari se jos jednom od alkohola tak ces ju sigurno zaboraviti
"nece nista da te boli.samo ces da zaspis"
|
alkohol nije rješenje... |
|
|
Stolni biljar
Ukupno postova: 39 Lokacija: Graškograd Spol: Muško
|
istina....
Ali nakon sto se ozderem od alkohola i zaspim dolazi novo jutro koje je oept trijezno ( djelomicno ) i opet znam sve sto se događa i sve sto se događalo... |
|
_________________ Letu muve letu avioni |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
joj e,,,,stvarno te razumijem,,,,,ali na žalost moram reći da svoja ljubavna razočaranja i probleme rješavam na upitan način i zato ti nebih djelila savjete, jer znam da ih ni sama ne bih poštivala pa ti evo šaljem najnježniju pusu na svijetu... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Stolni biljar je napisao/la: ›
istina....
Ali nakon sto se ozderem od alkohola i zaspim dolazi novo jutro koje je oept trijezno ( djelomicno ) i opet znam sve sto se događa i sve sto se događalo...
|
istina.. ma nećeš time ništa postići.. predlažem da ju zaboraviš (ok, čini se super jednostavno.. nije-naravno, ali je moguće) life is too short da ga tratiš na razmišljanje o tome zašto te ona ostavlja. ostavlja te i gotovo, i šta sad.. move on! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
odi na iskricu i ostavi nas na miru... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
|
|
|
|
empire Ukupno postova: 10 Spol: Žensko
|
Pusti nju, kontam da te nije vrijedna. Ako si joj vec toliko pruzio i ako ju volis, a ona je toga svega svjesna, pa onda bar zasluzujes da ti kaze zasto te ostavlja. Kreni samo od toga dali te ona cijeni?!?! Ocito ne, a od osobe koja te ne cijeni, ne mozes previse ocekivat. Drz se!! Doci ce bolja:) Pozdrav, |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
empire je napisao/la: ›
Pusti nju, kontam da te nije vrijedna. Ako si joj vec toliko pruzio i ako ju volis, a ona je toga svega svjesna, pa onda bar zasluzujes da ti kaze zasto te ostavlja. Kreni samo od toga dali te ona cijeni?!?! Ocito ne, a od osobe koja te ne cijeni, ne mozes previse ocekivat. Drz se!! Doci ce bolja:) Pozdrav,
|
Stara tema! Čovjek je u međuvremenu došao k sebi i shvatio je poantu. Sad se ne trijezni i baš mu je super! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
empire Ukupno postova: 10 Spol: Žensko
|
E Cane, hvala Ja nova ovdje pa nisam jos sve skontala:) Al bit ce, bit ce ... Pozdrav |
|
|
|
|
|
honey
Ukupno postova: 230 Spol: Nebitno
|
Stolni biljar je napisao/la: ›
Ali jednu malu sitnicu zelim napomenuti.... nikada, bas NIKADA neces cuti/procitati da sam ja napisao ( i da sam to mislio ), da je ona ili bilo koja druga zenska kurva. Samo to...
|
A što si drag...
nije se našla s tobom, ne odgovaraš joj po nečemu, eto i meni ne odgovara moj sadašnji dečko, a ne mogu naznačiti šta je točno to...što me smeta
malo se bediraj,a onda kreni dalje...
ima ljubavi koje traju 3 dana, onih koje traju 3 mjeseca, pa 3 ili 33 godine, ali svemu jednom dođe kraj.. |
|
_________________ nije bogat čovjek koji puno ima, nego onaj koji malo treba |
|
|
|
|
|