Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
već smo jednom prilikom pisali o tome, pa ću se ponoviti... meni je ok +/-5. sve ostalo too much.
prestrašno mi je vidjeti nekog matorca u krizi srednjih godina sa zgodnom, mlađahnom sponz... djevojkom. okreće mi se želudac od toga. i obrnuto....
ili npr kad netko oženi 15 godina stariju od sebe... on s 50 još može biti dobrodržeći gospodin u naponu snage, a ona smežurana baka od 75 kuka.... ili obrnuto, opet.
ne mora se čak ni toliko raditi o razlici u stavovima, jednostavno imam previše vizualizacija u vezi fizičkih razlika po tom pitanju, ne mogu si pomoći.. iiiiiiiiiiiiiiiiiii
a, da se vratimo prvom pitanju - starije ili mlađe? do prije nekoliko godina potpisala bi starije, ali se u međuvremenu situacija promijenila... definitivno mlađe. likovi koji su moja generacija većinom više ne liče ni na šta ali opet, ne previše mlađe. |
|
|
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
|
mladen.jr je napisao/la: ›
15 godina stariju od sebe... on s 50 još može biti dobrodržeći gospodin u naponu snage, a ona smežurana baka od 75 kuka
misliš 65 kuka?
|
oduvijek mi je matematika bila jača strana...
anyway, you've got the picture.. |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Gledao sam na RTL neke likove koji su se zaljubili u neke bakice, lik ima nekih 25-30, a bakica samo što neotegne papke.
ODVRATNO, tu nekome fali koja daska. |
|
_________________ |
|
|
|
|
davorccc je napisao/la: ›
Gledao sam na RTL neke likove koji su se zaljubili u neke bakice, lik ima nekih 25-30, a bakica samo što neotegne papke.
ODVRATNO, tu nekome fali koja daska.
|
|
|
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Dragi moji forumaši, jedino pravilo u životu je da - NEMA PRAVILA!!
Slučaj prvi- ona je bila 20, on 38 god. kad su se umuvali 1990.I danas žive u sretnom braku, na njemu se ne vide godine, ona mi djeluje sretna i zadovoljna,bdw. znam ju iz osnovne škole.
Slučaj drugi - lani se bacila sa drugog kata , a prije toga popila solnu kiselinu cura koja je išla sa mnom na faks - živjela je s čovjekom starijim 15 god. od nje, nekako od kraja rata, koliko se sjećam- ....
...pa ti vidi, lega moj... |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
ma vraga je problem u godinama problem je u osobi koja se ne ponaša u skladu sa svoim godinama...nadam se niko neće krivo shvatiti...ali želim samo reći da nije bitan broj nego ponašanje...znam ja ljudi starijih od mene aaaa po razmišljanjima i ponađanju spadaju u nezrelu i neprilagođenu ličnost je... ti to...bitno je naći nekoga ko te poštuje nekoga ko ti je sličan...suprotnosti se privlače ali sličnosti se vole...
uostalom slažem se u vezi godina jedino oko toga da su razlike izražnije nego u neka prijašnja vremena...ljudi se prije nisu toliko razlikovali baš u svemu...danas tu veliku ulogu ima obrazovanje, stilovi života, izlasci ,društvo...općenito taj naš neki mentalitet...
zajebeš ti to sve nabolje radit po svom i kao i svi ostali ljudi pa kud puklo puklo
a jesamm sad nabubala stvari |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
sheila je napisao/la: ›
ma vraga je problem u godinama problem je u osobi koja se ne ponaša u skladu sa svoim godinama...nadam se niko neće krivo shvatiti...ali želim samo reći da nije bitan broj nego ponašanje...znam ja ljudi starijih od mene aaaa po razmišljanjima i ponađanju spadaju u nezrelu i neprilagođenu ličnost je... ti to...bitno je naći nekoga ko te poštuje nekoga ko ti je sličan...suprotnosti se privlače ali sličnosti se vole...
uostalom slažem se u vezi godina jedino oko toga da su razlike izražnije nego u neka prijašnja vremena...ljudi se prije nisu toliko razlikovali baš u svemu...danas tu veliku ulogu ima obrazovanje, stilovi života, izlasci ,društvo...općenito taj naš neki mentalitet...
zajebeš ti to sve nabolje radit po svom i kao i svi ostali ljudi pa kud puklo puklo
a jesamm sad nabubala stvari
|
...evo tebi kikac...za to nabubano...jer se slažem s tobom.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
fala |
|
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Ma nisu godine upoće problem, sve dok cura nema više o 25. Tako mi kad djeca malo ostare, sa 40-ak godina, možemo ženi šus i svježu malu. Nemam ništa protiv da tako i žene rade, ali mi se čini da bi morale malo više na aerobik nego što to običavaju (od sjedenja, kad se zaposle, guzica raste svjetlosnom brzinom). |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Blofeld je napisao/la: ›
Ma nisu godine upoće problem, sve dok cura nema više o 25. Tako mi kad djeca malo ostare, sa 40-ak godina, možemo ženi šus i svježu malu. Nemam ništa protiv da tako i žene rade, ali mi se čini da bi morale malo više na aerobik nego što to običavaju (od sjedenja, kad se zaposle, guzica raste svjetlosnom brzinom).
|
baš si grozan |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
Ma nisu godine upoće problem, sve dok cura nema više o 25. Tako mi kad djeca malo ostare, sa 40-ak godina, možemo ženi šus i svježu malu. Nemam ništa protiv da tako i žene rade, ali mi se čini da bi morale malo više na aerobik nego što to običavaju (od sjedenja, kad se zaposle, guzica raste svjetlosnom brzinom).
|
ti, čini se, ili si slijep ili se baš ne krećeš po gradu... baci malo oko na parove (ili samce) koji imaju preko 30, 40 godina... vrlo je čest slučaj da žena izgleda kao zmaj, a pokraj sebe vodi debelog, ćelavog muža s pivskom škembom...
istina je da se žene lakše debljaju, ali upravo zbog toga i više paze na svoj izgled, pogotovo posljednjih 10-15 godina. situacija se znatno promijenila.
ja imam 30 i jedva mogu na prste jedne ruke nabrojati likove iz moje generacije koji još liče na sebe... većina ih se deformirala
ali zato imam dosta frendica koje su rodile djecu i izgledaju kao zmajevi!
zato malo ažuriraj podatke kojima barataš.
a da bi "dao ženi šus i svježu malu" moraš ju biti sposoban i "održavati"... srećom pa su izmislili vijagru |
|
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Al vas je lako uzrujati, pa šalio sam se naravno.
No neki se u našem novokomponovanom društvu ne šale.
A ovim krasnim ženama mogu samo predložiti da se riješe debelih pivopija na vrijeme, jer šteta truda sa linijom.
Možda nema veze s temom, al eto baš neki dan sam vidio usred Tvrđe klinac lupa šamarčine curi, prepostavljam njegovoj, pred 1000 ljudi, a ona ništa, valjda misli da je zaslužila. A ista su generacija, čak ni klinjo nije stariji pa da glumi šefa. Ja sam mislio da toga među ovim nabrijanim klinkama više nema, da su se educirale. Dakle, i linija i svijest. |
|
|
|
|
|
|
Možda nema veze s temom, al eto baš neki dan sam vidio usred Tvrđe klinac lupa šamarčine curi, prepostavljam njegovoj, pred 1000 ljudi, a ona ništa, valjda misli da je zaslužila. A ista su generacija, čak ni klinjo nije stariji pa da glumi šefa. Ja sam mislio da toga među ovim nabrijanim klinkama više nema, da su se educirale. Dakle, i linija i svijest.
|
educirale/emancipirale su se my ass!
uvijek sam glasna po pitanju toga da žene u mnogim stvarima mogu biti jednake muškarcima (osim kada se radi o stvarima vezanim uz snagu i tjelesnu konstituciju), ali bojim se da je velika većina još jako jako daleko od toga..
te curice su vjerojatno navikle na sličnu situaciju kod kuće, pa misle da je to normalno..
ne znam šta uopće da kažem po tom pitanju kad vidim curu koja završava faks, a jedna od stvari koje ju najviše ispunjavaju je trčati svom dragom po pivo kad god ju pošalje..
ponekad mi se omakne bijes ili sažaljenje, ali na kraju u vijek pomislim... jebote, pa izgleda da njima to tako paše! |
|
|
|
|
|
flatline
Ukupno postova: 139 Lokacija: dno Drave ispod željezničkog mosta Spol: Muško
|
godine su važne samo ako ju jebem a ona stenje zbog bolova od artritisa |
|
|
|