| Autor | 
Poruka | 
| 
 Svebor 
 Ukupno postova: 1672 Spol:    Muško  

| 

sjeća li se tko još ove konzole?

igra li se još uvijek super mario?!     
imam super nitendo već jako dugo i zanima me ima li netko ovdje koji također gaji strast prema toj konzoli, a da je voljan mijenjati se za kazetice ili ih eventualno prodati?!

hvala na informaciji.     | 

| 

| 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Circa 
 Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:    Muško  

| 

Imao, medju prvima u gradu...

Imao sam i bazooka pusku "nintendo scope", sve kupljeno u Andori prije pocetka sluzbene prodaje u Hrvatskoj...

Prodao nakon kupovine boljeg PC-a...

Super Mario 3 mi je bila jedna od omiljenih igrica. Znao sam sve precice i mogao sam ju preci za 10-ak minuta.

Upravo je puska bila najcool igracka u susjedstvu...

Ono, moderno do bola. Bezicna puska, imala je senzor koji se stavio na TV i spajao na mjesto za gamepad, radilo perfektno ali brzo trosilo cak sest minjonki koliko se moralo staviti...  | 

| 

_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! | 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol:    Žensko  

| 

ima netko link za super maria3... pokušavam ga nabavit već duže vrijeme  | 

| 

_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti...   | 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Lesi 
 Ukupno postova: 86 Lokacija: Višnjevac Spol:    Muško  

| 

imam ja, i voljan sam mijenjati se    | 

| 

_________________ Sex is like math: add the bed, subtract the clothes, divide the legs and pray you don't multiply. | 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Svebor 

| 

može. dogovorit ćemo nešto...

isss... imam još kazetica na kojima još uvijek stoji originalna cijena od tadašnjih i nemalih "150 DM"...  | 

| 

_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." | 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Jeff Murdock 
 Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol:    Muško  

| 

He-he, i ja sam ga kupio čim je izašao u Francuskoj i donio ovdje. Cijela ulica je tada boravila kod mene.

Those were the days...

Isto tako sam ga prodao kada sam kupova PC.  | 

| 

_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi | 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 bazooka_joe 
 Ukupno postova: 3237 Spol:    Nebitno  

| 

Blah, tko bi još sjećao te gluparije. Sega Mega Drive je već druga stvar! Moja je nažalost u vječnim lovištima, zahvaljujući "prijateljima" (koji to više nisu) a kod kojih je prebivala neko vrijeme.

Sonic za doručak popapa i Maria i Luigia!!!     | 

| 

_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan | 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 Svebor 

| 

imaš lijep avatar. dodger perk, jel?

fallout rules    | 

| 

_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." | 

| 
	| 

| 
  | 
| 
 wastedbass 
 Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol:    Nebitno  

| 

mariokart je prejebena igra hehe obozavam ju    | 

| 

| 

|