Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
To ti je najbolji dokaz da ovdje nitko ništa ne "radi" i svi samo pričaju...
|
Hehe... mislim da sam negdje cuo jednu prikladnu poslovicu...
" Nije znanje znanje znati, vec je znanje znanje dati!" ;-)
|
Vrlo plemenito... riječ da bih rekao
Meni je to ionako profesionalna deformacija |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
|
fairy je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fairy je napisao/la: ›
vagina je širok pojam,,,,,,,vjerovlai ili ne,,,,
|
Ovo ti baš i nije stvar za hvaliti se uokolo
|
dobar pokušaj, ali pročitaj ponovno,,,piše širok pojam,,,dakle ,ključna riječ je pojam....
|
Izvlač, izvlač.... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
Fora je jedino što se G-točka baš i ne može stimulirati u klasičnom odnosu, dakle, *ono* u *ono*, već isključivo prstom/prstima. Sve ovo ima itekakvog smisla tek uz šamaranje klitića, jelte..
|
kako ne?! kad sam, npr. ja gore, onda si sama ciljam G (ergo, nađem ju ) i svaki put višestruko svršavam
|
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
zlusch
|
alexia je napisao/la: ›
Fora je jedino što se G-točka baš i ne može stimulirati u klasičnom odnosu, dakle, *ono* u *ono*, već isključivo prstom/prstima. Sve ovo ima itekakvog smisla tek uz šamaranje klitića, jelte..
|
kako ne?! kad sam, npr. ja gore, onda si sama ciljam G (ergo, nađem ju ) i svaki put višestruko svršavam
|
Pretpostavljam, okrenuta gospodinu leđima.... oder? |
|
|
|
|
alexia
|
nein... gledam u gospodina oči u oči
ne paše mi kad sam okrenuta leđima dotičnom |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
alexia
|
tako je i o vještini |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
zeko je napisao/la: ›
_Jimmy_ je napisao/la: ›
oho...vidim da se ekipa angažirala...čim je tema seks odmah su svi voljni podijeliti svoja znanja i iskustva...ne mislim to u lošem smislu
|
nešto planiraš ???
|
??? ne kontam...
|
pa planiraš li pronaći svoju pa pitaš nas za mišljenje ili ? |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
galebhvar
Ukupno postova: 54 Lokacija: Jelsa otok Hvar Spol: Muško
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
G točka kod žena se pojavi uvijek negdje oko prvog u mjesecu ili kad već muž dobije plaću. I onda lijepo žena pronađe svoju G točku u njegovom novčaniku i zdimi u shopping! hehe
p.s. ova G točka se ne može primjeniti na sve žene, ali postotak takvih je vrlo mali... |
|
|
|
|
|
DojaJa
Ukupno postova: 88 Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hm...hvala ali čini mi se kao da nisi ništa odgovorio...
|
Ne znam koliko ce ti koristiti upute iz muskog kuta. Zato sam i spominjao fizionomiju tvojih ruku/prstiju. ;-)
Uglavnom, slika moze izgledati otprilike ovako: Riba lezi na ledjima (na krevetu), savijenih koljena. Ispod njene guze se nalazi mali jastucic koji i inace postoji na tom krevetu s iskljucivom funkcijom koju trenutno obnasha. ;-)
Ja potrbuske lezim izmedju njenih, u koljenima savijenih nogu, glavom okrenut prema socnom, rascvjetalom vrelu uzitaka. Buduci da krevet nije dovoljno sirok, nozicama lamatam po zraku. Iako mi se kita zulja o madrac, strpljivoscu lovca promatram disanje.
[*** ovdje ide 15-30minutna oralna obrada eksternalija***]
Tek kada je spremna moliti da joj se nesto stavi unutra, dovoljno je samo pribliziti srednji prst nektarnim vratima - *flop* - isti biva usisam njenom zeljom.
Koordiniranom oralno-taktilnom tehnikom, neprijatelj biva doveden u stanje u kojem je spreman za invaziju na G-tocku.
Srednjak se laganini svija u prvom clanku, i tamo - iza malenog bunkera, krije se prijatelj njenog sladostrasca.
E, sad... intenzitet i model obrade skrivenog prijatelja ovisi o zeljama domadarke, kao sto sam vec ranije napomenuo - svaka zena na jednak podrazaj reagira na njoj svojstven nacin.
Desifriranje kodirane poruke u kojoj se krije napisan taj nacin je prica za sebe i za neku drugu temu... ;-)
Eto, jel' sad bilo dovoljno konkretno? ;-)
|
uh......postaje mi polako vruće ovdje ..nek neko otvori prozor!! |
|
|
|
|
|
|
|